Afiyet olsun. Kolay gelsin canım.Günaydın tünaydın kızlar bana yine nöbetlersağolsun yemekleri de bana uygun yapmışlar bu gün kbak makarna yoğurt vardı makarna yemedim kabak yoğurt yedim sadece
Baldizlarla gorumceler pek dikkat çeker zatenDugune az suslenip gideyim bari
Oyle olacak da beni kucuk saniyorlar onu ne yapacağım bilmiyorumBaldizlarla gorumceler pek dikkat çeker zatentadiina çıkar kappttann
Tunaydin canim kolay gelsin
Teşekkür ederimAfiyet olsun. Kolay gelsin canım.
Koca bı topuz yaptirsin görümce topuzundan ozaman daha bile büyük gosterirsinOyle olacak da beni kucuk saniyorlar onu ne yapacağım bilmiyorum
Ayyy o kadar sacim yok ki topuz olsunKoca bı topuz yaptirsin görümce topuzundan ozaman daha bile büyük gosterirsin
Bende de bir sürü iş var ama oturdum hamur oynuyorumİş iş iş
Töbeeeeden gelBende de bir sürü iş var ama oturdum hamur oynuyorumeczaneye gidip doğum kontrol hapı almak istiyorum .hazir zayıflarken 4.cikmasin
Ya canım yaşım 38Eccikkk daha kucultemedin mi50g deyip geçme bak bugün onu bulmayanllarda var :)
Evet canım :)
9revani aileye gelmiş senin gibi 4cigboregi tek başına yememiş benim kankam @Tutku44
Herkesler aslan kesilmiş cuma günü göreceğiz kedicikleri
Sağol canım
Hayırlı olsun canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canim
Sağol canım
Sağol kaptanım
Kız o kadar takılmayın diyorum gebelik şüphesi yoksa boşver istediği zaman gelsin benimki de 50-60 gün kafasına göre takiliyor hiç peşine düşmüyorum.
Günaydın kaptanım
Günaydınlarrrr
Günaydın kankacim
Yemeğimi yaptım hatta yedim bileNe yapiyorsunuz kizlar takim sessiz kalmış
Kızımın arkadaşı fazla yok çevrede olanlarda tatile gittiler. uzaklardaki arkadaşın çocukların çağırıyorum yada arkadaşları yatıya geliyorlar . Arkadaşa dedim oğlunla kızını getir diye. Kızı kızımla oğlu oğlumla yaşıt. Ama oğlu özel bir çocuk olduğu için bakım istiyor. Onu uyuttum akşam yemeğine ne pişirsem diye düşünüyorum????
Ne dersi çalışıyorsun?Yemeğimi yaptım hatta yedim bile
Cocuum uyusaydı ders çalışacaktım yas belli bir seviyeyi geçince ders çalışması da eziyet gibi geliyor
Sen napiyorsun kaptanim
Canim doktora sınavım var insaallah ona çalışmaya uğraşıyorumNe dersi çalışıyorsun?
Kolay gelsin canımCanim doktora sınavım var insaallah ona çalışmaya uğraşıyorum
Bahceye işleri ile ugrastik bizde yeni girdim iceriYemeğimi yaptım hatta yedim bile
Cocuum uyusaydı ders çalışacaktım yas belli bir seviyeyi geçince ders çalışması da eziyet gibi geliyor
Sen napiyorsun kaptanim