Günaydın canimGünaydın gençlik
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.oo
1 kase menemen
Salata domates
Zeytin 1 dilim beyaz peynir
1 tk tahin pekmez
1 çk baltereyagi
1 elma
16.oo
Yulaf ezmesi sütlü cevizli 1 muzla tatlandiRilmis
19.oo
Tavuklu Salata cacık
1 kepçe şehriye çorbası
1 servis kaşığı yeşil fasulye
3 lt su 2 bardak bitki çayı
3.oO adım
45 dk eliptik toplam 615 puanZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kaptancigim çok iyi görünüyorsun bu kilonla 50 kiloya gerek yok benceDikkat edince kilo veriyorum canim da bu ara nisan hazirliklari derken abarttim sadece
Bu hafta yine eski kiloma dönerim
Cesaret edemiyorum 50 kilo icin
Gecmis olsun canim
Eglence olsun diye takim ici ikili ekipler kurduk en cok kiloyu veren ekip kazanacak
Kankasi olmayan varsa sende kendine kanka bulabilirsin
Aynen canim yuzde olarak en cok kilo veren ekip kazanacak
Günaydın canim
Teşekkür ederim canimKaptancigim çok iyi görünüyorsun bu kilonla 50 kiloya gerek yok bence
Gunaydin canimgünaaaaydınnnnn herkeseeee
Allahım gene ben kaynadım arada
Eccikkk daha kucultemedin miPazartesi eksisine bayılıım
Canim bizim pazar 12ye kadar köy pazari oldugu icin erken çıkmayınca kalıyo cücükler sonra
⁵⁰ gramcık ne kız
Evet canım :)Bebişim ödemi atmadan tartilmaninda etkisi vardır
Sabah tartildim 58,8 geldim eksi 1 kilo gitmiş dünkü yediğim 4 tane cigborege rağmen
9revani aileye gelmiş senin gibi 4cigboregi tek başına yememiş benim kankam9 dilim revani nekomşun bol kepceci galiba ne güzel
Herkesler aslan kesilmiş cuma günü göreceğiz kedicikleri
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Hayırlı olsun canımSelam kızlar oğlum anaokuluna başladı bugün ☺ hiç kreşe falan göndermemiştim günü güzel geçmiş liste eylülde verilecek inşallah
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Sağol kaptanımDikkat edince kilo veriyorum canim da bu ara nisan hazirliklari derken abarttim sadece
Bu hafta yine eski kiloma dönerim
Cesaret edemiyorum 50 kilo icin
Gecmis olsun canim
Eglence olsun diye takim ici ikili ekipler kurduk en cok kiloyu veren ekip kazanacak
Kankasi olmayan varsa sende kendine kanka bulabilirsin
Aynen canim yuzde olarak en cok kilo veren ekip kazanacak
Günaydın canim
Kız o kadar takılmayın diyorum gebelik şüphesi yoksa boşver istediği zaman gelsin benimki de 50-60 gün kafasına göre takiliyor hiç peşine düşmüyorum.Nasilsiniz kızlar günaydın
Yine bir regl gecikmesizamanında olsam su kadarcık mutluluğum olsa ama nerde
Bir sürü işim var ama nereden başlasam bilmiyorum kac gündür evde değildim
Bir gruba dahil olmayan varsa takım olabilirizeksime güveniyorum
Günaydın kaptanımGünaydın
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun
Günaydın gençlik
Günaydınlarrrrgünaaaaydınnnnn herkeseeee
Günaydın kankacim
Gunaydin canim
bu filiz bizim filiz miAllahım gene ben kaynadım arada
Kiz Allah seni napmasın veda mektubu gibi olmuşbu filiz bizim filiz mi
Selamlar olsun güzeller. ben beste hayırsız beste.. aylardır kendini sadece derslerine kaptıran bunaldığından diyeti bırakıp kk.ya girmeyeli bu kadar ay geçtiğini bugün farkeden e bu girmemelerini de dersler diploma sonrası alışkanlığa çeviren beste... hatırladınız mı.. evet hatırladınızzzz
ponçiğim kaptanım sen nişanlandın mı rabbim mutlu mesut etsin inşallah sevgi bu işte gitsende döner gelirsin aklınagelince özlediğini hissedersin öpüyorum hepinizide...
