Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canım benimBayram da hazırlıkları gibi ters gitti iste
Iyi bayramlar canimIyi bayramlar kızlar
Tartı resmim yok ama yine de bildirim yapayım
Pazartesi 56 idim
Bugün 55.7 geldim bayram geldi geçti
Ilk gün kosturmaktan daha da eksiydim biraz yedim
Allah razı olsun cnmVerirsin canım 300 500 neyse yavaş yavaş verirsin ulaşırsın kilona. İnşaAllah. Azimli ve kararlı olman lazım pes etmek yok.
Hayırlı bayramlar canım, çok geçmiş olsun.
Ah canım Allah şifalar versin . Sizde var mı belirtiler. İnşaallah size bulaşmamıştır amin
Hayır olsun filiz ne olduAyni durumdayim canim çok seyler gecti bizimde basimizdan
170. Bildiklerimi uygulayabildim hiç sorun kalmayacak ama psikoloji çok etkiliyor kilo vermeyi. Hemen stres yapıp alıveriyorum tekrar. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya gelirizBoyun kac canim
Senin bu konularda cok fazla bilgin var diyetisyen ve takim desteğinde var
inşallah istedigin kiloya ulaşırsın
Kücük olan kız 2kere hastanelik oldu tam iyileşti derken simdi gene sesi kısilmıs kusma ates ishal,Hayır olsun filiz ne oldu
Eksin cook guzel tebrik ederim canimEki Görüntüle 2891546 geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.4
Fark -400 regl oldum bugünZipzip- E Elif_Eylul
Gunaydin canimgünaaaydınnnn kızlaaaarrrr
Eksin cook guzel tebrik ederim canimGeçen hafta Cuma 62,750 Gr.
Bu Cuma 62,5 kg.
-250 gram
Oran 0,399
Gunaydin canim yeni tartin sanirim haftaya eksilerle gelirsinGunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Wp yasak canim,Bir de kızlar wp veya numara vermeyenler için telegram grubu bişi denediniz mi hiç? Ben mi zorlanıyorum anlamadım da burası biraz bana zor geldi mesajları kaçırmamak için devamlı burda olmak lazım gibi
Hayirli cumalar canim eksin cok guzel tebrik ederimHayırlı cumalar
Geçen hafta 63.65
Bu hafta 62.85
Fark 800 gr
Eki Görüntüle 2891551
Zipzip- E Elif_Eylul
Siteye girdikce alisirsinHı kim yasakladı ki daha iyi olurmuşneyse artık yetişebildiğim kadar
Tamam canim olur gec kaldim biraz
Gram gram diyordun eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen cuma 77.6
Bugün. 76.8
Fark. -800
Yüzde. 1.030
Eksin cook guzel tebrik ederim canimSelam gençlik.
Ben de dün regl oldum hafif şişlik var ama eksiyim şükür.
Geçen hafta:71.3
Bu hafta:70.2
Fark:1.1
Haftaya bildiriminde tarih yazmayi unutma canim baslangicin hayirli olsunÖdem suyu normal su falan içtim bilemiyorum şu an ister 64 olarak dahil olayım istwr bir kg düşebiliriz fark etmezZipzip-
Sali olmasi sorun olur canim sen tartini götür canimSaol cnm. Aynen ya çok şükür. Bugün bekledim ama kısmet olmadı. Haftaya tatil planımız var. Yüzdeler için eksi iyi oldu.
Bulmuşken sorayım sana haftaya tatile gitmeden bildirim yapsam olur mu? İlla cuma günü mü olmalı?
