Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ❤️👍 tam benim için ideal bir menü olmuş, yanında spor da olursa eksileri görmemen için hiçbir sebep yok 👋👋👋

Afiyet olsun, biraz meyve yemiş ağırlıklı geldi aslında çok az beslenmişsin , şarküteriler azda olsa ödem yapma ihtimali var
Pırasalı gününü daha çol sevdim 👍
Kolaylıklar dilerim 😍
Meyve canavariyim kalori sayma usulu beslenince meyveler ayyuka cikti diyetimde :KK53:

İyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardik ☹️ yolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum 😭
Çok geçmiş olsun. :KK200:

Aaa olur mu öyle şey.
Sana 250 verecek kadar bonkör olduğu için :KK53::KK53::KK53:
Sanada 500 vermis iste bonkor spor kaptanimiz 🤭🤭
Ben 250 yide sportie sportie arkadasa verdim 😅 bugun yuruyus disinda spor yapamadim. Kislik attim dirpfrize aksama kadar ugrastim😴😴😴

İyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardik ☹️ yolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum 😭
Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşsun eşin . İnşaallan korona değilsinizdir amin

X