- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Eksin cok guzel tebrik ederim canimAnnemdeyim sabah tartılamadim bi ara eve geçip tartildim
Cuma 82
Bugun 81.7
Cumaya insaallah böyle gider ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksin cok guzel tebrik ederim canimAnnemdeyim sabah tartılamadim bi ara eve geçip tartildim
Cuma 82
Bugun 81.7
Öyle mi oluyormusFazla sporda ödem yapar canım.
Maşaallah çok iyi eksidesinAnnemdeyim sabah tartılamadim bi ara eve geçip tartildim
Cuma 82
Bugun 81.7
Annemdeyim sabah tartılamadim bi ara eve geçip tartildim
Cuma 82
Bugun 81.7
Eksiler çok.guzel tebrikler kizlarSelam kızlar sabah tartıldım ama anca yazabiliyorum. Güncel kilom. 61.4
Eksimi varın siz hesaplayın rakiplerim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Öyle mi oluyormus
Maşaallah çok iyi eksidesin
Tesekkur ederimEksiler çok.guzel tebrikler kizlar
Hadi ponicigim göster kendini her ay 4 kilo versen tamamdirKanka 10 ceviz, 3 d ekmek ve patates çok olmus bence. Biraz daha porsiyon kontrolu yaparsan eksiye düşersin
artik buna dur diyorum hedefim yılbaşına kadar 20 kilo
Helall
Haftaya eksiyle baslaman guzel Dilekim
Top top dondurmalardan sonra gene iyi
Cidden çok gıcıksın
Ödem olabilir canm cumaya güzel bi eksi gelir senden
Artıdan iyidir ama yarısı kaybedeceksiniz sanırım
Valla Bana çok iyi geliyordu sütlü yeşil çay ama herkese aynı etkiyi vermiyebilir ..sütun şişkinlik yapma durumuda varFitt_anne dilek canim
Sutlu yesil cayi mutlaka dene ama ekmeksiz kahvaltı aralarda badem ceviz elma guzel kilo verirsin persembe yapmayi dusunuyorum
Bu hafta mezun olacak misin canimStratejim şimdilik doğru gibi.
s i d e l y a
Kızlar ben yarın bildireyim. Doktordan gelince tartilirim dedim çok susadım dışarıda su içtim atıstirdim. Yarın bildiririm kilomu.
Hayır canım.Bu hafta mezun olacak misin canim
Haftasonu giremedim o yüzden mesajı şimdi gördümsportie sen kiminle eş oldun. Sana meydan okuyoruz. s i d e l y a ve ben...
@Tutku44 Nehir6161 North River @Elisa83 hu huhuuuu
13 unde olayim dedin ya ondan sordum canim da hem.takim icin neden daha iyi olsun onu anlayamadımZipzip- olmam takım için daha iyi olacaksa olayım.
Evet canım aşırı spor kasları sisirir ödem olursun.Öyle mi oluyormus
Maşaallah çok iyi eksidesin
Kilo icin kapisiyorlar canimŞimdi bu kapisanlar kilo için mi yoksa spor için mi kapışıyor
Yok aslında onu demek istemedim de cok yorgunum yaa
78 de felan izne ayrilmis 81 fealn olmasi gerekiyordu sanirim
Yuzde 5 i gecerse izin kilosunu bekleriz
Kızlar izin kilomn yüzde 5 üstünde olursam mı listeye girebiliyorum?İyi bari ben ona bu hafta 81 i gösterecem Poni Bon
Yuzdeler mi kapisacak yani iyimis anladım canım beni isteyen varsa beklerimKilo icin kapisiyorlar canim
Aynen canim dur tam kilona tekrar bakayimKızlar izin kilomn yüzde 5 üstünde olursam mı listeye girebiliyorum?
Seni isteyen olur mu canim bugun eksi 1 ile geldinYuzdeler mi kapisacak yani iyimis anladım canım beni isteyen varsa beklerim
Wc bende de öyle o yüzden takılmıyorum o arkadaşa bağırsaklarımi rahat bıraktım sabah ödemde oluyor ben dışardan geldim yemek yediğim içtiğim halde sabahla arasidna 200g fark var sen düşün ödeminikızlar ben sabitim ama tuvalate cikamadim .. ilk defa o kadar spor yaptim onunda etkisi olabilir cunku ben o kadat adim daha once hic atmadim benim rekorum oldu 19 binn
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
North River
Evet canım %5 i tutturcan yada izin kilonun altına duseceksin ikisinden biriKızlar izin kilomn yüzde 5 üstünde olursam mı listeye girebiliyorum?
Heee yemiş yemiş 59 olmuş seninle kim yarissin bı tuvalete gitsen 1kg düşer :)Yuzdeler mi kapisacak yani iyimis anladım canım beni isteyen varsa beklerim