Salı sanıyorum cnm. Pazartesi biraz işimiz var salı diye düşünüyorum. Ya tartımı götürürüm de tatilde strese girmek istemedim. Kızımın alerjisinden dolayı zaten diyetimi bozmamda bilemedim. Tartımı götüreyim olmazsa
Hayirli bayramlar canimHayırlı bayramlar kizlarNasılsınız nasıl gidiyor bayram
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlarŞuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi
Iyi bayramlar canim bayramaa ragmen eksilerle gelmissinIyi bayramlar kızlar
Tartı resmim yok ama yine de bildirim yapayım
Pazartesi 56 idim
Bugün 55.7 geldim bayram geldi geçti
Ilk gün kosturmaktan daha da eksiydim biraz yedim
Teşekkür ederim canım benimEksin cook guzel tebrik ederim canim
Gunaydin canim
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Gunaydin canim yeni tartin sanirim haftaya eksilerle gelirsin
Wp yasak canim,
Burada takildikca alisirsin benim icin wp gibi oldu burasi
Hayirli cumalar canim eksin cok guzel tebrik ederim
Siteye girdikce alisirsin
Tamam canim olur gec kaldim biraz
Gram gram diyordun eksin cok guzel tebrik ederim canim
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Haftaya bildiriminde tarih yazmayi unutma canim baslangicin hayirli olsun
Sali olmasi sorun olur canim sen tartini götür canim
Hayirli bayramlar canim
Cok gecmis olsun canim daha yeni atlamistiniz kac ay oldu insallah sizlere bulaşmamistir ailende en hafif sekilde atlatirlar
Iyi bayramlar canim bayramaa ragmen eksilerle gelmissin
Yavrum benim çok geçmiş olsun nasıl yıpranmıştirKücük olan kız 2kere hastanelik oldu tam iyileşti derken simdi gene sesi kısilmıs kusma ates ishal,
O bitti esim gitti serum falan takildi,o gitti maas kartinda 1850 tl çekilmiş baskasi tarafindan kurban parasi gitti
tenkuuuWp yasak canim,
Burada takildikca alisirsin benim icin wp gibi oldu burasi
Haftaya bildiriminde tarih yazmayi unutma canim baslangicin hayirli olsun
Sagol canim Rabbim herkese sifa versinYavrum benim çok geçmiş olsun nasıl yıpranmıştir
Maas kartından nasıl çekilebiliyor şifre güvenlik bukadar kolaymi ya haram zıkkım olsun
Teşekkür ederim canımBugun yiyebilirsin eksi geldigin icin canim
Esim iyilesti simdi kız gene busfer burnu akmaya basladi bogazi agriyo sesi kısilmisTeşekkür ederim canım
Peki kızın ve eşin nasıl oldu ? İyileştiler mi ? Yine devam mı ediyor?
Bellidir cnm az değil verdiğin 8 kilo sanırım. Düşünsene vücudundan 32 paket margarin atıverdin MaşAllah. O azim bir andan geliyor ona da öyle olur.Anladım canım ben seni mutlu olmam mı çok mutlu oluyorum kardeşimle aramda 20 kilo vardı nşimdi 9. 8 kilo var o hala diyete başlayacak. Onu bir türlü gaza getiremiyorum ya .
Ama ben çok mutluyum aynaya bakınca pek fark göremiyorum ama neyse sıkı spor yapmam lazım.
Geçmiş olsun cnm. Rabbim kalıcı şifalar versin inş. Aşılı mıydınız?Hayırlı bayramlar kizlarNasılsınız nasıl gidiyor bayram
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlarŞuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi
Kızın acaba nazara mı geliyor? Bol bol okuyun onu. Aman nazar değmesin maşaAllah. Normalde şimdiye kadar geçmesi lazımdı. Allahım şifasını versin. Amin sana da sabır ve kolaylıklar versin aminEsim iyilesti simdi kız gene busfer burnu akmaya basladi bogazi agriyo sesi kısilmis
8 kilo 32 margarine mi denk geliyorBellidir cnm az değil verdiğin 8 kilo sanırım. Düşünsene vücudundan 32 paket margarin atıverdin MaşAllah. O azim bir andan geliyor ona da öyle olur.
Geçmiş olsun cnm. Rabbim kalıcı şifalar versin inş. Aşılı mıydınız?
Okuyorum okutuyorum canim olabilir ne diyimkiKızın acaba nazara mı geliyor? Bol bol okuyun onu. Aman nazar değmesin maşaAllah. Normalde şimdiye kadar geçmesi lazımdı. Allahım şifasını versin. Amin sana da sabır ve kolaylıklar versin amin