Başlangıcın hayırlı olsun hedefin kaç
Arkadaşlar dünü bir nevi serbest gün ilan ettim dengesiz bir beslenme oldu, 5 gündür tuvalet sorunumda vardı biraz şaşırttım iyide oldu sanki
Sabah 11.30
Kaşarlı yumurta
3 zeytin 3 ceviz
B peynir
Söğüş
15.00
Dondurmalı kağıt helva
Nektarin
Kahve
1 kase patlamış mısır
20.00
1 kase pul biberli yoğurt
Kaşar peynir
Üzüm
2,5 lt su
Spor yok
E Elif_EylulZipzip- @MiraPham
Afiyet olsun kizlarEki Görüntüle 2897996 Eki Görüntüle 2897997
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
kizlar adimlari iki gundur esitleyemeden 12 oluyor cok uzgunum insa emeklerim bugun gitmez
Yanlis hesaplamadiysam 15,2 hafta önce cuma baslamistikDün evada kaçıncı gündü 15mi
Hee iyi ozaman 15 16 yaptim şimdideYanlis hesaplamadiysam 15,2 hafta önce cuma baslamistik
Ben 8 de biraktim pazartesi başlarım belki
Göbegi eritmem lazim
Hoşbulduk inşallahK kirazmevsimiyim @bir_tutam_dilek aramıza hosgeldiniz kısa sürede istediginiz kiloya ulaşırsınız inşallah
Günaydın canımGünaydınnn
Sabah tartılmadan duramadım
Bende böyle motive oluyorum sanki ama kilo alınca da tartilmaktan moralim bozuluyor neyse yine hafiften eksiler geliyorkeyfim yerine gelmeye başladı Sabah sabah
Günaydın canim
Baslangicin hayırlı olsun bakalım
Sağolun kızlarBaşlangıcın hayırlı olsun hedefin kaç
sagol baskanAfiyet olsun kizlar
harikaaa ne guzellllGeçen kontrolde 56,6 ydim, bakalım salı gunu kontrolde ne olacak
paylaştim kuzum bugun .. dün biraz gec spor yaptim spor yapmadan yazsam menuyle kopuk kaliyor sanki
Ben aktifim canım ama yarışma nasıl oluyorKizlar kaç kişiyiz aktif olan hadi herkes aktif olup kendine kanka seçsin , seçilen kankalarla yarışalım
Bu haftaki kankamBen aktifim canım ama yarışma nasıl oluyorpek bilmiyorum
Aslında akşam toparlamissin ama 15de mide karışmış :)Arkadaşlar dünü bir nevi serbest gün ilan ettim dengesiz bir beslenme oldu, 5 gündür tuvalet sorunumda vardı biraz şaşırttım iyide oldu sanki
Sabah 11.30
Kaşarlı yumurta
3 zeytin 3 ceviz
B peynir
Söğüş
15.00
Dondurmalı kağıt helva
Nektarin
Kahve
1 kase patlamış mısır
20.00
1 kase pul biberli yoğurt
Kaşar peynir
Üzüm
2,5 lt su
Spor yok
E Elif_EylulZipzip- @MiraPham
Bahar bunu beğendiEki Görüntüle 2897996 Eki Görüntüle 2897997
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
kizlar adimlari iki gundur esitleyemeden 12 oluyor cok uzgunum insa emeklerim bugun gitmez
Noluyo burda
Gece yani öyle 12 de uyandım canım soğuk bişey çekti hastayım soğuk suda içemiyorum bi kaşık yedimSüper canım kaçamaksiz cuma
Oo bir kaçamaksiz cuma daha
Sabahı akşam telafi etmişsin canım
Güzel menü cuma için süper
Kaçamak dengeli olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
%1in altında kaçamak yapmak var mı kız :)
Afiyet olsun bir porsiyon karpuz kaç dlm onunda açıklamasını yazıyoruz canım
Gece kalkınca mi :)
Bir kaçamaksiz menu daha