Günaydın canimGünaydın kızlar...
Dün Aydın dan evime geldim valizleri boşalttim azdı zaten yaylada ne olsa giyiliyor deyip birkaç parça alıp gitmiştim neyse makinada çamaşırlar yıkanıyor tekrar valizleri toplayıp salı günü Bursa yolcusuyuz...
Yaylada 10 gün kaldım 56 ile gittim 56 ile döndüm arada 55 leri çok gördüm ama yine de 56 ile döndüm
Inşallah darısı Bursa nın başına
Bursa dan biraz tırsıyorum açıkçası inşallah kilo alıp dönmem
Bişe de yememişinMenü ve spor 30 Temmuz
Kızlar bahane sevmem ama çok bahanem var. Spor yapamadım fazla.
5577 adım 557 puan
Eva 8. Gün 500 puan
1057 puan.
Biraz tektip beslenme olmuş ama yinede güzel afiyet olsun11:00
2 dilim tb ekmek
1 tbk Menemen
5 bardak siyah çay
1 dilim beyaz peynir
16 00
1dilim tb ekmek
1 Domates
2 haşlanmış yumurta
1 nektarin
1 kahve
2.5 lt su
Adım . 20394= 2039p.
Eva 8. Gün 500 p.
Toplam 2539p.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Böyle acayip bir yemek oldu .
Birkaç olmamış var ama farkındasın zaten, sağlıklı öğünler olduğunda acıkmamızda zorlaşır30 temmuz menüsü
Sabah 10.30
Tavada yumurta (cok az)
2 dilim cavdar ekmegi
Domates salata
3 nugget
Çay
1 dana füme
Öğlen
Cok az dondurma
Ara 3 4 burcak bisküvi
Akşam 18.30 civari
1 tabak domates corbasi
1 dilim cav.ekmk.
1 tabak patlicanli sebze yemegi
Yoğurt
21.30
8 9 badem
2 galeta
Yeşilçay
Menüm olmadi. Kendimi duzene sokmaya çalıştım ama ogle yemeği yemeyince buskuviye saldirdim. Yarın daha iyi bir gün olsunZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Keki akşamı dengeleyerek halletmişin zaten afiyet olsunMenum
Sabah
1 yumurta 1k peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve
öğlen
6 sarma 3 dolma 1d Kek
Aksam
1byeşil cayli sut
2lt su
Afiyet olsun30 Temmuz cuma menü
11.00
3 kaşık kadar patatesli yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates biber
14.00
2 tane yulaflı büsküvi
19.00(yoldan gelince kahvaltı şeklinde geçirelim dedik)
3 kaşık kıymalı yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık biber
21.30
1 mürdüm erik
7-8 üzüm
2.5 litre su
15 dk leslie
Afiyet olsun, kalori çok değil ancak fazla karbonlu olmuşSelam kizlar dunku menum
Sabah
Yumurtali patates
1 .5 dlm tb ekmegi
Cay
Ogle
Cevizli Makarna
Sutlu kahve
Aksam
1 tabak kiymali nohut
Su 2 lt
Spor yok
Toplam 1500 kalori
Birsa neresi Bursa olmasın.Burdayım tatlım bayram için memlekete gitmiştik
Döndük şimdi de Birsa ya gideceğiz
AnlaştıkYiyemediklerimizide buzluğa atar cumalari 3 3 çıkarır yeriz
Bitmedi mi yağmurlar. Yağmur resmi at bari serinleyelim.Herkese hayırlı öğlenler.oh uyudum ya bu saate kadar anam havalar yağmurlu olunca hiç kalkasım gelmiyor yataktan
Afiyet olsun canımCuma menüsü
Kahvaltı
1,5 tost
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
Ara
2 üçgen dilim karpuz
1 dilim peynir
Ara
1 yaş incir
Akşam
2 yk tarhana çorba
3 yk patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Eki Görüntüle 2894731
980 p
200 ip atlama 200 p
19 dk eva 190
Bonus 500
1870 p
Hayirli öğlenler canim :)Herkese hayırlı öğlenler.oh uyudum ya bu saate kadar anam havalar yağmurlu olunca hiç kalkasım gelmiyor yataktan
Hemde yanginlar sönseHayirli öğlenler canim :)
Keske burayada yagmur yagsa ya serinlesek biraz hemde suya ihtiyaç var her yer kurudu burda
Neden engel olmuyorlar acaba, burda tv de yok cok takip edemiyorum bakarsam netten son dakika haberlere bakiyorumHemde yanginlar sönse
Bursada heryeri kapattilar piknik alanlarini jandarmalar tutuyo kimse girmesin diye ne fayda dronlarla atiyolar atesleri havadan,simdi mersinde 3ayri yere atmislar Allah kahretsin onlari bursada 2yerde cikmis bilecikte oyle
Canim nereye yetissinlerki nereye yani hangi ili sondursunler nasil olcak valla anlamis degilim haber seyredemiyorum artikNeden engel olmuyorlar acaba, burda tv de yok cok takip edemiyorum bakarsam netten son dakika haberlere bakiyorum
Canım benim ülkenin maalesef yangın söndürme uçağı yok , bizim çeyreğimiz olan ülkelerde 20-30 uçak var . Kiralayamadılarda anlamıyırum.Neden engel olmuyorlar acaba, burda tv de yok cok takip edemiyorum bakarsam netten son dakika haberlere bakiyorum
Amerikanın 1000 bin yangın söndürme uçağı varmış kiralasa ya 100 ünü anlamıyorum gerçektenCanim nereye yetissinlerki nereye yani hangi ili sondursunler nasil olcak valla anlamis degilim haber seyredemiyorum artik
Imkanlar keske bu yönde kullanilsa baska yatirimlara degilCanım benim ülkenin maalesef yangın söndürme uçağı yok , bizim çeyreğimiz olan ülkelerde 20-30 uçak var . Kiralayamadılarda anlamıyırum.
Hiç önlem tedbir yok, arkadaşım manavgatta 10 uçak aynı anda olda bile zor söner diyo durum çok vahim
Deprem olsa da aynı şey olacak hiç tedbir yokki
Ah ahh filizcim sorma olan ülkemize oluyor maalesefImkanlar keske bu yönde kullanilsa baska yatirimlara degil
TesekkurlerAfiyet olsun kizlar
Tesekkur ederımOoo yürüyen prenses geri geldi.
Birtarafta seller birtarafta yangınlarAllah ım yardım etsin . Zor durum ülke cayır cayır yanıyor.