Gecmis olsun canimNasilsiniz kizlar
Zipzip-
Kaptanim haber veremeden ayrıldım
Telim çalındı
Hesab sifremi bir müddet hatırlayamadım üzerinden de zaman geçince daha gelemedim
Sıkıntı olmazsa tekrar diyete başlamak istiyorum
Kendi başıma yapamıyorum yerimde sayıp duruyorum
Sagol canimkolay gelsin tatlım , güzel telaşlar bunlarr
Sagol canimKolay gelsin canim
Sicaktan kotu oldum hic suda istemiyorum ama icmeye calisacagimBol su soda en guzeli
Amin canim sagolasinAllah tamamına erdirsin canım. Tebrik ederim. Sana da kokay gelsin
Ben canim bugun hastaneye gidene kadar su oldum 2saat hastane klimali diye anlamadim işim bitince dışarı bir çıktıkki yüzüne yüzune vuruyo,taksi aradim bari dedim otobuse binmeyim köy minibüsüne kadar götursun taksi bile yoktu1 hafta gecsede geri köye dönsem ev yaniyor yaa
Cogu yerde klima vardi ama guneste yürüdüğümüz de olduBen canim bugun hastaneye gidene kadar su oldum 2saat hastane klimali diye anlamadim işim bitince dışarı bir çıktıkki yüzüne yüzune vuruyo,taksi aradim bari dedim otobuse binmeyim köy minibüsüne kadar götursun taksi bile yoktu
Cok sıcak canim çokCogu yerde klima vardi ama guneste yürüdüğümüz de oldu
Ankaralilar bilir kizilaya gittik ,ben normalde terleyen biri degilim sac diplerim bile terledi
Korkacak bısey yok ama belkı sıfa ondadır kım bılır. Ve asla vazgeçme kılo verme ısınden. Sahsen ben oyleyım hep aklımın bı kosesınde zayıflama hayalım vardır hıc bıtmedı sukur.Migrene botox da dediler ama ben yaptiramam
Hacamat da yaptiramam korkarım
Çokça yorgunluğum var böyle görüyorum herkes takir takır kilo veriyor birde bana bak
Olmuyor yapamıyorum uğraşıyorum ama
Gecmıs olsun canımPsikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici
Ortepedi dedi egzersiz yap sporda yap devam et.
Dahiliyede biticek herşey bakalim yarin sonuclarini alayimda bütün testleri yaptirdim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 736 - 737. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 0,559
2. (4. TAKIM) ==> %0,461
3. (5. TAKIM) ==> %0,410
BİREYSEL DERECELER
1. @monarosaa ==> % 1,751==> 5.TAKIM
2. @BLU3 ==> %1,372 ==> 4.TAKIM
3. @Suzan Avci ==> %1,081==> 4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Akrrep ==> % -5,197==> 13. TAKIM
Sağol canimGecmıs olsun canım
Gecmis olsun canimPsikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici
Dahiliyede biticek herşey bakalim yarin sonuclarini alayimda bütün testleri yaptirdim
Kilo bildirmedin bu hafta canim bildirseydin belki listeye eklerdikTebrikler kızlar
Sagol canimGecmis olsun canim
Kilo bildirmedin bu hafta canim bildirseydin belki listeye eklerdik
Cuma bildirimini bekliyorum
Geçmiş olsun canım benim inşallah psikoljiktir şeker kolestrol falan çıkmaz.Psikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici
Sagol canim sonunda psikiyatri boyladim nurtopu gibi haplarim olduGeçmiş olsun canım benim inşallah psikoljiktir şeker kolestrol falan çıkmaz.
Cuma akşamı tartıldım diye bildirim yapmadım canım bu cama sabahtan tartılırım İnşaAllahGecmis olsun canim
Kilo bildirmedin bu hafta canim bildirseydin belki listeye eklerdik
Cuma bildirimini bekliyorum
6 ay doldu muBen 60 oldum regl ile listeye girebiliyom mu
Tamam canimCuma akşamı tartıldım diye bildirim yapmadım canım bu cama sabahtan tartılırım İnşaAllah
bizi bizden daha iyi kim sever