Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi ben hafta içi pek spor yapmadım. Bugün spor yapsam yarın onun artısı olacak büyük ihtimalle ama bugün eva yapmak istiyorum. Zaten yarın ki tartı kontrol amaçlı olduğu için acaba yapsam mı 😃
Yarin icin bende merakla bekliyorum acaba ne olucaz😬

Yarın biz kontrol amaçlı tartılmıyor muyuz ya ben mi yanlış anladım. Yarışma için birşey ifade ediyor mu yarın ki tartı?
Evet canim zaten birlestigi için sorun yok ama kim ne yemis diger haftayı nasil etkiler onu görelim dedik,

Evet canim zaten birlestigi için sorun yok ama kim ne yemis diger haftayı nasil etkiler onu görelim dedik,
Evet iyi olmuş. Zaten cuma tartılmamak bünyemize ters gelir bizim 🤣🤣
Aslında bayramı iyi geçirdim bence. İlk 2 gün gayet güzeldi de bugün biraz cıvıtmış olabilirim 🤫🤣

Gecen seneye kadar kalmiyorduk canim bizim dukkan vardi onu kapattik babam isi olmayinca koyde vakit geçiriyor
Mecburen bende geliyorum kardeslerimle gecen yil 37 gun kaldim bu sene ramazan da geldik bir ara geri donduk simdi kardesimin sinavlari bitince yine geldik
Bizim köy cankirida ankaraya 80-90 km uzaklıkta yakin sayilir 1 saat sürüyor 🤭
Aman iyi olmuş aslında serin olur belki. Biz Antep’te erimek üzereyizde 🤣🤣
Neden obez olmadığımı anladım ben. Sadece şişman kısmında kalıyordum sıcaktan yazın az yiyip kışın acısını çıkarıyormuşum 🤣🤣

X