- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Gunaydin canimGünaydın kızlarr
Afiyet olsun canımGunaydin kizlar dunu menusu 06.08 cuma
Kahvalti 09.00
Bir domates , bir salata , 2 carli biber, 5 zeytin 1 dilim kepek ekmegi
Ara nescafe
Oglen 15.00
Yarim kase yogurt
1 dilim kepek ekmegi
4 kasik taze fasulye
3/4 cin biberi
Aksam 19.00
4 kasik sehriyeli bulgur pilavi
Salata
Yogurt
Ara nescafe
Dun hic odul yapmadim canim istemedi sadece gece kalkinca donddurma yedim 1 yemek kasigi kadar ha birde cips yedim gunduz bir kac tane
Yuruyus yok daha gribim tam gecmedigi icin cikmiyorum
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Iyi ki yazmamıssınDünkü menümü yazmasam. 1500 kalori düğün pastası dondurmaliydi. İlk defa yedim. Cuma kaçamağı diyelim. İçi dondurma kenarı kek gibi birşey. Kalorisi düşüktür. Et vardı yanında pilav da yedim maalesef. Birde kola içtim. Yazmış gibi oldum. Telafi edeceğim hepsini.
Gunaydin canimGünaydin güzeller
Sagol canimAfiyet olsun canım
Aynen canım dünde serindi. Bugün güneş yok. Çok güzel.Hava ne guzel bugün serin kac gundur sicakta mahvolduk
Gunaydin canim eksilere devam etmen cok guzelGünaydınnn
Sabah tartılmadan duramadım
Bende böyle motive oluyorum sanki ama kilo alınca da tartilmaktan moralim bozuluyor neyse yine hafiften eksiler geliyorkeyfim yerine gelmeye başladı Sabah sabah
Cok guzel canim sevindim senin adinaGünaydınnn
Sabah tartılmadan duramadım
Bende böyle motive oluyorum sanki ama kilo alınca da tartilmaktan moralim bozuluyor neyse yine hafiften eksiler geliyorkeyfim yerine gelmeye başladı Sabah sabah
harikasinnn masallah kacsin su anSon iki kilom kaldı
günaydin herkesee
Gunaydin kizlar
Yazsaydın keşkeDünkü menümü yazmasam. 1500 kalori düğün pastası dondurmaliydi. İlk defa yedim. Cuma kaçamağı diyelim. İçi dondurma kenarı kek gibi birşey. Kalorisi düşüktür. Et vardı yanında pilav da yedim maalesef. Birde kola içtim. Yazmış gibi oldum. Telafi edeceğim hepsini.