Yine oyun parkina indim
Kadın varmı makinalı tüfek olan kadinYine oyun parkina indim
Dünki menüm
10.30 1.5 tb ekmek 1 üçgen peynir 2 siyah zeytin 2 sahanda yumurta 1 çatal tahin.pekmez
Ara15.30 1 türk kahvesi 1 minik lokum
19.30 1 küçük tabak kuru fasulye 2 kaşık pirinç pilavı ayran
21.30 1 avuç taze antepfıstığı
Su 3 lt
SporEki Görüntüle 2899868 200 p
menumu dun yazmayi unutmusum
Sabah
2 yumurtadan dereotlu sogan biberli yumurta peynir zeytin salatalik domates 1d ekmek 1b tarcinli kahve
Ara
1b Sutlu yesil cay 3 kare bitter %75 kakao
Aksam
Firinda 4 tavuk kanat
2 lt su
Afiyet olsun kizlarAdım 4.122=412 p.
8:00
2 dilim tb ekmek domates salatalık marul bal 7 zeytin 1 dilim peynir 5 bardak siyah çay
17 00
Salata 1 dilim tb ekmek
1 kahve
4 lt su
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @Poni Bon
O evine gitti cok sukur bize uzak yawKadın varmı makinalı tüfek olan kadin
Ayni benim kocaO evine gitti cok sukur bize uzak yaw
Cocuklari okula birakincada gordumu gizli kaciyorum acayip cene var bide ayni seyleri konusup duruyor
Çok geçmiş olsun. Kırık yok dimi?ah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
bende bisikletten düstum dengemi kaybettim omzumm dizim morardi ayagimda baya incindi basarken agriyor
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Bu senin kocaya 5 cekerAyni benim koca
Geçmiş olsun canımah kuzum cok sukur iyi demi yavrucagin
bende bisikletten düstum dengemi kaybettim omzumm dizim morardi ayagimda baya incindi basarken agriyor
Yok ya ben takiliyorum öyle çok şükür her konuda yardımcı olur ona güvenip yaptık ikinciyi benim ilki tam bir canavardi 3.5 yaşına kadar düzelmedi bebek yapmaya yeniden cesaret etmek mucizwydi benim içinah allahim bu cok kolylarina geliyor simdi bir parka goturdu mu heh tamam
Bence önce sorunlarınızı halledin Allah var olana uzun ömür versin canımTek çocuğum var o da geç oldu zaten
Bilmiyorum bazen istiyorum bazen istemiyorum
Göreceğiz bakalim cuma günü elinizden 4luk kir çıkacak mı
Geçmiş olsun canım dikat et kendineBugün rahatsızım canım basım felaket ağrıyı koydende kayınvalidem ile kızı geliyo yemek ev işi bitmiyor. Sen nasılsın ?
Üşengeç kaptanın üsengec üyesiKaptanım ya menüyü oraya yazmal bir tek bana mı zor geliyorben buraya yazsam olmaz mı
Ben 58.75 oldum sonra korumaya geçtim canım 60 i hiç geçmiyor um öyle devam ediyor um artık yeter çünkü yüzüm çöküyor fazlasında senin diyet nssil oldu ins 6 Lara geldinNasılsın canım benim diyet yeni başladı sayılır yeni bitti tatil modum sen nasilsjn en son seni 59 larda gormustum
OlmazKaptanım ya menüyü oraya yazmal bir tek bana mı zor geliyorben buraya yazsam olmaz mı
Herkes bir gün bu üzengiclige ulaşacak :)Üşengeç kaptanın üsengec üyesi
Zaten boyuna göre gayet iyisin canım ben tatilde 6lada geldim eve gelince çıktım geriye inşallah yeniden geleceğim :)Ben 58.75 oldum sonra korumaya geçtim canım 60 i hiç geçmiyor um öyle devam ediyor um artık yeter çünkü yüzüm çöküyor fazlasında senin diyet nssil oldu ins 6 Lara geldin