Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Meto hizli desene🤭
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var 🥰🤩
Benim kizimda yiyip yiyip kilo almayanlardan keske bende oyle olsam 🙄
Su icsem yariyor 😒
Bu bayramda bir dilim baklava bile yemedim 🙄
Ekmegi abarttim sadece 🙄
Ben de 26 yaşlarıma kadar dünyaları yiyip almazdım sonra bişiler oldu ne yesem yaramaya başladı😂😂😂 ek olarak da ekmek cidden insanı şişiriyor😣😣😣😣😣😣

Geçen hafta Cuma 62,750 Gr.
Bu Cuma 62,5 kg.
-250 gram
Oran 0,399

Eklentiler

• 20210723_100204.jpg
    20210723_100204.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 29
Gunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500 😐😬
Eki Görüntüle 2891550
Fazladan 3 bin kalori demek, bence yağdan kilo almış olsanız bilirdiniz çok yedim falan derdiniz. Ödem falandır diye düşünüyorum😇yine de dikkat tabii😋😋😋

Gunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500 😐😬
Eki Görüntüle 2891550
Rakibim bu ne canım , benimle boşuna mı yarıştın ya ? Ay benimde senden ümidim var dı. Üzüldüm şimdi . Hatta kuş kadar yemek yiyordun ne oldu sana böyle . Demekki bu hafta gaza getiremedim seni üzgünüm 😔

Fazladan 3 bin kalori demek, bence yağdan kilo almış olsanız bilirdiniz çok yedim falan derdiniz. Ödem falandır diye düşünüyorum😇yine de dikkat tabii😋😋😋
Cumaya halledecem canim bayram dolayisiyla sadece ekmegi her zamankinden biraz fazla kacirdim onun disinda normal beslenmeydi 🤷‍♀️

X