- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Allah yardımcınız olsun.Evet canim itfaiyeler geciyo 2tarafimiz ormanlik dün 2kisiyi yakalamislardi bugun baskalari yakiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun.Evet canim itfaiyeler geciyo 2tarafimiz ormanlik dün 2kisiyi yakalamislardi bugun baskalari yakiyo
Afiyet olsun canım 1top dondurma neyine yetmedi hadi 2de yetmediMenü ptesi
Sabah (10:00)
1kk peynir
1dlm kızarmış ekmek
Yeşillik
Akşam(17:00)
5kofte izgara
1avuc içi kadar ızgara et
Salata
1bardak ayran
Ara(19:50)
3top dondurma
Şu:2 lt spor: Golcugu yürüdüm
Afiyet olsun canımMenümü yazmamışım
Kahvaltı Menemen, 1 dilim , 1adet, 1 adet , 1dilim , 1dilim .
AKşam 1 kase k.mercimek çorbası, cacık, 1 dilim
SOğan kürü 2 bardak.
su 2.5 litre
Spor 5000 adım. 500
eva 11. Gün 26 dk 260 pn
E Elif_Eylul
Zipzip-
@MiraPham
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım 1top dondurma neyine yetmedi hadi 2de yetmedi
Afiyet olsun canım
Evet canim itfaiyeler geciyo 2tarafimiz ormanlik dün 2kisiyi yakalamislardi bugun baskalari yakiyo
Bursada yaşıyorum canim şuan sönmüs ama 2kisiyi daha yakalamislar köye girerken benzin bidonlarinla ucaklar alcaktan ucuyolar surekli jandarma koyleri tuttuNerde yaşıyorsun filiz şuan durum ne
Bu işin sonu nereye gidicek böyleElhan Ablaaa gemlikte yangın cıkmıs nerde
Sagol canim valla ne olcak bekliyoruzE Elif_Eylul yaa gecmis olsun canim
Amin canimBu işin sonu nereye gidicek böyle
Allah yardımcımız olsun
Gemsaz' da çıkmış. Hemen söndürüldü canım. Çok şükür.Elhan Ablaaa gemlikte yangın cıkmıs nerde
Ayy ablayaaa valla delircemGemsaz' da çıkmış. Hemen söndürüldü canım. Çok şükür.
Ben çoktan delirdim.Ayy ablayaaa valla delircem
Haberlerde var mi sosyal medyadan mi öğreniyorsun canim yanginlariSagol canim valla ne olcak bekliyoruz
Canim bursayadair hersey varda ordan gordum,bide zaten önumden gecti itfaiye jandarma bizim koyde 2kisi yakalayip göturduHaberlerde var mi sosyal medyadan mi öğreniyorsun canim yanginlari
Ablacim dua etmekten baska elimezden bisey gelmezBen çoktan delirdim.
Kul işiyse Allah belalarını versin bu kadar geri zekalı olamaz insan...bunlara insan denmez...pislikler...
Anladim canim soyle bir haberlere baktim da göremedim ama detayli bakmadimCanim bursayadair hersey varda ordan gordum,bide zaten önumden gecti itfaiye jandarma bizim koyde 2kisi yakalayip göturdu
Okadar yangin varki nerde nezaman haber yapicaklarAnladim canim soyle bir haberlere baktim da göremedim ama detayli bakmadim
Eve geldik yine çıkacağız eksikler icin