Oooo kimler gelmiş. Sakın kaybolma.bu filiz bizim filiz mi
Selamlar olsun güzeller. ben beste hayırsız beste.. aylardır kendini sadece derslerine kaptıran bunaldığından diyeti bırakıp kk.ya girmeyeli bu kadar ay geçtiğini bugün farkeden e bu girmemelerini de dersler diploma sonrası alışkanlığa çeviren beste... hatırladınız mı.. evet hatırladınızzzz
ponçiğim kaptanım sen nişanlandın mı rabbim mutlu mesut etsin inşallah sevgi bu işte gitsende döner gelirsin aklınagelince özlediğini hissedersin öpüyorum hepinizide...
Niye evde kalasın canım benimHosgeldin canim nasilsin ozledik seni
Ablam nisanlandi filizin dedigi gibi evde kaldim
Küredenmi gördünNiye evde kalasın canım benimyakında senin de talibin çıkacak öyle hissediyorum çok yakın gibi
Dugune az suslenip gideyim bariNiye evde kalasın canım benimyakında senin de talibin çıkacak öyle hissediyorum çok yakın gibi
Düğün sizin düğun valla süslen benceDugune az suslenip gideyim bari
Baska bir elbise dusunmeye başladım bakalım aldığım cok uygun degil gibiDüğün sizin düğun valla süslen bence
Sen baldız olacaksın ona göre suslen kaptanDugune az suslenip gideyim bari
Düğüne ne aldın?Baska bir elbise dusunmeye başladım bakalım aldığım cok uygun degil gibi
Aldığın elbise güzel ama kokteyl elbisesi gibi sanki düğün sizin az abart bu düğünden sonra talipler çoğalacakBaska bir elbise dusunmeye başladım bakalım aldığım cok uygun degil gibi
Aslinda dugun icin almadim canim da mavi bir elbise almistimDüğüne ne aldın?
Bende oyle dusunuyorum aslinda canim daha vakit var baska bir elbise bakayim onuda baska yerde giyerimAldığın elbise güzel ama kokteyl elbisesi gibi sanki düğün sizin az abart bu düğünden sonra talipler çoğalacak
Bencede sen onu kına yapcaksaniz orda giy bariBaska bir elbise dusunmeye başladım bakalım aldığım cok uygun degil gibi
Ben gorumcemin kinasina bile balık model kırmızı kuyruklu yakası açık elbise almıştımAslinda dugun icin almadim canim da mavi bir elbise almistim
Bende oyle dusunuyorum aslinda canim daha vakit var baska bir elbise bakayim onuda baska yerde giyerim
Daha yeni mi gördün kız
Heee valla simdi gördümDaha yeni mi gördün kız
Sansima da koydeyim nasil bakacaksam artik gitmeye yakin ya internetten siparis verecegim ya da ankarada bakacağımBen gorumcemin kinasina bile balık model kırmızı kuyruklu yakası açık elbise almıştımben yenge iken öyle elbise aldim sen daha güzel elbiseler bak kız kardeş daha yakın
Internettende bak çok güzel seyler var canimSansima da koydeyim nasil bakacaksam artik gitmeye yakin ya internetten siparis verecegim ya da ankarada bakacağım
İnternetten hemen geliyor mu düğüne ne kadar var ben patirtidan almıştım güzel abileyeler var.Sansima da koydeyim nasil bakacaksam artik gitmeye yakin ya internetten siparis verecegim ya da ankarada bakacağım
Trendyol da güzel elbiseler var.Sansima da koydeyim nasil bakacaksam artik gitmeye yakin ya internetten siparis verecegim ya da ankarada bakacağım