Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oooo eksin çok güzel canim tebrik ederim 🤩
Teşekkür ederim kaptanım sayenizde 🤩
Saol cnm senin de öyle💕 her hafta yeni bir rakama geçmek çok güzel di mi 💕
Ay hiç sorma 7 lere alışamadım bir türlü direk 6 lara geçiyorum nedense soruyorlar kaçsın 77. 6 yerine 66 7 yim diyorum hep 7 leri 6 olarak söylüyorum. Psikolojimden kafama 6lı rakamları koyduğum için herhalde 6 lı diyorum
Amin💓 hiç haftada bir kilo verdiğim olmadı sanırım hayatımda😅😅 belki bu gazla bir hışım veririm😁😁
Hımmm tarih yazılmamış . Öyle kabul olmuyor sanırsam E Elif_Eylul kaptanım

Ay hiç sorma 7 lere alışamadım bir türlü direk 6 lara geçiyorum nedense soruyorlar kaçsın 77. 6 yerine 66 7 yim diyorum hep 7 leri 6 olarak söylüyorum. Psikolojimden kafama 6lı rakamları koyduğum için herhalde 6 lı diyorum

Gelecek o altılar cnm. Ben 77 iken 76 oldun ya onu diyorum. Haftaya da 75 olacak. Ben öyle olunca çok motive oluyorum

Ödem suyu normal su falan içtim bilemiyorum şu an ister 64 olarak dahil olayım istwr bir kg düşebiliriz fark etmez😅😅😅 Zipzip- Zipzip-
Baslangicin hayirli olsun canim kilon cok degilmis hadefin kac
Selam gençlik.
Ben de dün regl oldum hafif şişlik var ama eksiyim şükür.
Geçen hafta:71.3
Bu hafta:70.2
Fark:1.1
Tebrikler canim 🥰
Geçen cuma 77.6
Bugün. 76.8
Fark. -800
Yüzde. 1.030
Rakibem supersin beni yendin
Haftaya tekrar rakip olalim haftaya daha idialiyim

Son düzenleme:
Gelecek o altılar cnm. Ben 77 iken 76 oldun ya onu diyorum. Haftaya da 75 olacak. Ben öyle olunca çok motive oluyorum
Anladım canım ben seni mutlu olmam mı çok mutlu oluyorum kardeşimle aramda 20 kilo vardı nşimdi 9. 8 kilo var o hala diyete başlayacak. Onu bir türlü gaza getiremiyorum ya .
Ama ben çok mutluyum aynaya bakınca pek fark göremiyorum ama neyse sıkı spor yapmam lazım.

Tebrikler canim 🥰

Canım bu hafta kendine başka rakip bulman gerekiyor.😔 Bu haftadaki rakibimde güçlü, tutkuyla yarışacağım .😒 Ondan sonra bakarız olur mu ? 🥺 💕

Daha önce hiç adımı yazıp da tartı fotoğrafı çekmemiştim sanmıyorum kabul olmayacağını😀😀

Tebrikler canim 🥰

Kilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyor🙈 pantolonlarıma falan giremiyorum baya bunalıma yakınım yani yeme atakları falan yaşıyorum. 57 lere düşmem lazımmış bakalım inş yapabilirim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hayırlı bayramlar kizlar❤️❤️Nasılsınız nasıl gidiyor bayram
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlar 😔Şuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi

Canım bu hafta kendine başka rakip bulman gerekiyor.😔 Bu haftadaki rakibimde güçlü, tutkuyla yarışacağım .😒 Ondan sonra bakarız olur mu ? 🥺 💕
Tamam tatlim bi dahaki sefere rakip oluruz 🥰
Haftaya biraz daha hirslanmam lazim

Kilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyor🙈 pantolonlarıma falan giremiyorum baya bunalıma yakınım yani yeme atakları falan yaşıyorum. 57 lere düşmem lazımmış bakalım inş yapabilirim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Boyun kac canim
Senin bu konularda cok fazla bilgin var diyetisyen ve takim desteğinde var 🥰
inşallah istedigin kiloya ulaşırsın 💞

Verirsin canım 300 500 neyse yavaş yavaş verirsin ulaşırsın kilona. İnşaAllah. Azimli ve kararlı olman lazım pes etmek yok.
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlar 😔Şuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi
Hayırlı bayramlar canım, çok geçmiş olsun.😔
Ah canım Allah şifalar versin . Sizde var mı belirtiler. İnşaallah size bulaşmamıştır amin

Haydaaaaa bu bayram ugursuzluk var herkeste
Rabbim sifa versin insAllah sizde yoktur canim

Haftaya cumaya yazar canım taihini
Gerci belirttim aslinda ama unutmus

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla sıhhatle güzel yaşları olsun hep beraber ailecek inşaAllah. Maşallah hırslı olduğun kadarda hamaratmışsın. Sen başarırsın zaten bu bayram işini de rahatlıkla atlatman dileğiyle . Salıcakla kal. 😘
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️❤️ Bayram da hazırlıkları gibi ters gitti iste

Haydaaaaa bu bayram ugursuzluk var herkeste
Rabbim sifa versin insAllah sizde yoktur canim
Kesinlikle sıkıntılı zamanlara girdiğimizde inanıyorum okadar çok kötü haber aldimki eşten dostan bugünlerde rabbim merhamet etsin hepimize

Kesinlikle sıkıntılı zamanlara girdiğimizde inanıyorum okadar çok kötü haber aldimki eşten dostan bugünlerde rabbim merhamet etsin hepimize
Ayni durumdayim canim çok seyler gecti bizimde basimizdan 😔

X