Allah Allah neden böyle oluyor
Yeni serisi başlamamis daha canimAllah Allah neden böyle oluyor
Oldu galibaYeni serisi başlamamis daha canim
Linkle olmusOldu galiba
Hergün farklı canım. Bu 1. gün. 30 günlük bir seri.Ayni videoyumu yoksa hergun farkli videomu olcakCordelia
Hadi bakalim 1 aylik degisimi merak ediyorumKızlar Selam
30 günlük Eva serisine başlıyoruz.
Katılmak isteyen beni etiketlesin.
Ben bugün başlıyorummmmmmm.
Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum.
Şuanki halinden memnun olanlar hareketsiz kalmaya devam edebilir.
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
@Cedarice @nehir6161Tutku44 F Frozen01 @sonundaoldu @pisi pisi kopatim s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur @T u t a s t e @Mucizemsn @Lavinia_84 83 @sardunya1038 C Chikolata_gozlum @I-cell_84 @TekrarDene @Ytmz
@SaskinAnne @sandriyon @busrabusrabusrabusra
1. gün videosu. hergün farklı video yapacağız. 30 gün sürecek.
https://youtu.be/vSERqdnJfgk
Bugünmu başlicazHergün farklı canım. Bu 1. gün. 30 günlük bir seri.
Ben varımmmmKızlar Selam
Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum.
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
@Cedarice @nehir6161Tutku44 F Frozen01 @sonundaoldu @pisi pisi kopatim s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur @T u t a s t e @Mucizemsn @Lavinia_84 83 @sardunya1038 C Chikolata_gozlum @I-cell_84 @TekrarDene @Ytmz
Artin cok degil halledersin canim iyilesebildiniz mi kizinlakızlar misafirim geldi acil yemek yaptim gelemedim kusuruma bakmayin tartildim
gecen cuma 75.6
bu hafta 76.0
+400 gr
insa toparlanicamkotu bir haftaydı
Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum Cordelia
ruyamda filizi gördum arti 400 gelmistim gercekten elinde sopa vardi bizi kovaliyordu genis bir araziydi ne zaman vereceksiniz diye bagirdi bize bir kac arkadas daha vardi yanimda 6.gruptan
okeeyy. kuzumm bugun mu basliyoruzKızlar Selam
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
Anaaaaakızlar misafirim geldi acil yemek yaptim gelemedim kusuruma bakmayin tartildim
gecen cuma 75.6
bu hafta 76.0
+400 gr
insa toparlanicamkotu bir haftaydı
Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum Cordelia
ruyamda filizi gördum arti 400 gelmistim gercekten elinde sopa vardi bizi kovaliyordu genis bir araziydi ne zaman vereceksiniz diye bagirdi bize bir kac arkadas daha vardi yanimda 6.gruptan
bogazim agriyo kulagim agriyo ama kızım benden daha iyi sukurArtin cok degil halledersin canim iyilesebildiniz mi kizinla
ammaaa oyle bakmaaaAnaaaaa
Benim kızda aģlayıp duruyo burnu akmaya başladibogazim agriyo kulagim agriyo ama kızım benden daha iyi sukur
Nasil bakayimammaaa oyle bakmaaa
Yaa dikkat et canim kendinebogazim agriyo kulagim agriyo ama kızım benden daha iyi sukur