Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dis temizligi guvenilir mi cocuklarinada yaptirdigin icin soruyorum mine zarar goruyor deniliyor ne kadar dogru
burda dis mevzusu accık pahali

Dil konusunda gercekten Turkler olarak birbirimize destek olmuyoruz utanan konusmayan veya yanlis bir kelimeyle dalga gecen ..kendisinin motivesi olmayip baskasinin motiveni dusurmeye calisan .. ne ararsan var malesef kanayan yara bu ..
Tam anlamasamda hem tv izlerim hem kitap okurum konuyu yakalamaya calisiyorum .. kendi seviyeme uygun kitap ve gazeteleri okuyup anladigimda mutlu oluyorum ..
Belcikali biriyle her hafta gorusuyorum bende kadin dedi ki burda dogup buyuyenler gouyorum ama dili ogrenmiyorlar diyo .. aslinda ne kadar ırkci gibi gorulsede( ki var ama azinlik ) benim karsilastigim tanistigim insanlar bana cok samimilerdi .. baska kulturleri cok merak ediyorlar konusmak sohbet etmek istiyorlar .. Antalya ya gelmis bir kere cok sevmis .. bende sasirdim genelde ilk izmire gelirler ..

sen cok gayretlisin masallah
hep beraber gidecek kilolar

isteksiz degilde sanki uykusu var .. yada sanki agir bir yemek yemis daha yeni

Bizim koyde cok olurdu eskiden demiştim ben sana
Beni de küçükken cok yerdi köye geldikçe ama artik cok yok hayvancılıkla ugrasan pek kimse kalmadi
Gelirse gübreden geliyor hava sicak olduğunda
Benim kaynim hayvancilikla ugrasiyo ondan gelmistir buyuk ihtimal
Yokmu bunun ilaci
Ama cok etkili ilaci, siradan ilac fayda etmedi bana

Canım
Kocaelin deyiz annemlerde yoğun geçiyor günler fırsat buldukça denize giriyoruz piknik yapıyoruz cocuklarla zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz eve dönelim düzenimizi kuralım daha sık görüşürüz inşallah takıma dönerim kilo aldım
Sen nasılsın Zipzip- canım sen nasılsın
Tüm takıma selamlar

Ay Nası tutcam ben bu boğazımı yaa üç beş bişi yesen hemen bin kalori oluyo
Canım 300 kilo insanlara Dr. 1200 kalorilik diyet veriyor. Sebze ve etten yana kullanırsan doyurucu olur. Örneğin kocaman tabak yeşil salata 150 gram ızgara et. 2 yumurta biraz peynir bol yeşillik domates salatalık. Seni tok tutacak kalorisi düşük yiyecekleri tercih et.
Kabak pizza
Fırında kabak bol yoğurtlu
Kabak sote
buharda kabak
Kabak kabak kabak
Kışın karnabahar ve brokoli de var. Yazın böyle.

Canımcım bıraktığın gibi bi değişiklik yok pandemiden dolayı evdeydik,günler geliyo geçiyor

Elhanım Kaynatırız yine . Osmanlıcadan geçtim kankim
İyi ki geldin canım canlaniriz enerjin herkese iyi gelecek. Osmanlıcadan geçmen harika. Zor bir ders maşallah evde kendi başına halletmişsin.

ve aleykum selaaaamm hemserim

Allah esirgemis iyi ki yanındasin . Bir iki güne kendine gelir.

4. Gün de yazdığın mesaja bak.
''Eva 2. 3. Gün yapıldı. ''
Ben önceki günlere ekledim puanını. Düzeltirim tekrar.
Ben geç başladımya 1 günde 2 günün videosunu yapmıştım. Senin için nasıl rahatsa öyle yap canım

Sagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…