- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Hemencik gel.Gördüm başladığınızı da inan vakit ayıramıyorum spora ya. Mesai de normale de döndü ya artık 6 da eve geliyorum henüz adapte olamadım bu sisteme. En kısa zamanda dönmek istiyorum aranıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemencik gel.Gördüm başladığınızı da inan vakit ayıramıyorum spora ya. Mesai de normale de döndü ya artık 6 da eve geliyorum henüz adapte olamadım bu sisteme. En kısa zamanda dönmek istiyorum aranıza
Kolay gelsin canim yaaGördüm başladığınızı da inan vakit ayıramıyorum spora ya. Mesai de normale de döndü ya artık 6 da eve geliyorum henüz adapte olamadım bu sisteme. En kısa zamanda dönmek istiyorum aranıza
Bakıcam akşam mutlaka çok merak ettim çooook teşekkür ederim gaza geldim resmenDuzenli olarak eva fitness in videolarini yapiyor
Youtube a eva fitnes yazinca cikiyor
Hemencik gel.
Haftasonu boya yapacaz nasipse sonraki haftasonu yatılı misafirim var. Ağustosun 20sinde ve 26sında farklı illerde düğünler var yatılı gidecem muhtemelen. O yüzden düzenli bi programa başlayamıyorum şuandaKolay gelsin canim yaa
Bu serisi kisa gerçekten sende basla hafta sonu olmazsa
Bugun 19 dakika daha yapmadim yapacagim
O zaman eylulde baslarsin belki listeyede girersin
Haftasonu boya yapacaz nasipse sonraki haftasonu yatılı misafirim var. Ağustosun 20sinde ve 26sında farklı illerde düğünler var yatılı gidecem muhtemelen. O yüzden düzenli bi programa başlayamıyorum şuanda
Ölme eşsegim ölme yeşil cimen çıkicak
Haftasonu boya yapacaz nasipse sonraki haftasonu yatılı misafirim var. Ağustosun 20sinde ve 26sında farklı illerde düğünler var yatılı gidecem muhtemelen. O yüzden düzenli bi programa başlayamıyorum şuanda
Dedim ben gecen eylül ayinda ancaO zaman eylulde baslarsin belki listeyede girersin
Hayirli yolculuklar canımKızlar malatyadan yola çıkıyoruz bugün inşallah yarına evimde olacağım bildirim yapamıyorum köydeyim aklımdasınız ama selam herkese Zipzip- tarti unutmuşum kapıda bakalım inşallah çok eklememisizdir baya ara verdik çalistik ama
Bahane üretiyormuş gibi olacam ama eylülde de annem tatile gidelim diye tutturmuş eylül sonu gibi de ablam doğum yapacak muhtemelen memlekette olacam ben yine kışa kalacam heraldeO zaman eylulde baslarsin belki listeyede girersin
Heh işte ondanÖlme eşsegim ölme yeşil cimen çıkicak
Canım çok güzel görünüyorsun. Benim alıntılar nereye gitdiAmin amin. Daha çok yolum var. Teşekkürler tatlım.
Anladim canim yogun gunler seni bekliyorBahane üretiyormuş gibi olacam ama eylülde de annem tatile gidelim diye tutturmuş eylül sonu gibi de ablam doğum yapacak muhtemelen memlekette olacam ben yine kışa kalacam heralde
Heh işte ondan
Aynen öyle canım. Ama bi elim burda yazmasam da bakıyorum size ara araAnladim canim yogun gunler seni bekliyor
Bak iste eylül bile degil aralik ayinda bekliyoruz duba olup gel emiBahane üretiyormuş gibi olacam ama eylülde de annem tatile gidelim diye tutturmuş eylül sonu gibi de ablam doğum yapacak muhtemelen memlekette olacam ben yine kışa kalacam heralde
Heh işte ondan
Eksin cok guzel canim tebriklerEki Görüntüle 2894456
Ana yüklendi
Teşekkür ederim canımEksin cok guzel canim tebrikler
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen hafta 56.95
Bugün 55.8
Fark 1.150
Yüzde 2.019
Neden foto yükleyemiyorum geçen haftada yükleyemedim