- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Nasil zor mu bende şöyle basina baktim da simdi bahceye çıkacağız akşam yaparim artik15dk yaptim ağlayinca biraktim
Ayyy yaptim ben 35dk ter sucuk icinde kaldim biraz zor squatta var sen çok seversinNasil zor mu bende şöyle basina baktim da simdi bahceye çıkacağız akşam yaparim artik
Ben başladım canım. Başlayalım katılıma göre revize ederiz. Ölçülerinizi alın 30 gün sonra nereler incelecek bakalım.okeeyy. kuzumm bugun mu basliyoruz
100 milyon baloncukkkk.
Yaa squat hic sevmem ama yapacagiz el mahkumAyyy yaptim ben 35dk ter sucuk icinde kaldim biraz zor squatta var sen çok seversin
Ben bitirdim siramı savdim sana
Mezuram da yok burda neyse az cok biliyorum kendimi farkı soylerimBen başladım canım. Başlayalım katılıma göre revize ederiz. Ölçülerinizi alın 30 gün sonra nereler incelecek bakalım.
BanadamiSize süprizim var. Evanın bu serisini yapana 500 puan odül vereceğim. Üstelik hergün için.
Bende bahceye cikiyorum gelince yapayim evayiBen bitirdim bugun evami ama kaslarim ve göbeğim agridi
Simdi yemek yapip leslie yapayim uyanmadan bari
Tabikide varım 500 puan da az değil. Ama akşam yemeğimi yiyeyim , gezmeye gideyim geldikten sonra . Çocuklaf beni bekliyor sıkıldılar evdeKızlar Selam
30 günlük Eva serisine başlıyoruz.
Katılmak isteyen beni etiketlesin.
Ben bugün başlıyorummmmmmm.
Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum.
Şuanki halinden memnun olanlar hareketsiz kalmaya devam edebilir.
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
@CedariceNehir6161 Tutku44 @Elisa83 sonundaoldu Sismaniye @s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur @T u t a s t e @Mucizemsn @Lavinia_84 83 @sardunya1038 C Chikolata_gozlum @I-cell_84 @TekrarDene @Ytmz
@SaskinAnne @sandriyon @busrabusrabusrabusra
1. gün videosu. hergün farklı video yapacağız. 30 gün sürecek.
https://youtu.be/vSERqdnJfgk
Sana 1000 puan vermem gerek ama sana da 500 puan.Banadami
Squat güzel Toto için şart. Üstelik bacakları da inceltiyor bence.Yaa squat hic sevmem ama yapacagiz el mahkum
Tabi. 250 gram her Teki sen muhasebecisin daha iyi bilirsin cnm8 kilo 32 margarine mi denk geliyor?
Ben de seni tebrik ederim cnm
Ahh tatlım benim bebem durmuyor zor yaparım. Ankara’da annem baktıda yürüdüm. Eşim desen evin yolunu zor buluyor gece işte gündüz işteKızlar Selam
Şekilli popom, ince güzel bacaklarım, muhteşem güzel belim olsun diyenleri bekliyorum.
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
@CedariceNehir6161 Tutku44 @Elisa83 sonundaoldu Sismaniye @s i d e l y a @sleepy angel @Brzhuzur @T u t a s t e @Mucizemsn @Lavinia_84 83 @sardunya1038 C Chikolata_gozlum @I-cell_84 @TekrarDene @Ytmz
Bi bakayim ilk gun videosu ertesi gun felc edecek gibi degilse yapmaya calisayimKızlar Selam
Show başlıyorrrrr
Zipzip- E Elif_Eylul
Canım iki parçada yapabilirsin. Zorlarsa ara ver sonra devam et.Bi bakayim ilk gun videosu ertesi gun felc edecek gibi degilse yapmaya calisayim