- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Aaa oylemi canim bende merak edip etiketlemistim konusursan yine selam söylersinElhan ablanın selami var kızlar simdi aradı konustuk,yoğunmuş biraz kk ye giremiyomuss tayin islerini halletmeye çalışiyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa oylemi canim bende merak edip etiketlemistim konusursan yine selam söylersinElhan ablanın selami var kızlar simdi aradı konustuk,yoğunmuş biraz kk ye giremiyomuss tayin islerini halletmeye çalışiyomus
Aleyküm selam canimAaa oylemi canim bende merak edip etiketlemistim konusursan yine selam söylersin
Hiç tövbe etmesemmi hap olmuş 60 lira bebe daha ucuza geliyorTöbeeeeden gel
Anaaa ciddenmi ben şok eskiden 18tl alıyoduk beeHiç tövbe etmesemmi hap olmuş 60 lira bebe daha ucuza geliyor
Aynen geçen eltim aldı 60 lira verdi çok şükür o derdimiz yokAnaaa ciddenmi ben şok eskiden 18tl alıyoduk bee
Kız manyakmı bunlar millet para vermicek yakinda herkes doğurcakAynen geçen eltim aldı 60 lira verdi çok şükür o derdimiz yok
Ben etiket yapçaktim yapmayim dedimSismaniye cuma gununden beri takima ugramamissin
Dunde aklimdaydi da unuttum canimBen etiket yapçaktim yapmayim dedim
Dunde aklimdaydi da unuttum canim
Gelmezse kendi bilir cuma izne ayiririm
1 tabakta benim için ye bol bol yag olsunAnnem geldi canım benim kabak yalan oldu bugün kısır yapcam
Benimki nasilAllahim profil mesajlarina bakın şunların
Allah seni napmasınBenimki nasil
Rakip bulasim geldi yazi yazmak icinAllah seni napmasın
Cano biz bir elmanin iki yarisi unuttun muBacım tek başına bir orduya bedelsin sen .bütün rakiplerin hakkından gelirsin evelallah
Yazsan ne yazcankiRakip bulasim geldi yazi yazmak icin
Allah seni napmasın
Sizde kanki olun bize rakip olun bize rakip dayanmazRakip bulasim geldi yazi yazmak icin
Bilmem ki dusunmedimYazsan ne yazcanki
Allah seni napmasın
Simdi cuma kilo bildirmedik yoksa rakip olurdukSizde kanki olun bize rakip olun bize rakip dayanmaz