Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu mu yapsak
Gecmis olsun canimEşim istanbula dönüp mr sonucumu gosterdi. Beklediğim gibi oldu skolyoz teşhisi aldim. Egzersiz vermiş. Kışa ya yüzme ya da pilatese gitmeyi düşünüyorum..
Nasıl ya spor kısmını biraz açarmısın ne yapıyorsun Cordelia 30 kilo verip böyle iyi durabilmek ayrı bi başarıMiranin sirri spor ve diyetine bagli olmasi bizimle birlikte 30 kilodan fazla verdi
Çenesi düşügü bulamadim
E Elif_Eylul çenesi düşen bi emoji vardı onu benim yerime şuraya iliştiriver sana zahmet
Gerçekten mükemmel bir değişim ya seni her gördüğümde dibim düşüyor. Aynı azimden bana da ver Allah ım
Bunu mu yapsak
Çok komik bağırıyor birde taklidini yapmışlar bulursam atarım.Ayyy bunu takip ediyorum bende
Heryerde ünlü oldu turklerde yapmaya basladi
Bacakları ince beli ince basen yok göbek yok.Ayyy bunu takip ediyorum bende
Heryerde ünlü oldu turklerde yapmaya basladi
Kiz erkekleri bile alet etmişlerÇok komik bağırıyor birde taklidini yapmışlar bulursam atarım.
Bide hamileykende yapiyo sonra dogurdu oģlu yapmaya basladiBacakları ince beli ince basen yok göbek yok.
Allah iyiliğini versin kız ben tatildeyim espri yaptım size başarılarNickleri karıştırıyorum beni etiketleyin mutlaka
Offf sert kayaya çarptınız
Şişman halı eski ben. Gördüm canım.heeee iste baksana ama o kadinin zayiflamis halide var gördünmü
Oģluda çok tatlı ama kadinların göbeklerini tutuyo ha ha ha ha diyoŞişman halı eski ben. Gördüm canım.
Kızı var sanki oğlunu bilmiyorum görmedim.Oģluda çok tatlı ama kadinların göbeklerini tutuyo ha ha ha ha diyo
Yeni düştüm aplamSen buralarda yenisin galiba
Afiyet olsun canım29 temmuz menüsü
Sabah 9.00
Tavada yumurta
Çay
Domates
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 3 zeytin
14.00
2 top dondurma
18.30
Patlicanli bamyali yemek, miktar 1 tabak
4 5 köfte
1 dilim ekmek
20.30
1 süt mısır
Su çok azdı. Zaten günlerdir epey azdı. Arttirmaya başlıcam
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Oğlu var diye aklimda kalmisKızı var sanki oğlunu bilmiyorum görmedim.
Duzenli olarak eva fitness in videolarini yapiyorNasıl ya spor kısmını biraz açarmısın ne yapıyorsun Cordelia 30 kilo verip böyle iyi durabilmek ayrı bi başarı
Gördüm başladığınızı da inan vakit ayıramıyorum spora ya. Mesai de normale de döndü ya artık 6 da eve geliyorum henüz adapte olamadım bu sisteme. En kısa zamanda dönmek istiyorum aranızaHep birlikte evaya basladik sende gel spor yapalım canim