Senin attığın tokatta gül biter yavrum
Hadi git ye iç zıkkımlanSenin attığın tokatta gül biter yavrum
Gunaydin canimGunaydin kizlar :)))
Iyiyiz canim sen nasilsinSelamm kızlar. Nasılsınız haliniz keyfiniz yerinde mi?
Bende isterimmGel kahve içelim
Ben pek iyi değilim kaptancım.Iyiyiz canim sen nasilsin
Aman benim çocuklar kücük durmazlardıYaaaa keşke yakın olsak hep beraber içerdik
Benim küçük de durmuyor kreşe yazdırdım şimdi rahatımAman benim çocuklar kücük durmazlardı
Selam canim iyiyiz,sen nasilsin dicemde neler oldukiSelamm kızlar. Nasılsınız haliniz keyfiniz yerinde mi?
Afiyet olsun canımGel kahve içelim
Kaç tl kreşler deheleBenim küçük de durmuyor kreşe yazdırdım şimdi rahatım
Yarım gün 1000 tl ye yazdırdım canımKaç tl kreşler dehele
Hayırlısi olsun canim iyi yapmışsın artik cocuklar evde iyi degiller arkadas yok dedigin gibi paylasmayi bilmiyolar onada iyi gelicektirYarım gün 1000 tl ye yazdırdım canım
Artık başedemiyorum herşey ağlıyor paylaşmayı bilmiyor
İnşallah iyi gelir kuzuma
Boşver takma kafanaKardeşimin çocuğunu görünce kızıma üzülüyorum cocuk bundan 1.5 yas küçük maşallah nasıl iştahlı her şeyi yiyor birde kiyasliyorlar bak o yiyor diye iyice üzülüyorum
Hayırlı olsun mezuniyetin canımGünaydın kızlar. Ben yollardayım. Herkes iyidir umarım. Bildirimimi yapayım yarın yetişemezsem sorun olmasın. Tartımın kirine pisine bakmayın otelde orda Burda süründü zavallımbeni mezun et kaptancım. Görüşürüz
Aynen canım çocuk mu görüyorlar yavrular inşallah iyi gelirHayırlısi olsun canim iyi yapmışsın artik cocuklar evde iyi degiller arkadas yok dedigin gibi paylasmayi bilmiyolar onada iyi gelicektir
Benim kızda hep arkadas arıyo ama burda arkadasta yok ona,6dan sonra disariya çıkiyoruz yada parka orda cocuk görurse oynuyo diger günler evdeAynen canım çocuk mu görüyorlar yavrular inşallah iyi gelir
Senin kız nasıl