- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Enkolay 15 dk bu var çok terletiyoBende kardio yapmak istiyorum. Varmı önere bileceğin video falan ama kolay olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enkolay 15 dk bu var çok terletiyoBende kardio yapmak istiyorum. Varmı önere bileceğin video falan ama kolay olsun
bende uyduyorum bazenBende arada kaçirsamda göbek atiyorum
İnadına yapıyor
Biran ben delirdim sandımSucuk zaten yazmisim
Doğru demis deseydin bizim mirada göbek kalmadi diyebende uyduyorum bazen
eşim geçen eva yapınca gördü beni onun göbeği var kendine hayrı yok başkalarını nasıl zayıflatıyor diyor
56.3 yada 56.4 ile mezun olmustun o kiloyu görürsen listeye alırızBende listede olmak istiyorum.
Bugun denedim 10 dakika yapabildim misafir geldi aksam yarin sabah 1 ve 2 sini yapmayi dusunuyorumYarın 1 ve2 yi yapabilirsin. Bugün bildirimlere bakacağım. Yarın isteyen olursa yarın başlarız. Önemli olan spor yapmak ben akşam bir kez daha yapacağım.
Enkolay 15 dk bu var çok terletiyo
ManyakAh tamam 15 dk bu video bakınca terletiyorsa yaparım neden açılmıyor
Listenin verdiği heyecanı seviyorum galiba. Bakalım canım hayırlısı . Ama burada 50 yi görmek istiyorum. Ucundanda olsa 50 yakalamam gerek.56.3 yada 56.4 ile mezun olmustun o kiloyu görürsen listeye alırız
Bugun denedim 10 dakika yapabildim misafir geldi aksam yarin sabah 1 ve 2 sini yapmayi dusunuyorum
Ama yaparken bir yerlerim agrimaya basladi
Ohhh bi 5 dk baktım içimin yağları eridi resmenManyak
Erimis belliOhhh bi 5 dk baktım içimin yağları eridi resmen
Adını yazsana. Öyle arayayım ,
Yok ya kardio benlik değil anlaşılan baksana videoda açılmıyor.
Sanamı banamıVideo bile bana karşı
Ergin kirbaç yaz yavrumAdını yazsana. Öyle arayayım ,