Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi bayramlar kızlar
Tartı resmim yok ama yine de bildirim yapayım
Pazartesi 56 idim
Bugün 55.7 geldim bayram geldi geçti
Ilk gün kosturmaktan daha da eksiydim biraz yedim
Iyi bayramlar canim
Cok guzel kilonu koruyorsun

Allah razı olsun cnm Dün küçüğüm ateşlendi halsizlik vardı .bende boğazda kuruluk var duruma göre yarın teste gidicem

Boyun kac canim
Senin bu konularda cok fazla bilgin var diyetisyen ve takim desteğinde var
inşallah istedigin kiloya ulaşırsın
170. Bildiklerimi uygulayabildim hiç sorun kalmayacak ama psikoloji çok etkiliyor kilo vermeyi. Hemen stres yapıp alıveriyorum tekrar. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya geliriz

Hayır olsun filiz ne oldu
Kücük olan kız 2kere hastanelik oldu tam iyileşti derken simdi gene sesi kısilmıs kusma ates ishal,
O bitti esim gitti serum falan takildi,o gitti maas kartinda 1850 tl çekilmiş baskasi tarafindan kurban parasi gitti

Eki Görüntüle 2891546 geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.4
Fark -400 regl oldum bugün Zipzip- E Elif_Eylul
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
günaaaydınnnn kızlaaaarrrr
Gunaydin canim
Geçen hafta Cuma 62,750 Gr.
Bu Cuma 62,5 kg.
-250 gram
Oran 0,399
Gunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Gunaydin canim yeni tartin sanirim haftaya eksilerle gelirsin
Bir de kızlar wp veya numara vermeyenler için telegram grubu bişi denediniz mi hiç? Ben mi zorlanıyorum anlamadım da burası biraz bana zor geldi mesajları kaçırmamak için devamlı burda olmak lazım gibi
Wp yasak canim,
Burada takildikca alisirsin benim icin wp gibi oldu burasi
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 63.65
Bu hafta 62.85
Fark 800 gr
Eki Görüntüle 2891551
Zipzip- E Elif_Eylul
Hayirli cumalar canim eksin cok guzel tebrik ederim
Hı kim yasakladı ki daha iyi olurmuşneyse artık yetişebildiğim kadar
Siteye girdikce alisirsin
Zipzip- E Elif_Eylul ben yarın bildirim yapayım yine kabız dim ac bekleyincede tansiyon düşüyor
Tamam canim olur gec kaldim biraz
Geçen cuma 77.6
Bugün. 76.8
Fark. -800
Yüzde. 1.030
Gram gram diyordun eksin cok guzel tebrik ederim canim
Selam gençlik.
Ben de dün regl oldum hafif şişlik var ama eksiyim şükür.
Geçen hafta:71.3
Bu hafta:70.2
Fark:1.1
Ödem suyu normal su falan içtim bilemiyorum şu an ister 64 olarak dahil olayım istwr bir kg düşebiliriz fark etmez Zipzip-
Haftaya bildiriminde tarih yazmayi unutma canim baslangicin hayirli olsun
Sali olmasi sorun olur canim sen tartini götür canim

Hayirli bayramlar canim
Cok gecmis olsun canim daha yeni atlamistiniz kac ay oldu insallah sizlere bulaşmamistir ailende en hafif sekilde atlatirlar
Iyi bayramlar kızlar
Tartı resmim yok ama yine de bildirim yapayım
Pazartesi 56 idim
Bugün 55.7 geldim bayram geldi geçti
Ilk gün kosturmaktan daha da eksiydim biraz yedim
Iyi bayramlar canim bayramaa ragmen eksilerle gelmissin

Teşekkür ederim canım benim Annemlere ayrı üzülüyorum bize bulastiysa aynı kabusu tekrar yaşamak istemiyorum

Kücük olan kız 2kere hastanelik oldu tam iyileşti derken simdi gene sesi kısilmıs kusma ates ishal,
O bitti esim gitti serum falan takildi,o gitti maas kartinda 1850 tl çekilmiş baskasi tarafindan kurban parasi gitti
Yavrum benim çok geçmiş olsun nasıl yıpranmıştir
Maas kartından nasıl çekilebiliyor şifre güvenlik bukadar kolaymi ya haram zıkkım olsun

Yavrum benim çok geçmiş olsun nasıl yıpranmıştir
Maas kartından nasıl çekilebiliyor şifre güvenlik bukadar kolaymi ya haram zıkkım olsun
Sagol canim Rabbim herkese sifa versin
Cekmisler canim iste bloke ettik ama gec kaldik jandarmaya suç duyurusu falan yapildi bakalim bayram sonrasi avukat gel dedi insallah aliriz geri

Bellidir cnm az değil verdiğin 8 kilo sanırım. Düşünsene vücudundan 32 paket margarin atıverdin MaşAllah. O azim bir andan geliyor ona da öyle olur.
Geçmiş olsun cnm. Rabbim kalıcı şifalar versin inş. Aşılı mıydınız?

Esim iyilesti simdi kız gene busfer burnu akmaya basladi bogazi agriyo sesi kısilmis
Kızın acaba nazara mı geliyor? Bol bol okuyun onu. Aman nazar değmesin maşaAllah. Normalde şimdiye kadar geçmesi lazımdı. Allahım şifasını versin. Amin sana da sabır ve kolaylıklar versin amin

8 kilo 32 margarine mi denk geliyor ?

Kızın acaba nazara mı geliyor? Bol bol okuyun onu. Aman nazar değmesin maşaAllah. Normalde şimdiye kadar geçmesi lazımdı. Allahım şifasını versin. Amin sana da sabır ve kolaylıklar versin amin
Okuyorum okutuyorum canim olabilir ne diyimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…