- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canimGünaydın kizlar
Gunaydin canimGünaydın
geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan kafana göre de bırakma aman. Ayrıca spor benden sorulur deseydin atsaydın havanı :)))Psikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici
Ortepedi dedi egzersiz yap sporda yap devam et.
Dahiliyede biticek herşey bakalim yarin sonuclarini alayimda bütün testleri yaptirdim
Günaydın canimGünaydın şekerlerrr
Insallah canimGüzel çıkar inşallah sonuçlar.
Sağol canim ortapedi bana plank, squat yapmaya calıs dedi verdi elime birtane fotokopi gülesim geldi doktor bey yapmadığım şeyi söyle bana dedimgeçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan kafana göre de bırakma aman. Ayrıca spor benden sorulur deseydin atsaydın havanı :)))
Günaydın kızlar
Günaydınlar
Günaydın kizlar
Günaydın
Herkese günaydınGünaydın şekerlerrr
Simdi tartildim.canim malum saat farki.Sismaniye bildirim yapacaktın kuzucuk?
Günaydın ♥Günaydın kizlar
Sen nerdesin ki? Eksi için Tebrikler.Simdi tartildim.canim malum saat farki.
65.2 sabitim, hatta 50 gr eksi
Bugunden sonraki cabam eksi icin olacak sukur.
Buldum günaydın.Günaydın kızlar
Ingilteredeyim simdi 2 kisin 3 saat fark oluyorSen nerdesin ki? Eksi için Tebrikler.
Günaydın canim
En merak ettiğim ülkelerden. Çok milliyetci, soğuk kendini beğenmiş olduklarına dair izlenimim var. Sen de musait olduğunda bahsedebilir misin? İngiltere de olmak nasıl vs.Ingilteredeyim simdi 2 kisin 3 saat fark oluyor
Günaydın kizlar
Günaydın
Günaydınlar canlarGünaydın şekerlerrr
Filiz yakıyorlar mi yapiyorlar mi ne oldu canimBizim alt köyü yapiyolar
Evet canim itfaiyeler geciyo 2tarafimiz ormanlik dün 2kisiyi yakalamislardi bugun baskalari yakiyoGünaydınlar canlar
Filiz yakıyorlar mi yapiyorlar mi ne oldu canim
Allah belalarını versin kendileri yanar inşallah pisliklerEvet canim itfaiyeler geciyo 2tarafimiz ormanlik dün 2kisiyi yakalamislardi bugun baskalari yakiyo