Ayy valla ne yapacagiz ki onun icin bilmiyorum menu paylaşan kişi sayısıda azaldiKimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm.
Ben yapıtımda paylaşamadımKimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
1 avuç kadar ekmek
5 zeytin
Közlenmiş kapya biber
Peynir
Yeşillik
Akşam
1 porsiyon kanat ızgara
1 kase salata
Ara
2 kuru kayısı
2 hurma
1 sade kahve
Üzülme çocuğun birini yatırdım diğeri ayakta. Çok kötü yağmur yağıyor millet sokağa döküldü herkes su giden ayarları açıyor. Yapraklar kapatıyor akarları diye uğraşıyorlar. Yağmur bir kessin hayırlısıyla bende spor yapacağım inşaallahKimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm.
Ayyy Allahimyaaaa Rabbim kötü afatlardan korusun canimÜzülme çocuğun birini yatırdım diğeri ayakta. Çok kötü yağmur yağıyor millet sokağa döküldü herkes su giden ayarları açıyor. Yapraklar kapatıyor akarları diye uğraşıyorlar. Yağmur bir kessin hayırlısıyla bende spor yapacağım inşaallah
Allah yardimciniz olsun canim insallah zarar görmez kimseÜzülme çocuğun birini yatırdım diğeri ayakta. Çok kötü yağmur yağıyor millet sokağa döküldü herkes su giden ayarları açıyor. Yapraklar kapatıyor akarları diye uğraşıyorlar. Yağmur bir kessin hayırlısıyla bende spor yapacağım inşaallah
Saol cnmAfiyet olsun canım
Allah yardimcin olsun canim bu sartlarda spor yapman zor zatenSaol cnm
Cordelia o kadar karışık ki günlerim tuvalete gidince seviniyorum. Hava çok sıcak 2 çocuk tayin telaşı benim işe başlama zamanım geldi ama ücretsiz izne çıkacağım stresliyim bir de ev çok pis spor yapmam asla mümkün değil. Spor bana ruhen çok iyi geliyordu çocuklarıma 1 saat bakan yakınım olsa yapardım ama şu durumda zor
Saol cnm dua edin lütfen bize bir düzlüğe çıkalım kimin duası kabul olur belli olmazAllah yardimcin olsun canim bu sartlarda spor yapman zor zaten
Dua ederiz canim insallah hersey istediginiz gibi hayirlisi ile sonuclanirSaol cnm dua edin lütfen bize bir düzlüğe çıkalım kimin duası kabul olur belli olmaz
Allah yardımcınız olsun,her ne sıkıntıniz varsa feraha çıkarsin inşAllah RabbimSaol cnm dua edin lütfen bize bir düzlüğe çıkalım kimin duası kabul olur belli olmaz
Allah yardımcınız olsun,her ne sıkıntıniz varsa feraha çıkarsin inşAllah RabbimSaol cnm dua edin lütfen bize bir düzlüğe çıkalım kimin duası kabul olur belli olmaz
Teşekkür ederim.Afiyet olsun? Canım bebek mi düşünüyorsun?
Ne ara düşundün bizim haberimiz yokTeşekkür ederim.
Evet.
Allah yardımcınız olsun.Üzülme çocuğun birini yatırdım diğeri ayakta. Çok kötü yağmur yağıyor millet sokağa döküldü herkes su giden ayarları açıyor. Yapraklar kapatıyor akarları diye uğraşıyorlar. Yağmur bir kessin hayırlısıyla bende spor yapacağım inşaallah
Aniden gelişti.Ne ara düşundün bizim haberimiz yok
Allah yardımcınız olsun canımSaol cnm dua edin lütfen bize bir düzlüğe çıkalım kimin duası kabul olur belli olmaz
Allah gönlüne göre versin insAllah canım olur zamani gelince olur bizde güzel haberlerini alirizAniden gelişti.. İstiyordukda kaç aydır olmuyor . Doktorada göründüm onu tatilde çıkardım aradan. Sabırlı ol dedi şimdilik tedavi yazmadı aslında biraz sağlık sorunum var o yüzden yazmak istemedi. Soğan kürünü tavsiye etdiler onu deniyorum. Bakalım hayırlısı.