Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Niye bu kadar uzun sürdü ki , geçmiş olsun
Sagol canim tam gecti diyorum ilerledigini görüyorum kusma ishale cevirdi ates yoktu simdi atesi var anlamis degilim,simdi amcanin gelinleri geldi yantarafada 3tane yegenim birisi 1yasinda 3hastanede serumla yatiyo dedi

Tekrar mi hastaneye gotursen ama gitmende zor canim
Simdi aradım eşimi araba bul göturelim enazindan serummu ignemi yaparlar yoksa gece cikicak gibi gözüküyo,simdi yikadim şurup verdim ama ne yaricakki aksam hic uyumadik

Pardon ben neden külkedisiyim
Şaka bir yana eline sağlık tatlım baya uğraşmışsın hakkını helal et
Bu arada şu an Külkedisi gibiyim. Ev b.k gibi bir insan su tutar be eve 25 gün hiçbir şey yapmamış!

Aklimdan da sen geçiyordun hosgeldin evine canim kolay gelsin

Merhaba kızlarcım.
Dün o kadar berbat bir yolculuk yaptık ki tövbe ettim!
Sadece son kısmı anlatayım. Bebeğim uçakta ağlamaktan katıldı. Çatlatacak çocuk hostesler bağla da bağla diyor. Uçakta ki herkes panik oldu. Oturdum ağladım bebeğim çatlayacak diye. Hosteslerin hepsi erkekti. Mama yapın nolur dedim. İnince dediler. Yolcular bile panikeleyince geldi yapayım nasıl dedi anlattım ama panikten anlatamamışım bir kadın yolcu anlattı.
İnene kadar sustu mamayı bile yemedi anlamdım ne oldu çocuğa. Neyse eve geldik katılmalar devam etti meğer basınçtan kulağı ağrımış. Daha havaalanı yollarda olanları anlatmaya halim yok.
Antep dehşet sıcak ev b.k gibi. 25 günlük pislik ve ev sahibi fayans yapmış derz yapmış kocam da elini vurmamış birşeye! Temizliğe birini aldan kaçar evden tam olarak öyle. Çok moralim bozuk

Evine hoş geldin canım , evi temizleyen ne olacak yine aynı yine aynı. Ben ütü yapıyordum. Kulağımda kulaklık geleni gideni duymadım kapattım kapayı. Eşimin yiyenleri gelmişti küçüğü de sonra gelmiş oda mutfağa girmiş . Akıllı Kızımda ona yumurta vermiş . Yememiş oturma odası mutfak ara yer çocuk odası her yere sürmüş geçmiş. Bisküviler i ofalamıs üzümleri ezmiş. Allahım bütün bunları yaparken bunlarda bakmışlar. Ütüm bitti bir bakarım sarı yumurtal³ar halılara yapıştırmış. Allahım deliye döndüm. Kim aldı bu çocuğu eve , alıyorsunuz niye dikkat etmiyorsunuz. Dikkat etmeyecekseniz bir daha gelmesin almayın eve. Benim işim gücüm var. Onun peşinden mi koşacam diye söylendim eşime. Kızım evi süpürüypr bende halıları silecem. Kocayı da mutfağa soktum yemek yapıyor.

Geçmiş olsun canım al birini vur öbürüne . Bende uçakta iken sürekli memeye yakardım emer emer uyurdu. Bebekli olunca çok zor oluyor. Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin.

Geçmiş olsun canım al birini vur öbürüne . Bende uçakta iken sürekli memeye yakardım emer emer uyurdu. Bebekli olunca çok zor oluyor. Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin.
Saol cnm. Benim kızım birisi olunca emmiyorda. Meme reddi var uyurken uyku sersemi bir de sabahları emiyor sıpa. Allah hepimize yardım etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…