dis temizligi guvenilir mi cocuklarinada yaptirdigin icin soruyorum mine zarar goruyor deniliyor ne kadar dogruÇok şükür canım diş temizliği bitti çocuklarınkide birinde 3 birinde 1 siyah nokta vardı temizledi dolgu yaptı. Bir daha ağrı sızı olmazsa ocakta bir daha randevumuz var. Kızımın arkadaki dişi eğri büyüyorsun onu başka doktora götürüp artık tel mi tadacaktır ne yapacaklarsa iyi ve uygun bir dişçi bulup götürüp yaptırmam lazım en kısa zamanda
MaşaAllah sana başkalarıyla pratik yapmak çok iyi oluyor. Mesela ben bizim türküler olunca yanlarında konuşmuyorum. İlk sıralar konuşmamla çok alay ettiler . Benimde en yakın arkadaşım alman . Yabancılarla almanca konusunda çok ilerledim pratik her zaman iyidir. Alman bir adam bana bol bol almanca oku anlamasan da oku kendini geliştir demişti. Krndisi İngilizceyi kitap okuyarak öğrenmiş. Sende en iyisini yapıyorsun. MaşaAllah aman nazar alma . Böyle devam inşaAllah
Miramda mezun olacak galiba . Sıra bizde hadi bakalım bizde oluruz inşaallah mezun☺
Ay çok güldüm . Evet biraz isteksiz zorla yapıyor gibi
Benim kaynim hayvancilikla ugrasiyo ondan gelmistir buyuk ihtimalBizim koyde cok olurdu eskiden demiştim ben sana
Beni de küçükken cok yerdi köye geldikçe ama artik cok yok hayvancılıkla ugrasan pek kimse kalmadi
Gelirse gübreden geliyor hava sicak olduğunda
Sagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedikAyyy geçmiş olsun ben olsam o beni de bulurdu
Canım
Canım 300 kilo insanlara Dr. 1200 kalorilik diyet veriyor. Sebze ve etten yana kullanırsan doyurucu olur. Örneğin kocaman tabak yeşil salata 150 gram ızgara et. 2 yumurta biraz peynir bol yeşillik domates salatalık. Seni tok tutacak kalorisi düşük yiyecekleri tercih et.Ay Nası tutcam ben bu boğazımı yaa üç beş bişi yesen hemen bin kalori oluyo
İyi ki geldin canımCanımcım bıraktığın gibi bi değişiklik yok pandemiden dolayı evdeydik,günler geliyo geçiyor
ElhanımKaynatırız yine . Osmanlıcadan geçtim kankim
canim benim cok gecmis olsunn kac gundur yatiyorSagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
ve aleykum selaaaamm hemserimCanım
Kocaelin deyiz annemlerde yoğun geçiyor günler fırsat buldukça denize giriyoruz piknik yapıyoruz cocuklarla zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz eve dönelim düzenimizi kuralım daha sık görüşürüz inşallah takıma dönerim kilo aldım
Sen nasılsınZipzip- canım sen nasılsın
Tüm takıma selamlar
Allah esirgemis iyi ki yanındasin . Bir iki güne kendine gelir.Çok sağol kuzum
Aplam çok sağol su an halsiz halen mide bulantısı durdu çok şükür ama mide ekşimesi varmış ve afedersin geğirme durumu var ilaç verdim tekrar rahatladım biraz diyor ama ayağa kalkacak hali yok ben yardim ediyorum da oturduğu yerden doğruluyor yemeğini vs yediriyorum
Bunu geçte olsa anlamış olduk canım maalesef
Çok sağol kuzum
Eva yaptım.
Ben geç başladımya 1 günde 2 günün videosunu yapmıştım. Senin için nasıl rahatsa öyle yap canım4. Gün de yazdığın mesaja bak.
''Eva 2. 3. Gün yapıldı. ''
Ben önceki günlere ekledim puanını. Düzeltirim tekrar.
Tabi ki öyle yapacağım. Senin dediğin gibi mi yapacağım sandın.Ben geç başladımya 1 günde 2 günün videosunu yapmıştım. Senin için nasıl rahatsa öyle yap canım
Geçmiş olsun canımSagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
Tabi ki öyle yapacağım. Senin dediğin gibi mi yapacağım sandın.