Yine de ucuz atlatmış. Canım tavuk çok riskli hele dönere ne varsa karıştırıyorlar. Çok geçmiş olsun.Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
Geçmiş olsun canım.Sagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
Kıyamam, bacakların mi ağrıyor... olsun demekki gelişme var. Yansin kaslar.Günaydın evayla bacakları ağrıyan güzeller
Geçmiş olsun canım. Üzülüyorum bu hastalık haberlerine. Zigzaglarla geçiyor hayat.Sagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Squatlar ağrıtıyor sanırım. Yakında alışır canım.Ben evanın kolay videolarını yapıyormuşum o yüzden şimdi heryerim ağrıyor
Evet. Yürümejte zorluk çekiyorum o derece.yanlarımda ağrıyor. Yanlara çalışmışdık dün. Evet haklısın. Yansın. Gitsin beKıyamam, bacakların mi ağrıyor... olsun demekki gelişme var. Yansin kaslar.
Verirsin sen canım.
Günaydın canım. Tekrardan hoşgeldin. Ben 65 düşünmüştüm .fazlamı düşünmüşüm neGünaydın
Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti.Cordelia hoşbulduk.
Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden
Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım
Göbek en son gidiyor canım. Mira sürekli bel hareketleri yaptırıyor. İnşallah yakında gider. Ben de şöyle ince belli resim atarım size.Evet. Yürümejte zorluk çekiyorum o derece.yanlarımda ağrıyor. Yanlara çalışmışdık dün. Evet haklısın. Yansın. Gitsin beşu göbeğim ne zaman gidecek acaba
Hoşbuldum çiko , acil 50 lere inmem lazım.Günaydın canım. Tekrardan hoşgeldin. Ben 65 düşünmüştüm .fazlamı düşünmüşüm ne
Profil resmine baksana. 65 olacak kadın mı o.Günaydın canım. Tekrardan hoşgeldin. Ben 65 düşünmüştüm .fazlamı düşünmüşüm ne
Tatlım profil foto fakeProfil resmine baksana. 65 olacak kadın mı o.
ne kadar suruyo orda yaz tatili burda 1 temmuzdan 1 eylule kadar .. hangi hun olursa olsun ister persembe ister cuma 1 eylulde aciliyormus ..
disleri temizlettiniz mi kuzum ..
evet yagmurumuz devam ediyoor ..hava da sicak ..
kolay gelsin canim .
benimde sukur burun akintim oksurugum gecti biraz iste bugun spora tam gaz basladim diger gunler sadece adim attimm ..
..
kutuphanede calismak iyi geliyo ya evde bir oraya bir buraya bekleyen birsey varsa duramam kalkar yaparim evde .. o yuzden disarda calismak daha iyi geliyor ..
hem orda birileri ile tanisip dil pratigi yapmak iyi geliyor .. bugun gorevli ile biraz konustuk bu sure zarfinda bu kadar iyi konusmaniz mükemmel dedi .. cok mutlu oldum ..
molalarda kutuphanede dergi gazete kosesi var .. oraya gidip biraz birseyler okudum .. guzel oldu ....
miracigimi mutlu etmek icin simdi evalari tamamliyorum
an itibariyle sukur 4.gune geldim
Plates falan yapıyorsun galiba. Mira Leslie tarzı ama daha hareketli. Epey hareketli diyelim.Cordelia şekerim spor falan napıcaz eva nedir ? Kafamda deli sorular ???
Ben sporumu yapıyım bari sonra gelirim yine
Eczanelerde vardir galiba canim hic bilmiyorum ilacınıBenim kaynim hayvancilikla ugrasiyo ondan gelmistir buyuk ihtimal
Yokmu bunun ilaci
Ama cok etkili ilaci, siradan ilac fayda etmedi bana
Cook gecmis olsun canim yaaSagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Iyiyim canim tatilin keyfini cikar tatil dönüşü bekliyoruzCanım
Kocaelin deyiz annemlerde yoğun geçiyor günler fırsat buldukça denize giriyoruz piknik yapıyoruz cocuklarla zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz eve dönelim düzenimizi kuralım daha sık görüşürüz inşallah takıma dönerim kilo aldım
Sen nasılsınZipzip- canım sen nasılsın
Tüm takıma selamlar
Günaydın Elifcim.
Günaydın canim
günaydinnn herkeseee
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın evayla bacakları ağrıyan güzeller
GünaydınGünaydın
Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti.Cordelia hoşbulduk.
Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden
Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım
Iyi tatiller canimTeşekkürler kızlarbugün dokuzda yolculuk başlıyor tatile çıkacağım. Cuma kilo bildirimi yapcam inş. Menü bilemiyorum ama Zipzip- E Elif_Eylul