Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

26 Temmuz Menü ve Spor
Menü 925 kalori

14.000 adım 1400 puan
Eva 4. Gün 500 puan
180 sn. Plank 20 squat 200 puan
Toplam 2100 puan
Sporun harika
Menünde sporunda güzel canım afiyet olsun bu arada 3 kişi mi menü yazmış ben dahil

Eva bende dalak yoruyor sen nasıl yapıyorsun çok uğraştım ama yapamıyorum ben

İnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Geçmiş olsun canım öksürük şurubu bitkisel olan prospan kullanıyorum sanada öeneririm çok çok iyi öksürüğü anında kesiyor kaç yaşında bebeğin ben zencefil bal limon veriyorum 1 çay kaşığı oda kesiyor veya evinizde buhar makinanız varsa oda çok iyi geliyor öksürüğe çabucacık iyileşir inşallah

tesekkur ederim

İnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Gecmis olsun canim
Bizim zeynepte gecen boğaz da enfeksiyon oldu 1 aynı anda agzinda da aft çıkmıştı hemen hemen 1 ay oldu
Doktoru umca verdi antibiyotik yerine 2 günde iyilesti ama herkeste işe yarar mı bilemiyorum doktor ya da eczacınıza sorun isterseniz bitkisel olduğu için kesin alın diye tavsiye edemem
Allah sifa versin

Canım inşallah en kısa sürede toparlanırsin. Senden ricam duygusal yeme sorununu coz. Yiyecekler Saba anlık bir keyif versede sonrasında sağlıksız vücut getirip seni mahvediyor. Mutsuz ediyor. O yüzden ne yasarsan yaşa kendine yiyerek zarar verme. Kendini sev.

Kahvaltı 11 de
akşam yemeği 18 00 de
2lt su
1 bardak yeşil çay

Sporlar
Eva 4. Gün =500 p.
Squat 10 =10 p
İp 500 =500 p.
Adım 17401=1740
Toplam 2.750 p.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

26 Temmuz Menü ve Spor
Menü 925 kalori

14.000 adım 1400 puan
Eva 4. Gün 500 puan
180 sn. Plank 20 squat 200 puan
Toplam 2100 puan

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…