Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun. Destek alsan daha iyi olur. Yazmışsın sonradan zaten doktora gidecekmişsin. İnşallah bir dermanı bulunur.
Bugün evayi yapmasam yarin iyi olursam yapicam regl oldum sanci mideme kadar vurdu
Geçmiş olsun canım

Dua ederiz canim insallah hersey istediginiz gibi hayirlisi ile sonuclanir

Allah yardımcınız olsun,her ne sıkıntıniz varsa feraha çıkarsin inşAllah Rabbim

Allah yardımcınız olsun canım
Amin kızlarcım hepimize olsun inş.
Cnm çocuk için kafadan Atman lazım. Benim bir çocuğum varken 2 yıl denedik 2. İçin olmadı. Sonra umulmadık bir zaman da hamile kaldım.
Hem bu arada kilo da vermiş olursun. Benim ikinci hamileliğim kilolu dönemime denk geldi valla daha zor oldu. Allah sağlıkla güzel zamanda nasip etsin inş.

Bugün evayi yapmasam yarin iyi olursam yapicam regl oldum sanci mideme kadar vurdu
Mesaji yeni gördüm alintinin icinde gecmis olsun canim
Allah gönlüne göre versin canim
Takimdan hic bir yere ayrilamiyorsun o zaman bebekden sonra dogum kilolarini vereceksin

Takimdan hic bir yere ayrilamiyorsun o zaman bebekden sonra dogum kilolarini vereceksin
Sorun degil canım,
Yarin iyi olursam yapicam ara vermem bugun birden geldi sanciyla

Aslında çoğu kişide senin gibi söylüyor. Aslında ben takmıyorumda. Takanlar var Maşallah hiç unutdurmuyorlarda
Teşekkür ederim. Aminn. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Amin. Teşekkür ederim canım. Yokya hamileliktede burdayım garanti olsun fazla almayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…