- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Kolay gelsin canimBende spor olarak ütü yapıyorum 1 saattir bitmedi gitti ya . İyi biriktirmişim . 4 günde . . Buda bir spordur değil mi terler akıyor totoma doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canimBende spor olarak ütü yapıyorum 1 saattir bitmedi gitti ya . İyi biriktirmişim . 4 günde . . Buda bir spordur değil mi terler akıyor totoma doğru
Nerde çatlakları var aboo sende nasıl göz var? Zaman zaman kilo aliyor 3-5 kilo çok kilolu halini bilmiyorum. Çocuk dogurmadi galiba.Lütfen pes edip gitme sende. En azından günde 20 bin adım atıyormussun. Hemde çalışarak bizde uğraşarak ancak atabiliyoruz 20 000 bazen tamamlayamıyoruz bike o yönden avantajların var. Havalar sıcak su içmeye çalış eve gidincede Eva leslie falan yaptın mı azda olsa verirsin . Devamlılık önemli pes etmek yyokkkkk.
Yeni doğum yapmış olabilir kenarda çatlakları var . Yada çok kiloluydu yapa yapa zayıfladı. Geçmişini merak ediyorum doğrusu .
Bende kilodan dolayı 4 ×l 3xl giyiyorum.
Seni de tebrik ederim güzelim . Ne güzel kilo vermişsin. Sen bir harikasın
Haftaya daha guzel olur canim çok geçmiş olsunkızlar selam 4 kez girdim sayfaya esim geldi herseferinde simdi anca yazabiliyorum sabitim ..
cok sukur biraz mide bulantim azaldi bugun kemiklerim dune gore daha az agriyor allahima bin sukur
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Günaydın kızlarcım
Ben maalesef pazartesiye göre artıdayım. Doymadığım için yememi biraz artırdım ondan sanırım. Ama azalmayı düşünmüyorum vücudum alışınca eksilmeye başlar diye düşünüyorum çünkü hala diyet şeklinde az yiyorum. Bir de mezun olamıyorum sanırım tartım da tatile gitmek istedi
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76
Fark -800
Yüzde 1.041
Kızlar kilo bildirimi
Regli herşeyi değiştirdi maalesef.
2 hafta önce cuma
62,75 kg.
Bugün 61,85
Fark 0.900 eksi
Oran 1 434 (1,434/2=. 0,717)
Selam
Bugünkü tartim
cok sagol canim benimHaftaya daha guzel olur canim çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim haftaya daha güzel olurkızlar selam 4 kez girdim sayfaya esim geldi herseferinde simdi anca yazabiliyorum sabitim ..
cok sukur biraz mide bulantim azaldi bugun kemiklerim dune gore daha az agriyor allahima bin sukur
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
cok sagol kaptanimGecmis olsun canim haftaya daha güzel olur
Eski tartim duzeldi canim sadece bayramda yeni tartiyla tartildim
Sorun olmaz canim o zaman not yazmama gerek yokEski tartim duzeldi canim sadece bayramda yeni tartiyla tartildim
Bugun eski tartimla tartildim
Yeni tarti 100 -200 gr fazla gosteriyor o yuzden eski tartiyi kullaniyorum artik bozulursa yeni tartiya gecerim bi sorun olmaz dimi
Tmm canim yeni tartiyi bosa aldim ama yedekte bulunsunSorun olmaz canim o zaman not yazmama gerek yok
Fazla tarti iyidirTmm canim yeni tartiyi bosa aldim ama yedekte bulunsun
Harikasin
Hep birlikte evaya basladik sende gel spor yapalım canim
E Elif_Eylul çenesi düşen bi emoji vardı onu benim yerime şuraya iliştiriver sana zahmet
Gerçekten mükemmel bir değişim ya seni her gördüğümde dibim düşüyor. Aynı azimden bana da ver Allah ım
Amin amin. Daha çok yolum var. Teşekkürler tatlım.
E Elif_Eylul çenesi düşen bi emoji vardı onu benim yerime şuraya iliştiriver sana zahmet
Gerçekten mükemmel bir değişim ya seni her gördüğümde dibim düşüyor. Aynı azimden bana da ver Allah ım
Yok canım pes etmeye niyetim yok zaten kesinlikle kilo vericem bu sefer öyle kaçmicam inşallah evet onu zoraki yapıyorum ben. Bu sefer başarmalıyım kesinlikle zorla da olsa içmeye alışcam suyuLütfen pes edip gitme sende. En azından günde 20 bin adım atıyormussun. Hemde çalışarak bizde uğraşarak ancak atabiliyoruz 20 000 bazen tamamlayamıyoruz bike o yönden avantajların var. Havalar sıcak su içmeye çalış eve gidincede Eva leslie falan yaptın mı azda olsa verirsin . Devamlılık önemli pes etmek yyokkkkk.
Yeni doğum yapmış olabilir kenarda çatlakları var . Yada çok kiloluydu yapa yapa zayıfladı. Geçmişini merak ediyorum doğrusu .
Bende kilodan dolayı 4 ×l 3xl giyiyorum.
Seni de tebrik ederim güzelim . Ne güzel kilo vermişsin. Sen bir harikasın