Bende de 1 numaraya benzer var alırken korktum rahat olmaz diye ama çok rahat gerçekten o zaman sen bilirsin canım ne giyeceksin pekiYorumları çok rahat diyor 451 kisi yorum yapmış. Ona güvendim ben. Çok çok rahat bir ayakkabı imiş. Düz gibi kullanıyorlarmis. Linki atayım
Stil Durağı Kiko Model Şeffaf 8 Cm Topuklu Şeffaf Bantli Ayakakbi Ten Rugan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Stil Durağı Kiko Model Şeffaf 8 Cm Topuklu Şeffaf Bantli Ayakakbi Ten Rugan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Elbisen nasil canim tasli olan 3 numara guzel duruyorKızlar düğün için hangi ayakkabıyu seçeyim,?
Selam canimSelam kızlar ya benim kan sonuçlarıma göre insülin direncim yüksek çıkmış ama ben diyetteyken nasıl kilo verdim
Normalde direnç yüksek olursa kilo verilmez diyor anlamadım
Cumaya dahiliye den randevu aldım gideceğim bakalım ne diyecek
Topukları inceden kalına doğru gidenden başka hepsi.Kızlar düğün için hangi ayakkabıyu seçeyim,?
Canım insülin direnci bende de var. 30 kilo verdim.Selam kızlar ya benim kan sonuçlarıma göre insülin direncim yüksek çıkmış ama ben diyetteyken nasıl kilo verdim
Normalde direnç yüksek olursa kilo verilmez diyor anlamadım
Cumaya dahiliye den randevu aldım gideceğim bakalım ne diyecek
Elbise çok güzelBu elbise olabilir.mankendeki gibi ama ben de daha uzun duruyor
Teşekkürler tatlım.Elbise çok güzel1 ve 4 bence.
3. resimdeki cok guzel Ve 4. Resimdeki de hem guzel hem rahat topugu cok yuksek degil elbisende cok guzel güle güle giy canimKızlar düğün için hangi ayakkabıyu seçeyim,?
1numara bence kızimda onu begendiBen 2 numarayı beğendim.
Birinci olmussun tebrik ederim canim aklimdaydi yazamadimBelime kadar olan saçlarımı duş alirken kafamı eydim 1kariş kestim
Çok teşekkür ederim canım benimBirinci olmussun tebrik ederim canim aklimdaydi yazamadim
Yeni sac stilinde hayirli olsun
1numara bence kızimda onu begendi
Oldun mu? Tebrikler canım benim. Hakettin.Çok teşekkür ederim canım benim
Benim kizda senin gibi kararsizdir carsiya yada avm ye kac kere gider gelir ensonunda evde bakar alirBen de 1 numarayı begendim. O ayakkabıda hiç yorum yok.bu gidişle 1numara olacak. Kızına çok selam.
Oldum canim bugun bitiyo artik çok teşekkür ederimOldun mu? Tebrikler canım benim. Hakettin.
Tarcinli sutlu kahve yada sütlü yesil cayi aksam icersen tok tutar canim acikmazsin beni tok tutuyorBenim karnım çok acıkıyor çok . Ne yapacağım böyle ben . Aç aç dolanıyorum sürekli . Ben gece yemeğine alışık olduğum için akşam 8 den sonra karnım acayip acıkıyor. Gündüz o kadar şey yediğim halde . Biye acıkıyorum sürekli ya .12 de kahvaltı yaptım açlıktan ölüyorum yine de . Salata yapıyorum yiyecem 6 da bir daha yiyecem .
Onu yaparız sabah hallederim canim
Tebrik ediyorum canim birinciliginiOldum canim bugun bitiyo artik çok teşekkür ederim
Sen olmasanOnu yaparız sabah hallederim canim