- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sagol canim aslinda daha olmadi biraz daha beklemesi gerekiyor1 ay sonra diyordun canim olmus bak
Afiyet sifa olsun
Annem merak etti olmus mu diye 2 kök çıkartıp baktik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim aslinda daha olmadi biraz daha beklemesi gerekiyor1 ay sonra diyordun canim olmus bak
Afiyet sifa olsun
Beni zebani yaptilar iyiceO nasil ruya kiz ruyasi bile korkunc bende varmiydim
Cumaya halledecez inşallah artin cok degil canim
Sen bizim kralicemizsinBeni zebani yaptilar iyice
O zaman hepsini sokun sanada spor olur canimSagol canim aslinda daha olmadi biraz daha beklemesi gerekiyor
Annem merak etti olmus mu diye 2 kök çıkartıp baktik
Az önce amnemlerle gmrüntülü konuştum, kardeşimin üzerinde kısa kol üstü, sweat vardı, annem de kazak üstü yelek giymiş, baktıkça yandımAynen canim ankarada degilim ama orasida serinlemistir diye düşünüyorum
Sana spor cezasi verelim o zaman Cordelia Elisa spor yapmak istiyormusO zaman hepsini sokun sanada spor olur canim
Aslinda bana oyle bir ceza gerekiyo ama neyse
Senin yaninda olsam hepsi soktururdun herhalde
inşallah canim@s i d e l y a @MaviBirLiman @sonundaoldu Nehir6161 Tebriklerrrrr canlarim harikasıniz.
@pisi pisi kopatim F Frozen01 bu hafta toparlanıriz. Hemen kilo olmaz. Odemdir. Sıkı tutalım kızlar.
Ankarada serinlemis az önce sicaklik degerlerine baktim 28 derece diyor gelince serinlersin artikAz önce amnemlerle gmrüntülü konuştum, kardeşimin üzerinde kısa kol üstü, sweat vardı, annem de kazak üstü yelek giymiş, baktıkça yandım
Anaaam kendi elimle basimi yaktimSana spor cezasi verelim o zaman Cordelia Elisa spor yapmak istiyormus
Benim yanımda olsan her turlu is bulurum burda is yok dedigin gun bile is çıkıyor
Burası da 26 derece serin serin esiyo vallaAnkarada serinlemis az önce sicaklik degerlerine baktim 28 derece diyor gelince serinlersin artik
Burasi da 24 derece 38 lerden sonra sogudugu icin üşüdük sanırım:)Burası da 26 derece serin serin esiyo valla
Eylülede yelek giydirdimBurasi da 24 derece 38 lerden sonra sogudugu icin üşüdük sanırım:)
İnşallah yakalamıştir E Elif_Eylul seni...kızlar misafirim geldi acil yemek yaptim gelemedim kusuruma bakmayin tartildim
gecen cuma 75.6
bu hafta 76.0
+400 gr
insa toparlanicam kotu bir haftaydı
Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum Cordelia
ruyamda filizi gördum arti 400 gelmistim gercekten elinde sopa vardi bizi kovaliyordu genis bir araziydi ne zaman vereceksiniz diye bagirdi bize bir kac arkadas daha vardi yanimda 6.gruptan
Eee aksam aksam yine sessiz kaldi takim
Çok güzel bende varım. Ama bugün yapamadım. Yarından başlayayım. Gerçi bu haftada yoğun olucam ama . Saat geçteKızlar Selam
30 günlük Eva serisine başlıyoruz.
Katılmak isteyen beni etiketlesin.
Ben bugün başlıyorummmmmmm.
Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum.
Şuanki halinden memnun olanlar hareketsiz kalmaya devam edebilir.
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
Chedarice Nehir6161 @Tutku44 F Frozen01 @sonundaoldu @pisi pisi kopatim @s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur @T u t a s t e @Mucizemsn @Lavinia_84 83 @sardunya1038 C Chikolata_gozlum @I-cell_84 @TekrarDene @Ytmz
@SaskinAnne @sandriyon @busrabusrabusrabusra
1. gün videosu. hergün farklı video yapacağız. 30 gün sürecek.
https://youtu.be/vSERqdnJfgk
Bende listede olmak istiyorum.***6.Takım 736. Etap ***
MiraPham(62.75/62.50/0.25/%0.398)
s i d e l y a(63.65/62.85/0.8/%1.257)
MaviBirLiman (75.9/75.7/0.2/%0.264)
sonundaoldu(71.3/70.2/1.1/%1.543)
Nehir6161(77.6/76.8/0.8/%1.031)
Elisa83(69.6/70.1/+0.5/-%0.718)
pisi pisi kopatim (66.15/66.75/+0.6/-%0.907)
6.Takım Ortalamasi:%0.410
Kiz listeye girip kaça düşcen 50yemiBende listede olmak istiyorum.