hahaha iyiyim canım çok şükür ev iş arası hayata devam. ayyy zaten bebişti o kuzu daha minnak kuzu lap diye girince sayfaya böyle potlarla başlanıyo elbetKiz Allah seni napmasın veda mektubu gibi olmuş
Heee filiz ben filiz nasilsin bakayim,kaptan nişanlanmadı hatta evde kaldıablasi evleniyo
Iyiyim canim napalim burda geziyoz istehahaha iyiyim canım çok şükür ev iş arası hayata devam. ayyy zaten bebişti o kuzu daha minnak kuzu lap diye girince sayfaya böyle potlarla başlanıyo elbet
sen nasılsın neler yapıyonuz canım
Evet ben de senin gibiyim o zaman 5 gün yiyelim 2 gün yemeyizNasıl da ruh ikizimi bulmuşum
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Nasilsiniz kızlar günaydın
Yine bir regl gecikmesizamanında olsam su kadarcık mutluluğum olsa ama nerde
Bir sürü işim var ama nereden başlasam bilmiyorum kac gündür evde değildim
Bir gruba dahil olmayan varsa takım olabilirizeksime güveniyorum
Günaydın guzeliklerGünaydın
Napayim fazla pisirmisim ziyan mi olsun?Böyle menümü olur nerde bu menünüm pişisi? Ciğ böreği ?
Afiyet olsun
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun
Günaydın gençlik
Gunaydin canim
Günaydın tatlislargünaaaaydınnnnn herkeseeee
Ohhhh ne güzelde yemişim canım sağ olsun yine yapar yine yerimEccikkk daha kucultemedin mi50g deyip geçme bak bugün onu bulmayanllarda var :)
Evet canım :)
9revani aileye gelmiş senin gibi 4cigboregi tek başına yememiş benim kankamTutku44
Herkesler aslan kesilmiş cuma günü göreceğiz kedicikleri
Sağol canım
Hayırlı olsun canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canim
Sağol canım
Sağol kaptanım
Kız o kadar takılmayın diyorum gebelik şüphesi yoksa boşver istediği zaman gelsin benimki de 50-60 gün kafasına göre takiliyor hiç peşine düşmüyorum.
Günaydın kaptanım
Günaydınlarrrr
Günaydın kankacim
Hoşgeldin canım nasılsınhahaha iyiyim canım çok şükür ev iş arası hayata devam. ayyy zaten bebişti o kuzu daha minnak kuzu lap diye girince sayfaya böyle potlarla başlanıyo elbet
sen nasılsın neler yapıyonuz canım
Günaydın bebeksGünaydın güzeller
Hosgeldin canim nasilsin ozledik senibu filiz bizim filiz mi
Selamlar olsun güzeller. ben beste hayırsız beste.. aylardır kendini sadece derslerine kaptıran bunaldığından diyeti bırakıp kk.ya girmeyeli bu kadar ay geçtiğini bugün farkeden e bu girmemelerini de dersler diploma sonrası alışkanlığa çeviren beste... hatırladınız mı.. evet hatırladınızzzz
ponçiğim kaptanım sen nişanlandın mı rabbim mutlu mesut etsin inşallah sevgi bu işte gitsende döner gelirsin aklınagelince özlediğini hissedersin öpüyorum hepinizide...
Kiz Allah seni napmasın veda mektubu gibi olmuş
Heee filiz ben filiz nasilsin bakayim,kaptan nişanlanmadı hatta evde kaldıablasi evleniyo