- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mu yorucu baslamayi düşünüyorum bende az sonra aksam vaktim olmuyor
Yorucu ama zevkli yaaa yap bence simdi duş aldim sacimi yikamadim aksama yaparim biseyler diyeCok mu yorucu baslamayi düşünüyorum bende az sonra aksam vaktim olmuyor
Takim da sessizken gidip sporumu yapayim gelirimYorucu ama zevkli yaaa yap bence simdi duş aldim sacimi yikamadim aksama yaparim biseyler diye
Kaptancım yeni üye gibi girilebiliyo muMezun olduktan sonra listeye girmen icin mezun kilonun altinda olman gerekiyor
Yuzden kac etap ayri kaldiysan bölünüyor
Mezun olduktan sonra 6 ay sonrada kilo aldiysan yeni uye gibi giris yapiyorsun listeye
Sen mezun olali cok oldu canim kilo durumuna gore alir heralde listeye kaptanE Elif_Eylul neler okuyorum 6 ay sonra girebiliyomuşsun
Beni hic sorma canimya 68le mezun oldum sonra listeye girdim 65le mezun oldum bu aralar 69gibi geziyorum ayaklarim sisiyo pazartesi randevum var dahiliyeye bide ortepedi ödemi aramiyorum nedense
Bildirim sekli degisti fotoğrafli ve tarih ve nickli bildirim yapiyoruzKaptancım yeni üye gibi girilebiliyo mu
Ay benide al cuma listeye o zaman
54 kiloyum
Canım geçmiş oldun ödemi sıcaklarda yapar, doktor yönlendirir zatenBeni hic sorma canimya 68le mezun oldum sonra listeye girdim 65le mezun oldum bu aralar 69gibi geziyorum ayaklarim sisiyo pazartesi randevum var dahiliyeye bide ortepedi ödemi aramiyorum nedense
1,5 ay içinde 69 inicem ahanda buraya yazdımOf sorma bütün gece ayaktaydim benimki sallama ile yetinmiyor kucakta gezdik
Bırakır daha da azimli ol
Sağol canım benim
Günaydın kuzum
Amin canım inşallah herkes istediği yeri kazanır
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin her ne istiyorsa
Eva zevkli diyorsun...Yorucu ama zevkli yaaa yap bence simdi duş aldim sacimi yikamadim aksama yaparim biseyler diye
Bugünün tartım varBildirim sekli degisti fotoğrafli ve tarih ve nickli bildirim yapiyoruz
Bu hafta listeye alamam iki tartinin olmasi gerekiyor diger cumaya listeye alabilriim
54 kiloyum
Heee sorma iste bana 65 yakismiyoCanım geçmiş oldun ödemi sıcaklarda yapar, doktor yönlendirir zaten
Demek 69 sun hımmm
Sana köydeki kosturmada iyi geliyor kaptanım kilonu korumak içinBildirim sekli degisti fotoğrafli ve tarih ve nickli bildirim yapiyoruz
Bu hafta listeye alamam iki tartinin olmasi gerekiyor diger cumaya listeye alabilriim
54 kiloyum
Kesin yüzünde çöküyordurHeee sorma iste bana 65 yakismiyo