Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çocuklarda komple diş temizletmedim . Siyah noktaları temizleyip dolgu yaptı. Olan yerleri..
Ben komple temizlettim . Diş temizlemekte midenin zarar gördüğünü senden duydum belki de doğrudur bilmiyorum.
Bu doktor çocuklarımın 3. Doktoru, ilk 2 çocuk diş doktoru oğlumun ön dişleri çürük diye ameliyatla müdahale edeceklerdi. İlk ki kilosu 16 değil diye narkoz yapamam riskli dedi . 2. Si kilosu farketmez dedi 450 euro masraf çıkardı. Ameliyatta bazı şeyler de gerekebilir üstüne eklenebilir dedi . Banada küçük yaşta mantıklı gelmedi başka diş doktoruna götürdüm çocuk diş doktoruna götürün dedi. Çocul diş doktorları ameliyat diyor falan ilgilenmedi. sonra arkadaşımın tavsiyesi ile bu diş doktorunu buldum ve bende buna gidiyorum çok memnunum. Çovuk diş doktoru değil ama çocuklara da bakıyor ve ne ameliyat etti çocuğumu ne birşey 20 dakika sürmedi ön dişlerini yapması. Ve de hiç parada talep etmedi sigorta ödüyor dedi. Bende yaptırdım benden de almadı . Benimde 3. Diş doktorum bu. 2. Diş doktoruna doluya 120 euro almıştı .

Burda doktorda doktora malzemeden malzemeye fiyatlar değişiyor ve çok pahallı . Eşimin diş doktoru var 1 dişine 900 euro para verdi biraz kırık diye benim diş doktoruma gitseydi 5 kuruş ödemezdi. Olmayan dişi için de 4 bin euro masraf çıkarmış . Burda dişler malesef pahallı ekstra ne olur ne olmaz diye diş sigortası yaptırdım daha yakın zamanda. 1 sene olmadı .

Çocukları sormuştun ne kadar tatil diye. Burda bölge bölge değişiyor çocukların tatilleri berlin de arkadaşım var onların 2 hafta sonra okulları başlayacak . Yaz tatili burda 6 hafta, bizimde 13 eylülde başlayacak inşaAllah.

Maşallah canım devam et çok iyi gidiyorsun. Ama burda doğup büyüyenler in dil bilmemesini garipsedim . Burda mecbur kreşlere okullara gidip öğrenmen gerekiyor kreşe bile gitmezsen mecbur okullarda dersler yabancı dil öğrenmen gerekiyor ve tanımıyorum da Burda büyüyüp dil bilmeyen

Hoş geldin tatlım

Merhaba

Teşekkürler kaptanım

Hakikaten kışın daha kolay karnıbahar çok severim pırasa falan sebze sorunu olmuyor. Ben eve dönüşte kaban stoklayım en iyisi bu arada tlcdeki doktoru mu diyorsun

Iyiyim canim bende merak ettim bir etiket basayimda gelsin dedim ama nafile baksana yüzüyomuş

27 Temmuz menü spor

20.000 adım 2000 puan (145 dk. Eva)
Eva 5. Gün yapıldı. 500 puan

Toplam 2500 puan.

Afiyet olsun kizlar

Hakikaten kışın daha kolay karnıbahar çok severim pırasa falan sebze sorunu olmuyor. Ben eve dönüşte kaban stoklayım en iyisi bu arada tlcdeki doktoru mu diyorsun
Kabak bizim milli yiyeceğimiz 6 takımın sembolü.
Aynen tlc deki Dr. Nowazoradan gibi birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…