Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yine de ucuz atlatmış. Canım tavuk çok riskli hele dönere ne varsa karıştırıyorlar. Çok geçmiş olsun.

Sagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
Geçmiş olsun canım. Üzülüyorum bu hastalık haberlerine. Zigzaglarla geçiyor hayat. insallah kızın çabucak iyileşir.

Kıyamam, bacakların mi ağrıyor... olsun demekki gelişme var. Yansin kaslar.
Evet. Yürümejte zorluk çekiyorum o derece.yanlarımda ağrıyor. Yanlara çalışmışdık dün. Evet haklısın. Yansın. Gitsin be şu göbeğim ne zaman gidecek acaba

Günaydın

Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. Cordelia hoşbulduk.

Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden

Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım

Eklentiler

• 9744DBCC-57BD-4DEC-8B6F-FCE8942CA961.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın canım. Tekrardan hoşgeldin. Ben 65 düşünmüştüm .fazlamı düşünmüşüm ne

Evet. Yürümejte zorluk çekiyorum o derece.yanlarımda ağrıyor. Yanlara çalışmışdık dün. Evet haklısın. Yansın. Gitsin be şu göbeğim ne zaman gidecek acaba
Göbek en son gidiyor canım. Mira sürekli bel hareketleri yaptırıyor. İnşallah yakında gider. Ben de şöyle ince belli resim atarım size.

Cordelia şekerim spor falan napıcaz eva nedir ? Kafamda deli sorular ???

Ben sporumu yapıyım bari sonra gelirim yine
Plates falan yapıyorsun galiba. Mira Leslie tarzı ama daha hareketli. Epey hareketli diyelim.

30 günlük bir serisi var şuan onu yapiyoruz. Takımda bazı arkadaşlarla. Yukarıdaki 6. Gün videosu. Bugün bunu yapacağız. Bu sporu yaptıran kızın adı Mira Pham.

Benim kaynim hayvancilikla ugrasiyo ondan gelmistir buyuk ihtimal
Yokmu bunun ilaci
Ama cok etkili ilaci, siradan ilac fayda etmedi bana
Eczanelerde vardir galiba canim hic bilmiyorum ilacını
Sagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
Cook gecmis olsun canim yaa
Iyiyim canim tatilin keyfini cikar tatil dönüşü bekliyoruz
Günaydın Elifcim.

günaydinnn herkeseee

Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın evayla bacakları ağrıyan güzeller
Günaydın canim
Günaydın
Az cok tahmin etmişiz kilonu en son 57 lerde oldugunu düşünürsek cok almamissin bence yine verirsin diyet ve sporla
Teşekkürler kızlar bugün dokuzda yolculuk başlıyor tatile çıkacağım. Cuma kilo bildirimi yapcam inş. Menü bilemiyorum ama Zipzip- E Elif_Eylul
Iyi tatiller canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…