bluegreeneyes(69.5/69.0/0.5/%0.72)izne ayrilmak istiyor 1.izin hakkıİnş fazla etkilemem grubu gerçi bayağı oldu gideli belki ortalama düşük çıkar
Akıllı hatunsun vesselamKış olsa özlerdim ama bu sıcağı hiç ozlemedim inan ,orada evim karisanim yok tüm kafa dengi grup yazın orda toplanıyoruz hem çocuklar özgür hem bizim kafalar rahat gelir gelmez başladı ikisinde mızır mizir .Orda kuzey kankasiyla hiç benimle işi yoktu kızı desen elden ele bana gelene kadar 2saat geçiyordu burda pacamdan düşmüyor ,gece uyuyamiyor sıcaktan niye ozleyim yaaa
Eger listede olsan bu menuyle elimden çekecegin vardi persembe günü cok kötu29 Temmuz perşembe menü
10.30
1 kruvasan(ev yapımı)
3 kaşık menemen
3 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
14.00
1 fincan kahve
2 tane kremalı bisküvi
Yarım avuç çekirdek
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
3 kaşık patlıcan yemeği
21.00
1 avuç patlamış mısır
1 kıstırmaç(yöresel bisküvi arası lokum)
2 litre su
15 dk leslie
Kızlar ilk gün listesi kötü oldu inşallah bu gün güzel geçecek evime gidecem
Yarın da nöbetçiyim habire yemeye fırsatım olmaz güzel olur
Aynı anda bakmışızbluegreeneyes(69.5/69.0/0.5/%0.72)izne ayrilmak istiyor 1.izin hakkı
643.etap ayrilmissin nerdeyse 100 etap olmus
Yuzde 5 kuralını saglarsan haftaya listeye aliriz canim ama dogru bildirim yapman gerekiyor
Bende gittim buldum sonuç listelerinden
Izinden donuslerde iki kural varAynı anda bakmışız
Yüzde 5 kuralı neydi ki
Listede olmadığım için yazabildim zaten yoksa yüz karası bir menüEger listede olsan bu menuyle elimden çekecegin vardi persembe günü cok kötu
Çok teşekkür ederim canımBaşlangıcın hayırlı olsun canim
Eksin çok guzel canim tebrikler
Hiç kaçarın yok elestiriye açık olman dilegiyle çok kisiler gidiyor yorunlarindan haberin olsunListede olmadığım için yazabildim zaten yoksa yüz karası bir menü
Allahım bu sefer hep eli maşalılara denk geldim sen koru
Ooo eksin cok guzel canim tebriklerGünaydın kizlar harika bir sonuç gördüm tartıda bukadarini beklemiyordumsonunda listeye giriyorum
Bayram öncesi 75.7
Bugün 75.oo
Izin kilom 75.2 galiba
Resim yüklenmiyor problem bendemi
Bende gittim buldum sonuç listelerinden
Anladım kaptanım neyse haftaya bi hesaplama çekeriz bir ara da 6 ay kuralı vardı o kalktı galibaIzinden donuslerde iki kural var
Birincisi izin kilon ya da altinda olmalisin
Ikincisi izin kilonun yuzde 5 fazlasi oldugu zaman listeye dönebiliyorsun
Eleştiriye açığız ama dozu kararında olursa sıkıntı yaşamayızHiç kaçarın yok elestiriye açık olman dilegiyle çok kisiler gidiyor yorunlarindan haberin olsun
6 ay kurali 3 aya dustu canim zaten senin 1 yildan fazla oldugu icin onu soylemedim bile
Anladım kaptanım neyse haftaya bi hesaplama çekeriz bir ara da 6 ay kuralı vardı o kalktı galiba
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın kizlar harika bir sonuç gördüm tartıda bukadarini beklemiyordumsonunda listeye giriyorum
Bayram öncesi 75.7
Bugün 75.oo
Izin kilom 75.2 galiba
Resim yüklenmiyor problem bendemi
Neyse bakalım haftaya kadar hem düzenimi oturtmuş hem de tempoya alışmış olurum liste için6 ay kurali 3 aya dustu canim zaten senin 1 yildan fazla oldugu icin onu soylemedim bile
Benim için sıkıntı yokEleştiriye açığız ama dozu kararında olursa sıkıntı yaşamayız
Bu yavaş halimiz aslinda canim bayram ve yaz tatili takimida etkilediBu arada ne kadar hızlı yazıyorsunuz aralarda bi bakıyorum bir sürü sayfa birikmiş ben nasıl yetişecem sizin hızınızaZipzip-