- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Bugün ayaklarım da çok hissizlik vardı yaa uyuşma gibi neyden acaba
Bence hemen değiştir . Karşında güçlü rakip var zaman kaybetme geçen sefer kaybettin bu sefer kazanmalısınIste huaweiye giris yapamiyorum devlet sirri gibi sakliyor hesabimi ben de inat ettim acmaidm yeni hesap. Degistiririm belki saati. Obur turlu inattan vazgecmekten baska.care yok galiba
Ay hiç sorma tatlım ya , ama 1 kere değil ki her seferinde aynı ben evine bırakıyorum arkamdan tekrar geliyor küçük anlamıyor her yeri dağıtıyor. Ağlıyor gitmemek için ama yok dayanamıyorum sürekli peşinde dolanmaya . Oyuncak veriyorum oynamıyor her yeri karıştıracak bakacak. Benimkilerden büyüdü insan rahatlığa alışınca dışarıdakiler batıyor bana galiba.Ellemeseydin kocanla kızin halletseydi müdahale etmemisler malum
Değişik birşeyler mi yaptın nereye gittin mesela? Birşey ısırmış olabilir mi ? Bir incele bakim vücudunu kene gibi birşey ısırdı mı seni?Bugün ayaklarım da çok hissizlik vardı yaa uyuşma gibi neyden acaba
Yok canım valla sadece yolcu Luk yaptım 30 dk gidiş 30 dk gelişBence hemen değiştir . Karşında güçlü rakip var zaman kaybetme geçen sefer kaybettin bu sefer kazanmalısın
Ay hiç sorma tatlım ya , ama 1 kere değil ki her seferinde aynı ben evine bırakıyorum arkamdan tekrar geliyor küçük anlamıyor her yeri dağıtıyor. Ağlıyor gitmemek için ama yok dayanamıyorum sürekli peşinde dolanmaya . Oyuncak veriyorum oynamıyor her yeri karıştıracak bakacak. Benimkilerden büyüdü insan rahatlığa alışınca dışarıdakiler batıyor bana galiba.
Değişik birşeyler mi yaptın nereye gittin mesela? Birşey ısırmış olabilir mi ? Bir incele bakim vücudunu kene gibi birşey ısırdı mı seni?
ayyy canim benimm saglicakla inmissin evine insa bebegin iyi demiMerhaba kızlarcım.
Dün o kadar berbat bir yolculuk yaptık kitövbe ettim!
Sadece son kısmı anlatayım. Bebeğim uçakta ağlamaktan katıldı. Çatlatacak çocuk hostesler bağla da bağla diyor. Uçakta ki herkes panik oldu. Oturdum ağladım bebeğim çatlayacak diye. Hosteslerin hepsi erkekti. Mama yapın nolur dedim. İnince dediler. Yolcular bile panikeleyince geldi yapayım nasıl dedi anlattım ama panikten anlatamamışım bir kadın yolcu anlattı.
İnene kadar sustu mamayı bile yemedi anlamdım ne oldu çocuğa. Neyse eve geldik katılmalar devam etti meğer basınçtan kulağı ağrımış. Daha havaalanı yollarda olanları anlatmaya halim yok.
Antep dehşet sıcak ev b.k gibi. 25 günlük pislik ve ev sahibi fayans yapmış derz yapmış kocam da elini vurmamış birşeye! Temizliğe birini aldan kaçar evden tam olarak öyle. Çok moralim bozuk
inanamiyorumm hakikaten biraz dusunce ya biraz dusunce zor birsey degil bir ortu sermekEvine hoş geldin canım , evi temizleyen ne olacak yine aynı yine aynı. Ben ütü yapıyordum. Kulağımda kulaklık geleni gideni duymadım kapattım kapayı. Eşimin yiyenleri gelmişti küçüğü de sonra gelmiş oda mutfağa girmiş . Akıllı Kızımda ona yumurta vermiş . Yememiş oturma odası mutfak ara yer çocuk odası her yere sürmüş geçmiş. Bisküviler i ofalamıs üzümleri ezmiş. Allahım bütün bunları yaparken bunlarda bakmışlar. Ütüm bitti bir bakarım sarı yumurtal³ar halılara yapıştırmış. Allahım deliye döndüm. Kim aldı bu çocuğu eve , alıyorsunuz niye dikkat etmiyorsunuz. Dikkat etmeyecekseniz bir daha gelmesin almayın eve. Benim işim gücüm var. Onun peşinden mi koşacam diye söylendim eşime. Kızım evi süpürüypr bende halıları silecem. Kocayı da mutfağa soktum yemek yapıyor.
hmmm peki sekerimmSıcaktan herhalde pek iştaham yoktu dün. Bugün yedim biraz ama .
Afiyet olsun canım
İştahı yoktur kesin.
himmm anladim canimIste huaweiye giris yapamiyorum devlet sirri gibi sakliyor hesabimi ben de inat ettim acmaidm yeni hesap. Degistiririm belki saati. Obur turlu inattan vazgecmekten baska.care yok galiba
benim bitmedi ama ben bittimmBitti temizlik fasli çok şükür.3.053 adım sadece.
