Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dis temizligi guvenilir mi cocuklarinada yaptirdigin icin soruyorum mine zarar goruyor deniliyor ne kadar dogru 🙃
burda dis mevzusu accık pahali 🙃

Dil konusunda gercekten Turkler olarak birbirimize destek olmuyoruz utanan konusmayan veya yanlis bir kelimeyle dalga gecen ..kendisinin motivesi olmayip baskasinin motiveni dusurmeye calisan .. ne ararsan var malesef kanayan yara bu ..
Tam anlamasamda hem tv izlerim hem kitap okurum konuyu yakalamaya calisiyorum .. kendi seviyeme uygun kitap ve gazeteleri okuyup anladigimda mutlu oluyorum ..
Belcikali biriyle her hafta gorusuyorum bende kadin dedi ki burda dogup buyuyenler gouyorum ama dili ogrenmiyorlar diyo .. aslinda ne kadar ırkci gibi gorulsede( ki var ama azinlik ) benim karsilastigim tanistigim insanlar bana cok samimilerdi .. baska kulturleri cok merak ediyorlar konusmak sohbet etmek istiyorlar .. Antalya ya gelmis bir kere cok sevmis .. bende sasirdim genelde ilk izmire gelirler ..
🙃🙃🙃

sen cok gayretlisin masallah 🤗🤗🤗🤗
hep beraber gidecek kilolar 💜🎈🎈🎈

isteksiz degilde sanki uykusu var .. yada sanki agir bir yemek yemis daha yeni 😅😅😅🤣🤣🤣
Çocuklarda komple diş temizletmedim . Siyah noktaları temizleyip dolgu yaptı. Olan yerleri..
Ben komple temizlettim . Diş temizlemekte midenin zarar gördüğünü senden duydum belki de doğrudur bilmiyorum.
Bu doktor çocuklarımın 3. Doktoru, ilk 2 çocuk diş doktoru oğlumun ön dişleri çürük diye ameliyatla müdahale edeceklerdi. İlk ki kilosu 16 değil diye narkoz yapamam riskli dedi . 2. Si kilosu farketmez dedi 450 euro masraf çıkardı. Ameliyatta bazı şeyler de gerekebilir üstüne eklenebilir dedi . Banada küçük yaşta mantıklı gelmedi başka diş doktoruna götürdüm çocuk diş doktoruna götürün dedi. Çocul diş doktorları ameliyat diyor falan ilgilenmedi. sonra arkadaşımın tavsiyesi ile bu diş doktorunu buldum ve bende buna gidiyorum çok memnunum. Çovuk diş doktoru değil ama çocuklara da bakıyor ve ne ameliyat etti çocuğumu ne birşey 20 dakika sürmedi ön dişlerini yapması. Ve de hiç parada talep etmedi sigorta ödüyor dedi. Bende yaptırdım benden de almadı . Benimde 3. Diş doktorum bu. 2. Diş doktoruna doluya 120 euro almıştı .

Burda doktorda doktora malzemeden malzemeye fiyatlar değişiyor ve çok pahallı . Eşimin diş doktoru var 1 dişine 900 euro para verdi biraz kırık diye benim diş doktoruma gitseydi 5 kuruş ödemezdi. Olmayan dişi için de 4 bin euro masraf çıkarmış . Burda dişler malesef pahallı ekstra ne olur ne olmaz diye diş sigortası yaptırdım daha yakın zamanda. 1 sene olmadı .

Çocukları sormuştun ne kadar tatil diye. Burda bölge bölge değişiyor çocukların tatilleri berlin de arkadaşım var onların 2 hafta sonra okulları başlayacak . Yaz tatili burda 6 hafta, bizimde 13 eylülde başlayacak inşaAllah.

Maşallah canım devam et çok iyi gidiyorsun. Ama burda doğup büyüyenler in dil bilmemesini garipsedim . Burda mecbur kreşlere okullara gidip öğrenmen gerekiyor kreşe bile gitmezsen mecbur okullarda dersler yabancı dil öğrenmen gerekiyor ve tanımıyorum da Burda büyüyüp dil bilmeyen

Günaydın :KK76::KK76::KK76:

Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. Cordelia Cordelia hoşbulduk.

Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk 😔
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden 😍

Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım 🙏
Hoş geldin tatlım

Günaydın :KK76::KK76::KK76:

Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. Cordelia Cordelia hoşbulduk.

Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk 😔
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden 😍

Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım 🙏
Merhaba🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️💓

Eczanelerde vardir galiba canim hic bilmiyorum ilacını

Cook gecmis olsun canim yaa :KK43:

Iyiyim canim tatilin keyfini cikar tatil dönüşü bekliyoruz 💕💕

:KK60:💜

Günaydın canim 💜

Günaydın canim 💜

Günaydın canim 💜

Günaydın 💜
Az cok tahmin etmişiz kilonu en son 57 lerde oldugunu düşünürsek cok almamissin bence yine verirsin diyet ve sporla 💕💕💕

Iyi tatiller canim 💕
Teşekkürler kaptanım💓💓

Canım 300 kilo insanlara Dr. 1200 kalorilik diyet veriyor. Sebze ve etten yana kullanırsan doyurucu olur. Örneğin kocaman tabak yeşil salata 150 gram ızgara et. 2 yumurta biraz peynir bol yeşillik domates salatalık. Seni tok tutacak kalorisi düşük yiyecekleri tercih et.
Kabak pizza
Fırında kabak bol yoğurtlu
Kabak sote
buharda kabak
Kabak kabak kabak
Kışın karnabahar ve brokoli de var. Yazın böyle.
😂😂😂
Hakikaten kışın daha kolay karnıbahar çok severim pırasa falan sebze sorunu olmuyor. Ben eve dönüşte kaban stoklayım en iyisi😅😅 bu arada tlcdeki doktoru mu diyorsun😀😀

Canım
Kocaelin deyiz annemlerde yoğun geçiyor günler fırsat buldukça denize giriyoruz piknik yapıyoruz cocuklarla zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz eve dönelim düzenimizi kuralım daha sık görüşürüz inşallah takıma dönerim kilo aldım🤫
Sen nasılsın Zipzip- Zipzip- canım sen nasılsın
Tüm takıma selamlar🤗
Iyiyim canim bende merak ettim bir etiket basayimda gelsin dedim ama nafile baksana yüzüyomuş:ukala::ukala::ukala::ukala:

Kahvaltıdan önce 1 bardak soğan kürü
Kahvaltı - Menemen , 1 dilim çavdarlı ekmek, 1 salatalık, 1 dilim karpuz
Akşam - 1 kase yoğurt çorbası , çokca salata.
Yatmadan önce 1 bardak soğan kürü
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 fincan.
Spor
10.000 adım. 1000 puan
Eva 4.gün 29 dk 290 pn
Eva 5.gün 26 dk 260 pn
Toplam 1550 pn
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Beni unutma :KK61:

Salı menüsü
Kahvaltı
2 t ekmeğinden tost
3 zeytin
Salatalık
1 Tk tahin pekmez

Ara
1 nektari

Akşam🙄
2 dilim tb ekmeği
2 şinitzel
1 yk yoğurt
3 yk kıymalı bulgurlu kabak
1 dilim beyaz peynir

3 lt su
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

27 Temmuz menü spor

20.000 adım 2000 puan (145 dk. Eva)
Eva 5. Gün yapıldı. 500 puan

Toplam 2500 puan.

12 30
3 bardak siyah çay
1 tane tb sucuklu tost
4 biber
1 domates
Çeyrek salatalık

18 00
Salata
1 tb ekmek
1 kahve
1 yeşil çay

Spor
squat 100=100p
Eva 5. Bölüm= 500 p.
İp 500 =500p.
Jj 100 =100p
Adım 19420 =1942p.
Toplam =3.142 p
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar 💕

Hakikaten kışın daha kolay karnıbahar çok severim pırasa falan sebze sorunu olmuyor. Ben eve dönüşte kaban stoklayım en iyisi😅😅 bu arada tlcdeki doktoru mu diyorsun😀😀
Kabak bizim milli yiyeceğimiz 6 takımın sembolü.
Aynen tlc deki Dr. Nowazoradan gibi birşey. 🥰

X