- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Geçmiş olsun. Destek alsan daha iyi olur. Yazmışsın sonradan zaten doktora gidecekmişsin. İnşallah bir dermanı bulunur.Bu aralar gercekten iyi degilim, namaz kilarken namazi birakiyorum nefes alamiyorum,biseyler geliyo icime sıkılıyorum spordan sonra duş aldim ama nasil aldım nefes alamadim sabunlu sabunlu çıktim kapıyı actım,rahatlayinca durulandim
Gece gene yatakta cami oturup açtim ne olucak bu halim anlamiyorum destekmi almam gerekiyo
Geçmiş olsun canımBugün evayi yapmasam yarin iyi olursam yapicam regl oldum sanci mideme kadar vurdu
Ben yapıtımda paylaşamadımKimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm.
Teşekkür ederim. İnşallah canım.Allah gönlüne göre versin insAllah canım olur zamani gelince olur bizde güzel haberlerini aliriz
Sagol canim gidicem insallahGeçmiş olsun. Destek alsan daha iyi olur. Yazmışsın sonradan zaten doktora gidecekmişsin. İnşallah bir dermanı bulunur.
Geçmiş olsun canım
Sanki bunu daha öncede okumustumBen yapıtımda paylaşamadım
Dua ederiz canim insallah hersey istediginiz gibi hayirlisi ile sonuclanir
Allah yardımcınız olsun,her ne sıkıntıniz varsa feraha çıkarsin inşAllah Rabbim
Aniden gelişti.. İstiyordukda kaç aydır olmuyor . Doktorada göründüm onu tatilde çıkardım aradan. Sabırlı ol dedi şimdilik tedavi yazmadı aslında biraz sağlık sorunum var o yüzden yazmak istemedi. Soğan kürünü tavsiye etdiler onu deniyorum. Bakalım hayırlısı.
Amin kızlarcım hepimize olsun inş.Allah yardımcınız olsun canım
Mesaji yeni gördüm alintinin icinde gecmis olsun canimBugün evayi yapmasam yarin iyi olursam yapicam regl oldum sanci mideme kadar vurdu
Allah gönlüne göre versin canimAniden gelişti.. İstiyordukda kaç aydır olmuyor . Doktorada göründüm onu tatilde çıkardım aradan. Sabırlı ol dedi şimdilik tedavi yazmadı aslında biraz sağlık sorunum var o yüzden yazmak istemedi. Soğan kürünü tavsiye etdiler onu deniyorum. Bakalım hayırlısı.
Sorun degil canım,Mesaji yeni gördüm alintinin icinde gecmis olsun canim
Allah gönlüne göre versin canim
Takimdan hic bir yere ayrilamiyorsun o zaman bebekden sonra dogum kilolarini vereceksin
Aslında çoğu kişide senin gibi söylüyor. Aslında ben takmıyorumda. Takanlar var Maşallah hiç unutdurmuyorlardaAmin kızlarcım hepimize olsun inş.
Cnm çocuk için kafadan Atman lazım. Benim bir çocuğum varken 2 yıl denedik 2. İçin olmadı. Sonra umulmadık bir zaman da hamile kaldım.
Hem bu arada kilo da vermiş olursun. Benim ikinci hamileliğim kilolu dönemime denk geldi valla daha zor oldu. Allah sağlıkla güzel zamanda nasip etsin inş.
Yarin iyi olursan 4-5 i birlikte yaparsin olmazsaSorun degil canım,
Yarin iyi olursam yapicam ara vermem bugun birden geldi sanciyla
Amin. Teşekkür ederim canım. Yokya hamileliktede burdayım garanti olsun fazla almayayım.Mesaji yeni gördüm alintinin icinde gecmis olsun canim
Allah gönlüne göre versin canim
Takimdan hic bir yere ayrilamiyorsun o zaman bebekden sonra dogum kilolarini vereceksin
Aynen canim öyle yaparim kismetseYarin iyi olursan 4-5 i birlikte yaparsin olmazsa
Dinlen canım zaten hergün yapıyorsun. Yarına iyi olursan yaparsınSorun degil canım,
Yarin iyi olursam yapicam ara vermem bugun birden geldi sanciyla
Yolla benimkinle oynasinBiri kızıma baka bilirmi duş almam gerek. Evde kimse yok
Yalnızca oynayacaklarsa yollayayımYolla benimkinle oynasin
Kiz benimkide arkadas ariyo yavrumYalnızca oynayacaklarsa yollayayım