Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iste huaweiye giris yapamiyorum devlet sirri gibi sakliyor hesabimi ben de inat ettim acmaidm yeni hesap. Degistiririm belki saati. Obur turlu inattan vazgecmekten baska.care yok galiba
Bence hemen değiştir . Karşında güçlü rakip var zaman kaybetme geçen sefer kaybettin bu sefer kazanmalısın
Ellemeseydin kocanla kızin halletseydi müdahale etmemisler malum
Ay hiç sorma tatlım ya , ama 1 kere değil ki her seferinde aynı ben evine bırakıyorum arkamdan tekrar geliyor küçük anlamıyor her yeri dağıtıyor. Ağlıyor gitmemek için ama yok dayanamıyorum sürekli peşinde dolanmaya . Oyuncak veriyorum oynamıyor her yeri karıştıracak bakacak. Benimkilerden büyüdü insan rahatlığa alışınca dışarıdakiler batıyor bana galiba.
Bugün ayaklarım da çok hissizlik vardı yaa uyuşma gibi neyden acaba
Değişik birşeyler mi yaptın nereye gittin mesela? Birşey ısırmış olabilir mi ? Bir incele bakim vücudunu kene gibi birşey ısırdı mı seni?

Yok canım valla sadece yolcu Luk yaptım 30 dk gidiş 30 dk geliş

ayyy canim benimm saglicakla inmissin evine insa bebegin iyi demi
inanamiyorumm hakikaten biraz dusunce ya biraz dusunce zor birsey degil bir ortu sermek
Sıcaktan herhalde pek iştaham yoktu dün. Bugün yedim biraz ama .

Afiyet olsun canım
hmmm peki sekerimm
İştahı yoktur kesin.
bende oyle dusundum
Iste huaweiye giris yapamiyorum devlet sirri gibi sakliyor hesabimi ben de inat ettim acmaidm yeni hesap. Degistiririm belki saati. Obur turlu inattan vazgecmekten baska.care yok galiba
himmm anladim canim
Bitti temizlik fasli çok şükür.3.053 adım sadece.
benim bitmedi ama ben bittimm tarasi yikadim mutfak bitmedi 5 makina camasir guneste kurt al iceri simdi 5.sericem beyazlar .. battaniye ,hali ortusu falan filan kurudu sukur

Kız evimi kırklıyorsun. Anam 5 makina çamaşır ne hiç mi çamaşır yıkamaysun da . Seni çakal hergün spor hergün spor gün iş. Ohhh

Evet ya çok zormuş. Normal de gitmezdim de büyüğüm çok sıkıldı ağladı anneannemi istiyorum diye ona kıyamadığımdan bir cesaret çıktık. Valla ev sahibim çok densiz. Ev oğlunun ama kadın çirkef. Hallettim büyük kısmını şükür tezgah arası kaldı bi. Tayin işi eşim gitmemek için direniyor. Ben ücretsiz izin alacağım o nedenle tayin istemeyeceğim. İş yerim çok çok iyi ne olsa yardımcı idareciler Allah razı olsun. Ücretsiz iznimde kurumumda kalmak istiyorum. Eşim beni bahane edip kalmak için eşimin tayinini bekliyoruz dedi. Çünkü tayin çıktı sabahına ilişik kes demek mantıksız oldu cnm
Ahhh saol cnm iyiyiz çok şükür. Babasını yabancılıyor sadece gördükçe ağlıyor

Bende baktim canim ama itibar etmeyiniz bu haberlere deniyo anlamis degilim

Dünkü menüm 17 temmuz
Menülerim saçma sapan. Bayramda evde olmayacagiz. Olanları bitiriyorum.

3 bardak siyah çay
1bardak yeşil çay
2lt su.
Sporlarımı sonra paylaşacağım
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham F Frozen01
Afiyet olsun kizlar

1
Sagol canim gene ateslendi hastanedeyiz ilac verdi atesini düşürduk kaka testi istedi eve gidiyoruz kakasini yapinca getircez
Cnmm çook geçmiş olsum kuzuya, inialşah toparlar bir an önce. İdrarı ilk 20 dk gmtürmek gerekiyor hastaneye sonra çok mikrop ürüyor, kakada öyle bir şey var mı bişmiyorım ama olabilir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…