Evet çok kötü, durumlar vahim .Birtarafta seller birtarafta yangınlar
Çok almamışsındır sen..İşte geldimKilo alınca yine kendimi burda buldum
Evet koruyorum canım hep diyette gibiyim arada bir iki gün falan yiyorum sonra kendimi kısıtlıyorumGünaydın canim
Ne guzel kilonu koruyorsun
Bursa canımBirsa neresi Bursa olmasın.
Allahım sonumuzu hayra çıkarsınHemde yanginlar sönse
Bursada heryeri kapattilar piknik alanlarini jandarmalar tutuyo kimse girmesin diye ne fayda dronlarla atiyolar atesleri havadan,simdi mersinde 3ayri yere atmislar Allah kahretsin onlari bursada 2yerde cikmis bilecikte oyle
Amin canimÇok almamışsındır sen..
Kilo cetvelin doğru mu??
Evet koruyorum canım hep diyette gibiyim arada bir iki gün falan yiyorum sonra kendimi kısıtlıyorum
Bursa canım
Allahım sonumuzu hayra çıkarsın
Kilo cetvelim güncel canım , çok çok değil belki ama aldım , ama vericem elbette . Burası bana çok iyi geliyor, gerçekten çareyi başka yerde ararmamak lazım , inşallah bu sefer 55 e inmeyi ve orada kalmayı başarırımÇok almamışsındır sen..
Kilo cetvelin doğru mu??
Evet koruyorum canım hep diyette gibiyim arada bir iki gün falan yiyorum sonra kendimi kısıtlıyorum
Bursa canım
Allahım sonumuzu hayra çıkarsın
İyi yapmışın , daha sağlıklı durur şimdi , bende saçlar hep kısaBelime kadar olan saçlarımı duş alirken kafamı eydim 1kariş kestim
Afiyet olsunKahvaltı
1,5 tost
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
Ara
2 üçgen dilim karpuz
1 dilim peynir
Ara
1 yaş incir
Akşam
2 yk tarhana çorba
3 yk patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Eki Görüntüle 2894731
980 p
200 ip atlama 200 p
19 dk eva 190
Bonus 500
1870 p
Agırlık yapiyodu neden uzatiyosamİyi yapmışın , daha sağlıklı durur şimdi , bende saçlar hep kısa
Bugün de regl oldum dünden çok yorulmuşum , regl halsizlikte yaptı kendimi bi oraya bi buraya atıyorum
Gelmedim daha ya pazartesi ya da salı çıkacağız yolaAmin canim
Sen gelmissin bursaya
Tam sıcaklara kaldin canim gel bizim köye beklerimGelmedim daha ya pazartesi ya da salı çıkacağız yola
Cok değilmişKilo cetvelim güncel canım , çok çok değil belki ama aldım , ama vericem elbette . Burası bana çok iyi geliyor, gerçekten çareyi başka yerde ararmamak lazım , inşallah bu sefer 55 e inmeyi ve orada kalmayı başarırım
Öyle oldu canım eşime anca izin verdiler..Tam sıcaklara kaldin canim gel bizim köye beklerim
Yıldırımda eser canim bizimde esiyor ama bu aralar sıcak,ikindiden sonra esmeye basliyoÖyle oldu canım eşime anca izin verdiler..
Benim kayinvalidemin evi de Yıldırım da ya dağın eteğinde iki katlı evi var biri yarı bodrum kat sayılır orası baya serin oluyor orda takılırız artık.
Siz iyisinizdir esiyordur püfür püfür
Yatırim yok ki tatlım. Çünkü imkan yok.Imkanlar keske bu yönde kullanilsa baska yatirimlara degil
Ordadami yoksa sorun varBizim evin neti ve telefonlarin neti cekmedi bir sure giremedim
Ay valla bilmiyorum canim ,telefon arama bile yapmiyorduOrdadami yoksa sorun var
Bencede sacma bisey var bakalim hayirlisiAy valla bilmiyorum canim ,telefon arama bile yapmiyordu
Simdi duzeldi ama hem netin hem aramanin kesilmesi saçma geldi
Sadece benimde degil evde kardesimin ,annemin telefonları da cekmedi
Aynen canim.hayirlisiBencede sacma bisey var bakalim hayirlisi