- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
Günaydın kaptanıımmGünaydın kızlar
günaydın canımm ne güzel bir mesaj olmuş
günaydinnn herkeseee
Günaydın tatlııımGünaydın
günaydın canım helal olsun vallahi özendim bende bi düşüneyim mezun olduğumdna beri saldımGünaydın evayla bacakları ağrıyan güzeller
günaydın merhaba, kilon çok fazla değil ama az olan kilo zor gidiyor tabi. 3 haftaya bence güzel verirsin yinede kolay gelsinGünaydın
Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. @MiraPham hoşbulduk.
Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden
Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım
günaydın canıımGünaydınnn
günaydın bebişimmGünaydın
günaydın canım çocuklu hayat zor tabi insanda akıl bırakmıyorlar ben biliyorumGunaydin kizlar. Ya uygulamaya gram.gram girmekten buraya menu yazmayi unutmusum.
Cocuklari birakip geleyim toplucan yazacagim menulerimi
Is çıkışı 6 gibi bildiirim yapabilirsen eklerim canimCuma akşam yada Cumartesi sabah tartılsam olurmu anca mezun olduğum kilonun altına düşerim
Gunaydin canimGunaydin kizlar. Ya uygulamaya gram.gram girmekten buraya menu yazmayi unutmusum.
Cocuklari birakip geleyim toplucan yazacagim menulerimi
Günaydın canimGünaydın kızlarr, güzel bir gün olsun
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Gunaydin canimGunaydin canim
Ben 7.30 da çıkıyorum canım 8 olmadan evde olmaya çalışırım ama biraz zorIs çıkışı 6 gibi bildiirim yapabilirsen eklerim canim
Ama cumartesi günü bildirimini alamıyoruz listeler cuma aksam 8 de paylaşılıyor
Olmazsa bir sonraki hafta aliriz
Gunaydin canim
Günaydın canim
Sendende bu beklenirdi geldigin belli olduSporumu yaptım duşumu aldım gevşedim , hiç kalkasım yok. Kendime göre diyet listeleri bakıyorum. Pazartesiye kadar dengeli yapmaya çalışıcam, pazartesi liste eşliğinde gitmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı, hepimize kolay gelsin
Üzücü onlar yaKabak bizim milli yiyeceğimiz 6 takımın sembolü.
Aynen tlc deki Dr. Nowazoradan gibi birşey.
Günaydın kardesim bebem nasil olduGünaydın kızlar bebem ile kahvaltı yapıyoruz
CanımmmSendende bu beklenirdi geldigin belli oldu
Kabağı mücver olarak seviyorum sadece. Yeni tarifler bulayımKabak bizim milli yiyeceğimiz 6 takımın sembolü.
Aynen tlc deki Dr. Nowazoradan gibi birşey.
Günaydın ablamGünaydın kardesim bebem nasil oldu
7 8 kere arka arkaya 1.ciligimiz var ara vermedenCanımmm
60 larda olunca canım sıkılıyo valla hele de yaz günü
Cuma yarışmaları ne durumda , şampiyonmuyuz yine
Gecicek canim oda gecicek insAllah bizde ayniyiz öksüruk varGünaydın ablamiyi sayılır öksürük var sadece
Keske yapabileceğim birsey olsa canim ama yarisma kurallari ama soyle dusun ne kadar eksi o kadar iyi yuzden bolunecek haftaya eksi ile gelirsinBen 7.30 da çıkıyorum canım 8 olmadan evde olmaya çalışırım ama biraz zor
Bu hafta girsem iyi olacaktı benim için
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın kızlar bebem ile kahvaltı yapıyoruz
Gecen seneye göre daha iyi gidiyoruzCanımmm
60 larda olunca canım sıkılıyo valla hele de yaz günü
Cuma yarışmaları ne durumda , şampiyonmuyuz yine