- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benimkide evde yalnız sıkılıyor. Çocuk gördümü deliriyor sevincinden. şKiz benimkide arkadas ariyo yavrum
Keske yakin olsak iste sen taaaa anasinin dinindesinBenimkide evde yalnız sıkılıyor. Çocuk dəgördümü deliriyor sevincinden. ş
Keske yakin olsak iste sen taaaa anasinin dinindesin
Ben bugün sırf puan yazabilmek için zorla yaptım vallaKimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm.
Nerede yaşıyorsunuzÜzülme çocuğun birini yatırdım diğeri ayakta. Çok kötü yağmur yağıyor millet sokağa döküldü herkes su giden ayarları açıyor. Yapraklar kapatıyor akarları diye uğraşıyorlar. Yağmur bir kessin hayırlısıyla bende spor yapacağım inşaallah
Afiyet olsun canım diyetisyen menüsumü buMenü ve spor. Bugün diyetisyen kalorimi düşürdü 1500 sınır biraz aşmışım
Spor 40*10 + 450 = 850 puan
Iyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar
Olur aslında karbonhidrat eksik kalınca hep Mısıra başvuruyorum kolay geliyorAfiyet olsun canım diyetisyen menüsumü bu
Mısır yemesen ne olur yağ olarak ceviz ve bademden alsan
Amin canım sağol. Yağmur azaldı çok şükür dolu bike yağdı.Allah yardımcınız olsun.
Almanyadayım canımNerede yaşıyorsunuz
Bence mısır yerine bir dilim ekmek yesen daha kârlısın,makarna var mayonez eklemissin gene yağlı,gibi gibi bence hazir olan herseyi hayatindan yavaşca çıkar canim naçizane tavsiyemOlur aslında karbonhidrat eksik kalınca hep Mısıra başvuruyorum kolay geliyorAlternatif bulayım bu duruma
Diyetisyen detaya girmiyor ben yasaklı olunca biraz yeme atağı yaşıyorum hep onları yiyorum hakim olamıyorum kendimeAfiyet olsun canım diyetisyen menüsumü bu
Mısır yemesen ne olur yağ olarak ceviz ve bademden alsan
Makarna pek yemem aslında da öğlen eve geldim hemen pratik diye yedimBence mısır yerine bir dilim ekmek yesen daha kârlısın,makarna var mayonez eklemissin gene yağlı,gibi gibi bence hazir olan herseyi hayatindan yavaşca çıkar canim naçizane tavsiyem
Alisirsin canim aslında diyetisyenle gittigin zaman guzel kilo verirsin çok görduk burda ben yaği genelde ceviz badem gibi seylerden aliyorum salataya zeytinyag yeterli geliyo makarna cocuklar yiyo uzun zaman oldu yapmiyorum bu ara,oda yapinca yediriyo kendini eskiden olsa tabak tabak yerdim simdi catalla aliyorumDiyetisyen detaya girmiyor ben yasaklı olunca biraz yeme atağı yaşıyorum hep onları yiyorum hakim olamıyorum kendimeonun yerine makro sayıyorum totalde yağ 50 gr, khidrat 150gr, protein 130 gr aşağı yukarı böyle de hep uyamıyorum ki ama daha dikkatli olucam söz veriyorum kaptanım
Biraz kendime dur demem lazım aslında o açıdan buraya katılmak iyi oldu benim için başkası dur diyoAlisirsin canim aslında diyetisyenle gittigin zaman guzel kilo verirsin çok görduk burda ben yaği genelde ceviz badem gibi seylerden aliyorum salataya zeytinyag yeterli geliyo makarna cocuklar yiyo uzun zaman oldu yapmiyorum bu ara,oda yapinca yediriyo kendini eskiden olsa tabak tabak yerdim simdi catalla aliyorum
Ufaklık çok huysuz tüm gün kucağımda uykuya da dalamiyor 3 günden beri doğru düzgün ne o ne de ben uyumuyorum
Biraz ben menulerde sert yorum yaparim daha rast gelmedin sende yenisin acımıyorum elestiririm neden,kendisi icin geldiysek buraya hedefimiz var oyuzden kilo vermek gerekiyosa vercez birlikte,yorumlara dayanamayan gidiyo ama tekrar geliyo keske gitmeseydim deyipteBiraz kendime dur demem lazım aslında o açıdan buraya katılmak iyi oldu benim için başkası dur diyoevet yaşam tarzı olması lazım bu beslenme işinin yoksa al ver al ver bıktım
Kuzumyaaa teyzesinin paşasıUfaklık çok huysuz tüm gün kucağımda uykuya da dalamiyor 3 günden beri doğru düzgün ne o ne de ben uyumuyorumşimdi uyuttum ilaclarini verdim bakalım kaç dk uyucak
İnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değiştiKuzumyaaa teyzesinin paşası
InşAllah gecicek canim eylulde ayniydi bugun daha iyi