- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Seninki bebe daha degisik huyu benimkide ayni sekilde bugün saclarini yoluyo sinirdenİnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Zor icirdim ilaçlarıSeninki bebe degisi huyu benimkide ayni sekilde bugün saclarini yoluyo sinirden
InşAllah gecerZor icirdim ilaçları
Olur canim. Geçmiş olsun.Bugün evayi yapmasam yarin iyi olursam yapicam regl oldum sanci mideme kadar vurdu
Sagol canimOlur canim. Geçmiş olsun.
Hemen de anladım. Hayırlısı tatlım. En kısa zaman alalim bebek haberini.Teşekkür ederim.
Evet.
Üzüldüm canım , Allah yardımcın olsun. .Allah kolaylık versin.Zipzip- bende uzun süredir aktif olamadım kusura bakmayın
Hep bir telase oldu fazla da melankolik bir dönemdeydim
Diyetime de dikkat edemedim
Çarşamba da diyetisyende randevum var. Haziran başından beri kızın hastalığı eşimin iş durumu ha boşandık boşanicaz kayinvalidemin saçma sapan lafları bütün hevesim kırıldı. Diyetisyene de söyleyeceğim size de yazayım su son 1.5 ayi silip yeniden başlasam öyle kabul etsem sanki hiç diyet yapmamışım gibi
Vallahi çok özür diliyorum psikolojimin içine ettiler yani bunun tek açıklanabilir yani bu
Yeni yeni toparlıyorum
Tekrar kusura bakmayın inanın tadım yoktu
Esimle aramiz duzeldi ama kayinvalidem maalesefÜzüldüm canım , Allah yardımcın olsun. .Allah kolaylık versin.
Diyete başladım bayramla bir memlekete gittim kaptanım pazar donucem İnşallah umarım kilo almadan dönmeyi becerebilirim
Yuva yıkmak çok kolay , salla gitsin . Sen eşinle mutluysan kapını kapat dışarıdakileri duyma. Umurunda olmasın. Sen umursamaz isen daha rahat edersin. Kulak ardı et herşeyi . Takma kafana . Kendine hep ben mutluyum ben mutluyum evrene mesaj gönder. Pozitif düşün pozitif olsun. Kal sağlıcakla sıhhatle canım.Esimle aramiz duzeldi ama kayinvalidem maalesef
Görüşmeme kararı aldım hatta numarasını sildim engelledim
Tek dertleri benim kariyerimin olması
Senden kaçarmı ?Hemen de anladım. Hayırlısı tatlım. En kısa zaman alalim bebek haberini.
İnşallah canım. Allah isteyen herkese kısmet etsinHemen de anladım. Hayırlısı tatlım. En kısa zaman alalim bebek haberini.
Geçmiş olsun canımİnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Çok geçmiş olsun. Allah'a emanet olsun.İnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Çok geçmiş olsun canım.Hayırlı geceler kızım ve oğlum ikiside ateşli yarın doktorumuza götüreceğiz ikisinide bugün onlarla uğraştım kızı uyutup spor yapacağım inşallah herkese hayırlı geceler