Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim
kolay gelsin tatlım , güzel telaşlar bunlarr
Sagol canim
Kolay gelsin canim
Sagol canim
Bol su soda en guzeli
Sicaktan kotu oldum hic suda istemiyorum ama icmeye calisacagim
Allah tamamına erdirsin canım. Tebrik ederim. Sana da kokay gelsin
Amin canim sagolasin

1 hafta gecsede geri köye dönsem ev yaniyor yaa
Ben canim bugun hastaneye gidene kadar su oldum 2saat hastane klimali diye anlamadim işim bitince dışarı bir çıktıkki yüzüne yüzune vuruyo,taksi aradim bari dedim otobuse binmeyim köy minibüsüne kadar götursun taksi bile yoktu

Cogu yerde klima vardi ama guneste yürüdüğümüz de oldu
Ankaralilar bilir kizilaya gittik ,ben normalde terleyen biri degilim sac diplerim bile terledi

Migrene botox da dediler ama ben yaptiramam
Hacamat da yaptiramam korkarım
Çokça yorgunluğum var böyle görüyorum herkes takir takır kilo veriyor birde bana bak
Olmuyor yapamıyorum uğraşıyorum ama
Korkacak bısey yok ama belkı sıfa ondadır kım bılır. Ve asla vazgeçme kılo verme ısınden. Sahsen ben oyleyım hep aklımın bı kosesınde zayıflama hayalım vardır hıc bıtmedı sukur.

Tebrikler kızlar

Psikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici
Ortepedi dedi egzersiz yap sporda yap devam et.
Dahiliyede biticek herşey bakalim yarin sonuclarini alayimda bütün testleri yaptirdim
Gecmis olsun canim
Tebrikler kızlar
Kilo bildirmedin bu hafta canim bildirseydin belki listeye eklerdik
Cuma bildirimini bekliyorum

Psikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici
Ortepedi dedi egzersiz yap sporda yap devam et.
Dahiliyede biticek herşey bakalim yarin sonuclarini alayimda bütün testleri yaptirdim
Geçmiş olsun canım benim inşallah psikoljiktir şeker kolestrol falan çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…