- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Azcik hava yap.Tatlım profil foto fake hedefim o tabi de , şu tatlılar işi bozuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azcik hava yap.Tatlım profil foto fake hedefim o tabi de , şu tatlılar işi bozuyo
Çocuklarda komple diş temizletmedim . Siyah noktaları temizleyip dolgu yaptı. Olan yerleri..dis temizligi guvenilir mi cocuklarinada yaptirdigin icin soruyorum mine zarar goruyor deniliyor ne kadar dogru
burda dis mevzusu accık pahali
Dil konusunda gercekten Turkler olarak birbirimize destek olmuyoruz utanan konusmayan veya yanlis bir kelimeyle dalga gecen ..kendisinin motivesi olmayip baskasinin motiveni dusurmeye calisan .. ne ararsan var malesef kanayan yara bu ..
Tam anlamasamda hem tv izlerim hem kitap okurum konuyu yakalamaya calisiyorum .. kendi seviyeme uygun kitap ve gazeteleri okuyup anladigimda mutlu oluyorum ..
Belcikali biriyle her hafta gorusuyorum bende kadin dedi ki burda dogup buyuyenler gouyorum ama dili ogrenmiyorlar diyo .. aslinda ne kadar ırkci gibi gorulsede( ki var ama azinlik ) benim karsilastigim tanistigim insanlar bana cok samimilerdi .. baska kulturleri cok merak ediyorlar konusmak sohbet etmek istiyorlar .. Antalya ya gelmis bir kere cok sevmis .. bende sasirdim genelde ilk izmire gelirler ..
sen cok gayretlisin masallah
hep beraber gidecek kilolar
isteksiz degilde sanki uykusu var .. yada sanki agir bir yemek yemis daha yeni
Hoş geldin tatlımGünaydın
Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. Cordelia hoşbulduk.
Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden
Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım
Günaydın canimHerkese hayırlı nurlu bereketli güzel bir gün dilerim . 🏵⚘☘
MerhabaGünaydın
Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. Cordelia hoşbulduk.
Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden
Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım
Teşekkürler kaptanımEczanelerde vardir galiba canim hic bilmiyorum ilacını
Cook gecmis olsun canim yaa
Iyiyim canim tatilin keyfini cikar tatil dönüşü bekliyoruz
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın
Az cok tahmin etmişiz kilonu en son 57 lerde oldugunu düşünürsek cok almamissin bence yine verirsin diyet ve sporla
Iyi tatiller canim
Gunaydin canimGünaydınnn
Hakikaten kışın daha kolay karnıbahar çok severim pırasa falan sebze sorunu olmuyor. Ben eve dönüşte kaban stoklayım en iyisi bu arada tlcdeki doktoru mu diyorsunCanım 300 kilo insanlara Dr. 1200 kalorilik diyet veriyor. Sebze ve etten yana kullanırsan doyurucu olur. Örneğin kocaman tabak yeşil salata 150 gram ızgara et. 2 yumurta biraz peynir bol yeşillik domates salatalık. Seni tok tutacak kalorisi düşük yiyecekleri tercih et.
Kabak pizza
Fırında kabak bol yoğurtlu
Kabak sote
buharda kabak
Kabak kabak kabak
Kışın karnabahar ve brokoli de var. Yazın böyle.
Teşekkür ederim canımGunaydin canim
Asil listede 7 kişi var bu hafta canimTeşekkür ederim canım
Listede kaç kişi var
Listeye cuma günü mu Cumartesi mi alıyorsun
Günaydın canimGünaydın
Iyiyim canim bende merak ettim bir etiket basayimda gelsin dedim ama nafile baksana yüzüyomuşCanım
Kocaelin deyiz annemlerde yoğun geçiyor günler fırsat buldukça denize giriyoruz piknik yapıyoruz cocuklarla zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz eve dönelim düzenimizi kuralım daha sık görüşürüz inşallah takıma dönerim kilo aldım
Sen nasılsın Zipzip- canım sen nasılsın
Tüm takıma selamlar
Kahvaltıdan önce 1 bardak soğan kürü
Kahvaltı - Menemen , 1 dilim çavdarlı ekmek, 1 salatalık, 1 dilim karpuz
Akşam - 1 kase yoğurt çorbası , çokca salata.
Yatmadan önce 1 bardak soğan kürü
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 fincan.
Spor
10.000 adım. 1000 puan
Eva 4.gün 29 dk 290 pn
Eva 5.gün 26 dk 260 pn
Toplam 1550 pn
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Beni unutma
Salı menüsü
Kahvaltı
2 t ekmeğinden tost
3 zeytin
Salatalık
1 Tk tahin pekmez
Ara
1 nektari
Akşam
2 dilim tb ekmeği
2 şinitzel
1 yk yoğurt
3 yk kıymalı bulgurlu kabak
1 dilim beyaz peynir
3 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
27 Temmuz menü spor
20.000 adım 2000 puan (145 dk. Eva)
Eva 5. Gün yapıldı. 500 puan
Toplam 2500 puan.
Afiyet olsun kizlar12 30
3 bardak siyah çay
1 tane tb sucuklu tost
4 biber
1 domates
Çeyrek salatalık
18 00
Salata
1 tb ekmek
1 kahve
1 yeşil çay
Spor
squat 100=100p
Eva 5. Bölüm= 500 p.
İp 500 =500p.
Jj 100 =100p
Adım 19420 =1942p.
Toplam =3.142 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Cuma akşam yada Cumartesi sabah tartılsam olurmu anca mezun olduğum kilonun altına düşerimAsil listede 7 kişi var bu hafta canim
Cuma gunu duruma gore listeye alabilirim istiyorsan canim
TeşekkürleAfiyet olsun kizlar
Teşekkürler tatlım.Afiyet olsun kizlar
Kabak bizim milli yiyeceğimiz 6 takımın sembolü.Hakikaten kışın daha kolay karnıbahar çok severim pırasa falan sebze sorunu olmuyor. Ben eve dönüşte kaban stoklayım en iyisi bu arada tlcdeki doktoru mu diyorsun