- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Yine bir iki gun aç kalacaksın.Gene devirdin gözü Cumaya hallederim ben kaptancigim sen hiç sinirlenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bir iki gun aç kalacaksın.Gene devirdin gözü Cumaya hallederim ben kaptancigim sen hiç sinirlenme
Kabak gene yoğurtla gidiyorda sütlü yeşil çay hiç icesim yokYine bir iki gun aç kalacaksın.
Normal yeşilçay iç. O da öden attırıyor.Kabak gene yoğurtla gidiyorda sütlü yeşil çay hiç icesim yok
Supersin canim kac yasindasin sormayi unuttum
Regl olduktan sonra duzelir canim
Tebrikler canim
Hayirli sabahlar inşallah canim hala devam ediyor
Artin cok degil canim yarin eksiye gecersin
Tebrikler canim
Gunaydin tatlim
Gunaydin guzeller
Allah cıkış yolu versin sana canım. Aıle huzursuzlugu cok kotu bısey. Lütfen salma sende kendını bu kadar. Olmuyorsa olmuyordur bak bı cocugun var.İstiyorum ama bende sıkıldım
2 gündür kafamı kaldıramıyorum su son olaylara çok üzüldüm migrenim de geçmiyor dun aksam dışarı çıkardık kizi pizza yediler bende sadece 1 ince dilim yedim migrenim arttı
Benim son 2 ayım berbat geçti ama halen böyle benim açığımi arıyor gibi bisey olsa da kavga çıkarsam diye düşünüyor herhalde
Tesekkur ederım canımSupersin canim kac yasindasin sormayi unuttum
Regl olduktan sonra duzelir canim
Tebrikler canim
Hayirli sabahlar inşallah canim hala devam ediyor
Artin cok degil canim yarin eksiye gecersin
Tebrikler canim
Gunaydin tatlim
Gunaydin guzeller
Berbat bıseydır o baş agrısı Allahım sıfa versın. Acaba hacamat falan olsa belkı ıyı gelırBeni bitiren migren ve stres ciddiyim
Cuma öğlenden bu yana migrenim tutuk
Bittim tükendim midem bulanıyor yiyemiyorum başımın ağrısı hafifliyor o öğün kaçıyor sanki
Migrene botox da dediler ama ben yaptiramamAllah cıkış yolu versin sana canım. Aıle huzursuzlugu cok kotu bısey. Lütfen salma sende kendını bu kadar. Olmuyorsa olmuyordur bak bı cocugun var.
Tesekkur ederım canım
Berbat bıseydır o baş agrısı Allahım sıfa versın. Acaba hacamat falan olsa belkı ıyı gelır
Geçmiş olsun canım üzüldüm yazık olmuşNasilsiniz kizlar
Zipzip-
Kaptanim haber veremeden ayrıldım
Telim çalındı
Hesab sifremi bir müddet hatırlayamadım üzerinden de zaman geçince daha gelemedim
Sıkıntı olmazsa tekrar diyete başlamak istiyorum
Kendi başıma yapamıyorum yerimde sayıp duruyorum
Sağol teyzesiMaşallah kuzuma
geçmiş olsun canımm..Nasilsiniz kizlar
Zipzip-
Kaptanim haber veremeden ayrıldım
Telim çalındı
Hesab sifremi bir müddet hatırlayamadım üzerinden de zaman geçince daha gelemedim
Sıkıntı olmazsa tekrar diyete başlamak istiyorum
Kendi başıma yapamıyorum yerimde sayıp duruyorum
kolay gelsin tatlım , güzel telaşlar bunlarrSabahtan beri kiyafet bakiyoruz cok yoruldum
Dimi gerçekten öyle oluyormuş yemekhanede yemeklere kendime dur diyebildim sonunda bugün çok mutluyum :)Eksi gelince bana da bı gaz geliyooo. Tebrikler.
Yok yok akşama çok hafif geçirme planım var zaten haftaiçi çalıştığım için açıkçası ben işten eve geç gidiyorum bir de üzerine erken uyuyorum o yüzden hafif geçirmek zorundayım o saatte ağır yiyemem zatenMisafir varsa kış kışla kimseyi kabul etme hafif ve güzel dengeli beslen bence vericeksin cumaya kadar gorbak
Kolay gelsin canimSabahtan beri kiyafet bakiyoruz cok yoruldum
Aferin kız dilek dediğini yaptın geneEliptigime çıktım hedef 45 dk
Bol su soda en guzeliBu ne sicak yaa
Beni alıntıladinda bana dedin sandim
MaşaAllah sübhanAllah
Korkmanı gerektirecek birşey yok. Gerçekten o ağrıyı çekmemek için değer.Migrene botox da dediler ama ben yaptiramam
Hacamat da yaptiramam korkarım
Çokça yorgunluğum var böyle görüyorum herkes takir takır kilo veriyor birde bana bak
Olmuyor yapamıyorum uğraşıyorum ama
Allah tamamına erdirsin canım. Tebrik ederim. Sana da kokay gelsinSabahtan beri kiyafet bakiyoruz cok yoruldum
Aferin kız dilekçiğim dediği yaptın. Tebrik ederimAferin kız dilek dediğini yaptın gene