Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

napiyonn sekerim nasilsin gorusmeyeli
Ay tatlım , Perşembe günü okullar tatil. sonra güzel tatil, uyku beni bekliyor. bu hafta doluyum doktorlar okul programları falan. Buralarda dün çok yağmur yağdı dün çevreyi süpürdüm temizledim bu akşamyine yaprak falan çoktu onları süpürdüm yarında bahçedeki yaprakları tırmıkla çekmem lazım eğer yağmazsa.i spor yaptım bugün
Sen ne yapıyorsun güzellik nasılsın gidiyor dersler in ?

ne kadar suruyo orda yaz tatili burda 1 temmuzdan 1 eylule kadar .. hangi hun olursa olsun ister persembe ister cuma 1 eylulde aciliyormus ..

disleri temizlettiniz mi kuzum ..
evet yagmurumuz devam ediyoor ..hava da sicak ..
kolay gelsin canim .
benimde sukur burun akintim oksurugum gecti biraz iste bugun spora tam gaz basladim diger gunler sadece adim attimm ..
..
kutuphanede calismak iyi geliyo ya evde bir oraya bir buraya bekleyen birsey varsa duramam kalkar yaparim evde .. o yuzden disarda calismak daha iyi geliyor ..
hem orda birileri ile tanisip dil pratigi yapmak iyi geliyor .. bugun gorevli ile biraz konustuk bu sure zarfinda bu kadar iyi konusmaniz mükemmel dedi .. cok mutlu oldum ..
molalarda kutuphanede dergi gazete kosesi var .. oraya gidip biraz birseyler okudum .. guzel oldu ....

miracigimi mutlu etmek icin simdi evalari tamamliyorum

an itibariyle sukur 4.gune geldim

Çok şükür canım diş temizliği bitti çocuklarınkide birinde 3 birinde 1 siyah nokta vardı temizledi dolgu yaptı. Bir daha ağrı sızı olmazsa ocakta bir daha randevumuz var. Kızımın arkadaki dişi eğri büyüyorsun onu başka doktora götürüp artık tel mi tadacaktır ne yapacaklarsa iyi ve uygun bir dişçi bulup götürüp yaptırmam lazım en kısa zamanda

MaşaAllah sana başkalarıyla pratik yapmak çok iyi oluyor. Mesela ben bizim türküler olunca yanlarında konuşmuyorum. İlk sıralar konuşmamla çok alay ettiler . Benimde en yakın arkadaşım alman . Yabancılarla almanca konusunda çok ilerledim pratik her zaman iyidir. Alman bir adam bana bol bol almanca oku anlamasan da oku kendini geliştir demişti. Krndisi İngilizceyi kitap okuyarak öğrenmiş. Sende en iyisini yapıyorsun. MaşaAllah aman nazar alma . Böyle devam inşaAllah
Miramda mezun olacak galiba . Sıra bizde hadi bakalım bizde oluruz inşaallah mezun☺

Eki Görüntüle 2893472

bu videoda siyahli kiz beni cok guldurduu tam saftirik uykusuz mu ne
Ay çok güldüm . Evet biraz isteksiz zorla yapıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…