Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canim
Ne guzel kilonu koruyorsun

Menü ve spor 30 Temmuz
Kızlar bahane sevmem ama çok bahanem var. Spor yapamadım fazla.
5577 adım 557 puan
Eva 8. Gün 500 puan
1057 puan.
Bişe de yememişin spor canavarı olunca bunu spordan saymıyo tabi ama cu aya geçicem seni
Biraz tektip beslenme olmuş ama yinede güzel afiyet olsun
Birkaç olmamış var ama farkındasın zaten, sağlıklı öğünler olduğunda acıkmamızda zorlaşır
Menum
Sabah
1 yumurta 1k peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve

öğlen
6 sarma 3 dolma 1d Kek

Aksam
1byeşil cayli sut
2lt su
Keki akşamı dengeleyerek halletmişin zaten afiyet olsun
Afiyet olsun
Selam kizlar dunku menum

Sabah
Yumurtali patates
1 .5 dlm tb ekmegi
Cay

Ogle
Cevizli Makarna

Sutlu kahve

Aksam
1 tabak kiymali nohut

Su 2 lt
Spor yok
Toplam 1500 kalori
Afiyet olsun, kalori çok değil ancak fazla karbonlu olmuş

Afiyet olsun canım

Hayirli öğlenler canim :)
Keske burayada yagmur yagsa ya serinlesek biraz hemde suya ihtiyaç var her yer kurudu burda
Hemde yanginlar sönse
Bursada heryeri kapattilar piknik alanlarini jandarmalar tutuyo kimse girmesin diye ne fayda dronlarla atiyolar atesleri havadan,simdi mersinde 3ayri yere atmislar Allah kahretsin onlari bursada 2yerde cikmis bilecikte oyle

Hemde yanginlar sönse
Bursada heryeri kapattilar piknik alanlarini jandarmalar tutuyo kimse girmesin diye ne fayda dronlarla atiyolar atesleri havadan,simdi mersinde 3ayri yere atmislar Allah kahretsin onlari bursada 2yerde cikmis bilecikte oyle
Neden engel olmuyorlar acaba, burda tv de yok cok takip edemiyorum bakarsam netten son dakika haberlere bakiyorum

Neden engel olmuyorlar acaba, burda tv de yok cok takip edemiyorum bakarsam netten son dakika haberlere bakiyorum
Canim nereye yetissinlerki nereye yani hangi ili sondursunler nasil olcak valla anlamis degilim haber seyredemiyorum artik

Canım benim ülkenin maalesef yangın söndürme uçağı yok , bizim çeyreğimiz olan ülkelerde 20-30 uçak var . Kiralayamadılarda anlamıyırum.
Hiç önlem tedbir yok, arkadaşım manavgatta 10 uçak aynı anda olda bile zor söner diyo durum çok vahim

Deprem olsa da aynı şey olacak hiç tedbir yokki

Imkanlar keske bu yönde kullanilsa baska yatirimlara degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…