Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar Selam

30 günlük Eva serisine başlıyoruz. :KK24:
Katılmak isteyen beni etiketlesin.:KK76:

Ben bugün başlıyorummmmmmm.

Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum. :KK66:

Şuanki halinden memnun olanlar hareketsiz kalmaya devam edebilir. :63:

Show başlıyorrrrr :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Chedarice Chedarice @nehir6161 @Tutku44 F Frozen01 @sonundaoldu @pisi pisi kopatim @s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur @T u t a s t e @Mucizemsn Lavinia_98 Lavinia_98 83 @sardunya1038 C Chikolata_gozlum @I-cell_84 @TekrarDene @Ytmz
@SaskinAnne @sandriyon @busrabusrabusrabusra

1. gün videosu. hergün farklı video yapacağız. 30 gün sürecek.
👉 https://youtu.be/vSERqdnJfgk
Ne zaman sir spor yapmiyorum 2 ay olck elbette başlıyor um 🤭

Squat Faydaları nelerdir?

Bacaklarınız kuvvetlenir böylece dizlerinize binen yükü, güçlü bacaklar üstlenir.
Kalça bölgesi şekillenir ve basen bölgesi çok daha iyi gözükür
Selülite karşı en etkili harekettir
Güçsüz iç bacak kaslarınız çalışır
Dengeyi sağlayan kasları ve merkez bölgenizi güçlendirir
Zipzip- Zipzip-
🤩🤩🤩
Selam canim 💕
Geçen hafta 57.75
Bugün 56.95
Fark - 800
Yüzdeyi hesaplamayı unutmuşum yaaa 😂😂😂 nasıl oluyordu 🙄
Eksin cook guzel tebrik ederim canim 💕

Size süprizim var. Evanın bu serisini yapana 500 puan odül vereceğim. Üstelik hergün için.:KK28:
Cnm en erken pazartesi katılabilirim, sonrasında yolda geçen günler hariç katılırım, ama beni ara sıra dürt yap diye😀

Bu arada kilo almışım😭 beklenen bir şeydi zaten de az önce dar bir elbisem daha da dar olunca yüzleştim, bol şeyler giydiğimden anlamamışım.

Cnm en erken pazartesi katılabilirim, sonrasında yolda geçen günler hariç katılırım, ama beni ara sıra dürt yap diye😀

Bu arada kilo almışım😭 beklenen bir şeydi zaten de az önce dar bir elbisem daha da dar olunca yüzleştim, bol şeyler giydiğimden anlamamışım.
Bol gelen kiyafetleri uzaklaştırmak lazim aslında ona güvenip yemege devam ediyoruz

Buraya beklerim donuyorum yine 🤭🤭
Yarın sabah çıkacaktık yola, küçük durdu durdu 15 günün son günü yüzmeyi öğrendi, biz de mecburen 1 gün daha kalalım da pekişsin dedik, 15 gün suya bile girmedi çünkü hazır cesaret gelmişken unutmasın dedik, eşimin de işine geldi tabii,😂 kısmetse pazar günü ankaradayım, aa sen ankarada değildin boşuna yazdım😂😂

Yarın sabah çıkacaktık yola, küçük durdu durdu 15 günün son günü yüzmeyi öğrendi, biz de mecburen 1 gün daha kalalım da pekişsin dedik, 15 gün suya bile girmedi çünkü hazır cesaret gelmişken unutmasın dedik, eşimin de işine geldi tabii,😂 kısmetse pazar günü ankaradayım, aa sen ankarada değildin boşuna yazdım😂😂
Aynen canim ankarada degilim ama orasida serinlemistir diye düşünüyorum 🤭

kızlar misafirim geldi acil yemek yaptim gelemedim kusuruma bakmayin tartildim
gecen cuma 75.6
bu hafta 76.0
+400 gr
insa toparlanicam🌸 kotu bir haftaydı

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum Cordelia Cordelia

ruyamda filizi gördum arti 400 gelmistim gercekten elinde sopa vardi bizi kovaliyordu genis bir araziydi ne zaman vereceksiniz diye bagirdi bize bir kac arkadas daha vardi yanimda 6.gruptan 😂🤣😂🤣🙃🙃
O nasil ruya kiz ruyasi bile korkunc 🤭 bende varmiydim 🤭
Cumaya halledecez inşallah artin cok degil canim 🥰

X