- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Yok canım, ben merkezdeyim. Yaa içimiz yaniyor, vicdansizlarmavitosbik07 nasilsin canim yangindan etkilenmemissinizdir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım, ben merkezdeyim. Yaa içimiz yaniyor, vicdansizlarmavitosbik07 nasilsin canim yangindan etkilenmemissinizdir inşallah
Bugün öyle yapayım inşallah teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim menunu aksam toplu olarak yazabilir misin
Tamam canımKeske yapabileceğim birsey olsa canim ama yarisma kurallari ama soyle dusun ne kadar eksi o kadar iyi yuzden bolunecek haftaya eksi ile gelirsin
Günaydın canim afiyet olsun
Gecen seneye göre daha iyi gidiyoruz
Cook gecmis olsun canim yaa Allah sifa versinİyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardik yolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum
Yok canım, ben merkezdeyim. Yaa içimiz yaniyor, vicdansizlar
Cok şükür canim dikkat edin yinedeCok şükür negatif çıktı ya
Günaydın canimGünaydınnn
Hayırlı sabahlar
Günaydın canim hosgeldin iyiyim sen nasilsinGünaydın canlar nasılsıniz
Kabul ederiz tabi ki canimZipzip- kaptanım ben geri dönüş yapmak istiyorum ama beni kabul eder misiniz bilemiyorum oldukça fazla kilo aldım
İyiyim ama bu gidişata dur demezsem hiç iyi olamayacam daha önce kk ile hedefe yaklaşmıştım yine o azmi burda bulurum diye düşünüyorumGünaydın canim hosgeldin iyiyim sen nasilsin
Tmm dır kaptaniçem söz kaçmayacam gece yarısı da olsa katılım sağlayacamKabul ederiz tabi ki canim
Kacmak yok ama bu defa hedefine ulasip mezun edelim seni
O zaman bugunden itibaren menulerini ,yarin da kilo bildirimini bekliyorum canimTmm dır kaptaniçem söz kaçmayacam gece yarısı da olsa katılım sağlayacam
Çok sevindim.Cok şükür negatif çıktı ya
Gunaydin canimHerkese hayırlı nurlu güzel tatlı sabahlar güzellikler. 🕊🐿
Günaydın canimGünaydın
Günaydınnn
Hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar
Günaydın canlar nasılsıniz
Herkese hayırlı nurlu güzel tatlı sabahlar güzellikler. 🕊🐿