- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Az önce gördüm bendeAyyy bunlar profillerine neler yazmıslar Zipzip-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce gördüm bendeAyyy bunlar profillerine neler yazmıslar Zipzip-
Biz iki salakAz önce gördüm bende
Kargolar çabuk geliyor trenyoldan 1-2 gun icindeİnternetten hemen geliyor mu düğüne ne kadar var ben patirtidan almıştım güzel abileyeler var.
Internettende bak çok güzel seyler var canim
En iyisi bakmaya başlayım ben sizlerede sorarımTrendyol da güzel elbiseler var.
Patırtiyada bak ordada guzel seyler var canimKargolar çabuk geliyor trenyoldan 1-2 gun icinde
Tmm canım.Aslinda dugun icin almadim canim da mavi bir elbise almistim
Bende oyle dusunuyorum aslinda canim daha vakit var baska bir elbise bakayim onuda baska yerde giyerim
Allahim profil mesajlarina bakın şunlarınTmm canım.
Annem geldi canım benim kabak yalan oldu bugün kısır yapcamNe yapiyorsunuz kizlar takim sessiz kalmış
Ayy kısır olsada yesekAnnem geldi canım benim kabak yalan oldu bugün kısır yapcam
Ah ah yakın olaydın gelirdin valla iyi olurduAyy kısır olsada yesek
Afiyet olsun canim
Super olurdu valla tek basina olunca yapip yiyesim gelmiyor hicAh ah yakın olaydın gelirdin valla iyi olurdu
Bol yağlı tuzlu yap. Bol bol ödem olsun.Annem geldi canım benim kabak yalan oldu bugün kısır yapcam
Çocuk bakıyorum canım. Girip okuyup çıkıyorum sen ne yapıyorsunNe yapiyorsunuz kizlar takim sessiz kalmış
Yemek yedik uzandim oyle bende buralarda dolasiyorumÇocuk bakıyorum canım. Girip okuyup çıkıyorum sen ne yapıyorsun
Evde işlerimi bitirdim. Yoruldum . Uzandım şimdi . Birileri akşama yemek yapsaydı harika olurduNe yapiyorsunuz kizlar takim sessiz kalmış
Tunaydin canim kolay gelsinGünaydın tünaydın kızlar bana yine nöbetler sağolsun yemekleri de bana uygun yapmışlar bu gün kbak makarna yoğurt vardı makarna yemedim kabak yoğurt yedim sadece
Yaparsin dinlendikten sonraEvde işlerimi bitirdim. Yoruldum . Uzandım şimdi . Birileri akşama yemek yapsaydı harika olurdu
Çok güzel karpuz dilimlerimYaparsin dinlendikten sonra