Oturmaktanda olur. Rahat oturamadıysan kendini mi sıktın stres mi yaptın ? Ama merak etme birşey olmaz inş. Ov biraz bakalım iyi gelecek mi?Yok canım valla sadece yolcu Luk yaptım 30 dk gidiş 30 dk geliş
Kız evimi kırklıyorsun. Anam 5 makina çamaşır ne hiç mi çamaşır yıkamaysun da . Seni çakal hergün spor hergün spor gün iş. Ohhhayyy canim benimm saglicakla inmissin evine insa bebegin iyi demi
inanamiyorumm hakikaten biraz dusunce ya biraz dusunce zor birsey degil bir ortu sermek
hmmm peki sekerimm
bende oyle dusundum
himmm anladim canim
benim bitmedi ama ben bittimmtarasi yikadim mutfak bitmedi 5 makina camasir guneste kurt al iceri simdi 5.sericem beyazlar .. battaniye ,hali ortusu falan filan kurudu sukur
Evet ya çok zormuş. Normal de gitmezdim de büyüğüm çok sıkıldı ağladı anneannemi istiyorum diye ona kıyamadığımdan bir cesaret çıktık. Valla ev sahibim çok densiz. Ev oğlunun ama kadın çirkef. Hallettim büyük kısmını şükür tezgah arası kaldı bi. Tayin işi eşim gitmemek için direniyor. Ben ücretsiz izin alacağım o nedenle tayin istemeyeceğim. İş yerim çok çok iyi ne olsa yardımcı idareciler Allah razı olsun. Ücretsiz iznimde kurumumda kalmak istiyorum. Eşim beni bahane edip kalmak için eşimin tayinini bekliyoruz dedi. Çünkü tayin çıktı sabahına ilişik kes demek mantıksız oldu cnmBozma moralini canim. Cocuklarla yolculuk zor zaten gelmiş geçmiş eve de ev sahibi birini bulsaymis evi batır kiracı temizlesin oyle şey mi olur. Tayin işini ne yapacaksıniz hemen taşınacakmısıniz sen eşine tabisin sanirim hemen cikar mi tayinin
Ahhh saol cnm iyiyiz çok şükür. Babasını yabancılıyor sadece gördükçe ağlıyorayyy canim benimm saglicakla inmissin evine insa bebegin iyi demi
inanamiyorumm hakikaten biraz dusunce ya biraz dusunce zor birsey degil bir ortu sermek
hmmm peki sekerimm
bende oyle dusundum
himmm anladim canim
benim bitmedi ama ben bittimmtarasi yikadim mutfak bitmedi 5 makina camasir guneste kurt al iceri simdi 5.sericem beyazlar .. battaniye ,hali ortusu falan filan kurudu sukur
Tam tersi çok aktif bir hayatım var hiç oturmam ki uff bilmiyorum çok kötüOturmaktanda olur. Rahat oturamadıysan kendini mi sıktın stres mi yaptın ? Ama merak etme birşey olmaz inş. Ov biraz bakalım iyi gelecek mi?
Bende baktim canim ama itibar etmeyiniz bu haberlere deniyo anlamis degilimE Elif_Eylul Metin ve Necla büyükşen cinayeti kiralık katil tarafından yapılmış. Başka bir anne baba öldürulecekmiş yanlış eve girmiş katil...
O köyden bir çocuk, kız (Esra )kaçırmış... evleneceklermis. .. çocuğun anne babasi istememiş kızı geri yollamışlar sonra kız kötü yola düşmüş psikolojisi bozulmuş... Yeni sevgilisi de onun bu haline eski sevgilisinin annesi babası sebep oldu diye kiralık katil tutup onları öldürmeye yollamış.. Katil de kendisi gibi salak çıkmış.
Dünkü menüm 17 temmuz
Menülerim saçma sapan. Bayramda evde olmayacagiz. Olanları bitiriyorum.
Kahvaltı - Peynirli omlet, 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 dilim karpuz
Akşam fırında tavuk 2 parça, salata, 1 kase cacık
Su 3.5 litre olur
Yeşil çay 2
Spor . Sonra yazarım.
Zipzip-
E Elif_Eylul
Tutku44
Artık spor yapabileceğimi sanmıyorum kızlar. Sabahtan beri hamak sallayıp temizlik yapıyorum.
Menü vereyim
Sabah
2 dilim ekmekle tost
Yarım domates
1 salatalık
Ara
2 dilim şeftali
3 hurma
Şade nescafe
Ara
1 dilim salçalı ekmek
1 şade soda
Akşam
Ciğer şiş
Salata
Afiyet olsun kizlar
Doktora git o zaman çok kötüyse. Durma bence . Sen kendini daha iyi tanırsınTam tersi çok aktif bir hayatım var hiç oturmam ki uff bilmiyorum çok kötü
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar
Cnmm çook geçmiş olsum kuzuya, inialşah toparlar bir an önce. İdrarı ilk 20 dk gmtürmek gerekiyor hastaneye sonra çok mikrop ürüyor, kakada öyle bir şey var mı bişmiyorım ama olabilir deSagol canim gene ateslendi hastanedeyiz ilac verdi atesini düşürduk kaka testi istedi eve gidiyoruz kakasini yapinca getircez
Ilk gun aksam agri oldu canim da bugun agri yok