Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu aralar gercekten iyi degilim, namaz kilarken namazi birakiyorum nefes alamiyorum,biseyler geliyo icime sıkılıyorum spordan sonra duş aldim ama nasil aldım nefes alamadim sabunlu sabunlu çıktim kapıyı actım,rahatlayinca durulandim🤦‍♀️
Gece gene yatakta cami oturup açtim ne olucak bu halim anlamiyorum destekmi almam gerekiyo
Geçmiş olsun. Destek alsan daha iyi olur. Yazmışsın sonradan zaten doktora gidecekmişsin. İnşallah bir dermanı bulunur. 🙏🏻
Bugün evayi yapmasam yarin iyi olursam yapicam regl oldum sanci mideme kadar vurdu
Geçmiş olsun canım 😔

Dua ederiz canim insallah hersey istediginiz gibi hayirlisi ile sonuclanir 🤩🤩

Allah yardımcınız olsun,her ne sıkıntıniz varsa feraha çıkarsin inşAllah Rabbim🤲💕

Aniden gelişti. 😂 😂😂. İstiyordukda kaç aydır olmuyor . Doktorada göründüm🙈 onu tatilde çıkardım aradan. Sabırlı ol dedi şimdilik tedavi yazmadı aslında biraz sağlık sorunum var o yüzden yazmak istemedi. Soğan kürünü tavsiye etdiler onu deniyorum. Bakalım hayırlısı.

Allah yardımcınız olsun canım
Amin kızlarcım hepimize olsun inş.
Cnm çocuk için kafadan Atman lazım. Benim bir çocuğum varken 2 yıl denedik 2. İçin olmadı. Sonra umulmadık bir zaman da hamile kaldım.
Hem bu arada kilo da vermiş olursun. Benim ikinci hamileliğim kilolu dönemime denk geldi valla daha zor oldu. Allah sağlıkla güzel zamanda nasip etsin inş.

Bugün evayi yapmasam yarin iyi olursam yapicam regl oldum sanci mideme kadar vurdu
Mesaji yeni gördüm alintinin icinde gecmis olsun canim :KK43:
Aniden gelişti. 😂 😂😂. İstiyordukda kaç aydır olmuyor . Doktorada göründüm🙈 onu tatilde çıkardım aradan. Sabırlı ol dedi şimdilik tedavi yazmadı aslında biraz sağlık sorunum var o yüzden yazmak istemedi. Soğan kürünü tavsiye etdiler onu deniyorum. Bakalım hayırlısı.
Allah gönlüne göre versin canim 🙏🙏🥰🥰
Takimdan hic bir yere ayrilamiyorsun o zaman bebekden sonra dogum kilolarini vereceksin 🤭🤭🤭

Takimdan hic bir yere ayrilamiyorsun o zaman bebekden sonra dogum kilolarini vereceksin 🤭🤭🤭
Sorun degil canım,
Yarin iyi olursam yapicam ara vermem bugun birden geldi sanciyla

Amin kızlarcım hepimize olsun inş.
Cnm çocuk için kafadan Atman lazım. Benim bir çocuğum varken 2 yıl denedik 2. İçin olmadı. Sonra umulmadık bir zaman da hamile kaldım.
Hem bu arada kilo da vermiş olursun. Benim ikinci hamileliğim kilolu dönemime denk geldi valla daha zor oldu. Allah sağlıkla güzel zamanda nasip etsin inş.
Aslında çoğu kişide senin gibi söylüyor. Aslında ben takmıyorumda. Takanlar var Maşallah hiç unutdurmuyorlarda 😂😂😂
Teşekkür ederim. Aminn. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 🙏🏻

Amin. Teşekkür ederim canım. Yokya hamileliktede burdayım garanti olsun fazla almayayım. 😂😂😂

Elif bunu ilk sayfaya koysana :KK70: :KK70: :KK70:
Screenshot_20210726-165055_Instagram.jpg

X