- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sagol canimAynen canim.hayirlisi
Tam senin saçlarımı kestim mesajina yazacaktim
Gule gule kullan saçlarıni benim saçlarım uzamiyor o kadar
Benim cok uzuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimAynen canim.hayirlisi
Tam senin saçlarımı kestim mesajina yazacaktim
Gule gule kullan saçlarıni benim saçlarım uzamiyor o kadar
Merhaba canim ıyiyiz sen nasilsinMerhabalar kızlar dün akşam sürpriz misafirlerim geldi 6 kişi birden gelince afalladım yazamadım da buraya kusura bakmayın nasılsınız
Subatta kestirdim galiba 7-8 cm anca uzamistir sanirim olcmedim ama :)Sagol canim
Benim cok uzuyor
Merhaba canim misafirleri kovala korana var koronaMerhabalar kızlar dün akşam sürpriz misafirlerim geldi 6 kişi birden gelince afalladım yazamadım da buraya kusura bakmayın nasılsınız
Benim misafirler vazgeçmiş. Çok üzüldüm çok.Merhaba canim misafirleri kovala korana var korona
Menude paylasmadin
Benim karnım çok acıkıyor çok . Ne yapacağım böyle ben . Aç aç dolanıyorum sürekli . Ben gece yemeğine alışık olduğum için akşam 8 den sonra karnım acayip acıkıyor. Gündüz o kadar şey yediğim halde . Biye acıkıyorum sürekli ya . 12 de kahvaltı yaptım açlıktan ölüyorum yine de . Salata yapıyorum yiyecem 6 da bir daha yiyecem .
Mesela if diyetimi yapiyosun bilmiyorum 2ögun,onca sey yiyorum acıkıyorum diyosun ama ara denen bisey açıkirsin 11de yiyip 16da kapatmissin dün,ara eklersen güzel.olur11:00
2 dilim tb ekmek
1 tbk Menemen
5 bardak siyah çay
1 dilim beyaz peynir
16 00
1dilim tb ekmek
1 Domates
2 haşlanmış yumurta
1 nektarin
1 kahve
2.5 lt su
Adım . 20394= 2039p.
Eva 8. Gün 500 p.
Toplam 2539p.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Böyle acayip bir yemek oldu .
İf diyeti değil de spor yapınca hemen arkasından yemek yemiyorum. Hafta sonu geç kalkıyorum hafta içinde çocukları gönderip yürüyüşe çıkıyordum yada spor yaptığım için kahvaltı o kadara uzuyor. Birde en geç 7 den sonra yememeye çalışıyorum. Dün yürüyüşe çıktım 7ye doğru eve gelince yemek yemedim geç oldu diye. Oturtamadım yemek yeme düzenimi br tür lüMesela if diyetimi yapiyosun bilmiyorum 2ögun,onca sey yiyorum acıkıyorum diyosun ama ara denen bisey açıkirsin 11de yiyip 16da kapatmissin dün,ara eklersen güzel.olur
Kimin düğünü var ? Benim 3 numara hoşuma gitti. Severim öyle şeyleriKızlar düğün için hangi ayakkabıyu seçeyim,?
Kuzenimin.Kimin düğünü var ? Benim 3 numara hoşuma gitti. Severim öyle şeyleri
3/4 begendimKızlar düğün için hangi ayakkabıyu seçeyim,?
Elbiseni aldın mı canım ben 1 numarayı beğendimKızlar düğün için hangi ayakkabıyu seçeyim,?
Ben 2 numarayı beğendim.Elbiseni aldın mı canım ben 1 numarayı beğendim
2 numaranın topuğu sanki rahat değil gibi canımBen 2 numarayı beğendim.
Yorumları çok rahat diyor 451 kisi yorum yapmış. Ona güvendim ben. Çok çok rahat bir ayakkabı imiş. Düz gibi kullanıyorlarmis. Linki atayım2 numaranın topuğu sanki rahat değil gibi canım