Cumartesi menüm 10.00 1.5 kepekli ekmek az beyaz oeynir domates 2 siyah zeytin 1 haş yumurta
15.30 1 şeftali 2 kare bitter
20.00 4 kaşık bulgur pilavı(kıymalı) 5 kaşık taze fasulye ayran
Su 3 lt
Spor yok
Pazar menüm
Sabah11.30 1.5 kepekli ekmek 2 dilim sucuk 2 siyahzeytin az tulum peyniri 1 çatal bal kaymak
Akşam18.00 2 şiş dalak 1 şiş et ayran bol salata 1 lokma lavaş
Su 3 lt spor yok
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Hayırlı geceler⚘⚘⚘
pazar menusu
10.30 teryagda yumurta 2 zeytin 1 peynir 1 dilim cavdar marul,roka,domates salatalik,yarim muz
16.00 1ince dilim seftali meyve yiyecek.vaktim yoktu kizima dogradim
17.00 bolca yogurt baharatli kabak , 1 kase cacik
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su :2lt
bugun spor sadece 20 dk taranin videosu sabah uaptigim 200 p
ama en az 6 saat temizlik yaptimm su an zor yaziyorum
adimim malsef yok saati bugun takmadım elim heo suyun icindeydi
iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah
1 yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1d ekmek 1b kahve
Oglen
2 tane lahmacun 1tb salata 1b ayran
Aksam
1 tb yogurtlu brokoli
2lt su
18 temmuz menüsü
11.00
Salcali 1 dilim ekmek
2 dlm peynir
Salata domates
2 parca sucuk
4 zeytin
Çay
15.40
3 galeta
18.30
1 tabak tavuklu çorba (kizimla yedim)
Yarim porsiyon köfte
Ayran
2 dilim ekmek
Spor agir temizlik
E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Afiyet olsun kizlarPazar menüsü
Sabah 10 30
1 dilim tb ekmeği
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Ara 14
4 erik
Akşam 18
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk peynirli erişte
Az lahana turşusu
Ara 20
2 top dondurma
2,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canım. Eylül nasıl?Günaydın
Ben çok ciddi bir kaynaktan izledim. Yanlış haber yapmaz. Yılların habercisi. Yine de bilemeyiz. İnşallah böyle olmuştur. Aile içi cinayet olmasından iyidir.Bende baktim canim ama itibar etmeyiniz bu haberlere deniyo anlamis degilim
Bir sıkıntı mı var? Bence gitme, seni asıl takıma alacaktı kaptan.. Çok. Şaşkınim şuan.Kaptanlarım sanırım şuanki hayat düzenimle grup içindeki puanı negatif yönde etkileyeceğim. Bu sebeple hazır listede de değilken müsadenizle daha ilerleyen bir zamanda aranıza dönmek isterim. Belki direk izne ayrıldığım kilomla gelirim hem. Herkese en içten başarılar diliyorum.
Günaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadimGünaydın canım. Eylül nasıl?
Olabilir canim valla anlamadim insallah dediğin gibi aileden olmasindaBen çok ciddi bir kaynaktan izledim. Yanlış haber yapmaz. Yılların habercisi. Yine de bilemeyiz. İnşallah böyle olmuştur. Aile içi cinayet olmasından iyidir.
Olsun pazartesi ve eksiyle başlamissin canimHayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
artık yavaş yavaş vermeye başlıyorum sanırım
Bu ne şimdi anlamadım
Çok geçmiş olsun canım. Önceki durum devam mı ediyor hâlâ...yavrum benim Allah şifa versin.Günaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadim
Canım hastaneye yatirsaydiniz gece boyu ateslenmiß çocuk geçmiş olsun Allah şifa versin enfeksiyon mu kaptı acabaGünaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadim
Umarım bende ekSi yaparım hiç üzülme eksiyle gelmen superHayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
Bu ne şimdi anlamadım
Gecti gibi oldu abla sonra arttı aksam gene götürdük sagolasınÇok geçmiş olsun canım. Önceki durum devam mı ediyor hâlâ...yavrum benim Allah şifa versin.
Belki serum takar dedim ama takmadi görmedi heralde bisey nebilimCanım hastaneye yatirsaydiniz gece boyu ateslenmiß çocuk geçmiş olsun Allah şifa versin enfeksiyon mu kaptı acaba
Ne zaman gelmek istersen bekleriz canim burdayiz her zamanKaptanlarım sanırım şuanki hayat düzenimle grup içindeki puanı negatif yönde etkileyeceğim. Bu sebeple hazır listede de değilken müsadenizle daha ilerleyen bir zamanda aranıza dönmek isterim. Belki direk izne ayrıldığım kilomla gelirim hem. Herkese en içten başarılar diliyorum.
Günaydın canimGünaydın
Gunaydin canim ekside olman guzel tebrik ederimHayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
Bu ne şimdi anlamadım
ayyyy cok tatlisiniz canimmm