Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1

Cnmm çook geçmiş olsum kuzuya, inialşah toparlar bir an önce. İdrarı ilk 20 dk gmtürmek gerekiyor hastaneye sonra çok mikrop ürüyor, kakada öyle bir şey var mı bişmiyorım ama olabilir de
Sagol canim sabah ilk kakasini göturcez hastane arabayla 30dk. Yarim saat icinde getirirsiniz dedi

Şarjım bitmis bukadar yürümüşümEki Görüntüle 2890350
Dalga mı geçiriyorsun? Sanki 1000 yapmıştı bu kadar diyor. Hangi ara bu kadar yürüdün ya bende kalkayım bari kıskandım
Iyi geceler kizlar
Tatlı rüyalar
Zipzip- kolunda varmı ağrı taş gibi oldu benim bugun
Geçmiş olsun . Aşı olanların dikkat etmesi lazım dı . Sen acaba dikkat etmedin mi diyecem de .koşturmsktan edemedin ondandır diye düşünüyorum kolundaki ağrın

Normal hayatim koşturmaca benim zaten kız hareketli disarlarda parklarda sürekli onun pesinde kosuyorum
Bide temizlik falan derken adım atmis oluyorum dün bugun spor yok adim sayısı düsük
Aşı olunca spor yapmadim zaten

Uff belki ben 30 bin adım atmış imdir valla doktor a gidemem gece gece randevu aldım direk doktora çünkü harici saç dökülmesi yorgunluk halsizlik var

F Frozen01 canım ne yapıyorsun güzeller güzeli rakibim. Fazla sesin çıkmadı. İyi misin? Ne yapıyorsun anlat bakim
Cok yorgunum bitanem
Bugun takima pek bakamadim misafirim vardi
Sen napiyosun rakibem hersey yolundadir inşallah

Cok yorgunum bitanem
Bugun takima pek bakamadim misafirim vardi
Sen napiyosun rakibem hersey yolundadir inşallah
Ay hamd olsun herşey iyi. Sabah çok işim var Bayrama hazırlık sarma tatlı yapacağım . Diş doktoruna gidecem . Sen ne yapacaksın . Seninde işlerin vardır artık arefe günü bayram falan yoğun geçer artık bu hafta

Ben bayramda tatli ve sarma falan yapmiyacam
Sekerpareyi cok severim evde cok guzel yaparim ama yapinca sarmada tatlida cok yediriyor
Bayrama annemlerde mangal yapacaz inşallah en hafifinden ekmegide az yiyebilirsem super olacak
Zaten bugun evde lahmacun yaptik zor frenledim kendimi
Sarmayida cok seviyorum onu cumaya sakliyacam yapragimi aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…